Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה של צמח-המרמן.

בScreenshot_2025-09-07-18-22-24-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.7bcfddcfb58e32d0f0452d4c1d6aa9cf.jpg

בכל מקרה, טעיתי. זה לא 4 מ'. זה 15-19 מ' קו בניין צידי. (טוב, זה בניינים ממש גבוהים, הרבה ממה שחשבתי)

Screenshot_2025-09-07-18-26-11-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.33d2da75f4372279c34951f8aef48214.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

טירוף. לא ברור איך מאשרים כאלה דברים

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

כמו שנכתב 82 זה ממש קטן ל4 חדרים. למרות שהדירה יחסית ריבועית ואין בה שטח גדול שמבוזבז על מסדרונות, היא זעירה ברמה שאין מקלחת ושירותי הורים.

ומטבח. כלומר יש הכנה למקרר וכיור שתופסים חצי מקירות ה"חדר דיור", אבל אין שם לחון או אפילו אפשרות לקולט אדים...

מכונת כביסה באמבטיה, ממש כמו בשיכוני עולים משנות השישים...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכתבתי, דירה של פעם. לא בונים היום כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, borsood כתב:

לא נורא.

ממילא אין איפה לתלות כביסה

• מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 22 שעות, Step כתב:

מתוך עניין, ביקשתי מהמשווק את התוכנית של הדירה.

קומות 1-2, זה המחיר לדירת 4 חדרים 82+12.

קומה 15, המחיר הוא 3.3 לאותו סוג דירה.

הנה התוכנית:

כלומר, מדובר בדירות 68 מטר נטו, פלוס מרפסת 12 מ׳, אין יחידת הורים, חדרי שינה בגודל 8.5-11 מ׳.

לפי אתר רשות המסים, באמת נמכרו דירות בסביבות המחיר הזה, אבל בסוף 2024.

יש משהו שאני מפספס, או שזו עסקה ממש גרועה?

מה זה אפילו ל-3 חדרים זה קטן, ל-4 זה צינוק

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 21 שעות, borsood כתב:

לפחות לא במטבח - קטע בריטי שאני לא מבין. גם בדירות חדשות.

פורסם

אצלי מכונת כביסה ומייבש במרפסת שירות של המטבח ( זה המקום הנורמלי היחידי לשים אותם.)

והאמת, זה נוח

לא פחות נוח מאשר במרפסת שירות של המקלחת (שאין אצלנו במקרה)

הבעיה היחידה זה שצריך לעשות משלוחי בגדים לשם 
שאר הדברים דווקא רגיל לגמרי

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, garicho כתב:

לפחות לא במטבח - קטע בריטי שאני לא מבין. גם בדירות חדשות.

אתה אוכל, מנגב ידיים בחולצה וישר זורק לכביסה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתמ"א בתל עפיף  בקומת קרקע כדי להבטיח תוספת מטרג' עיקרי,  ביטלו את מרפסת השירות באמבטיה ואת מסתור הכביסה, מיקום הדוד החשמלי ומסתור המזגן העבירו לחצר 

כדי להגיע אליה היציאה מהסלון ו 12 מטר הליכה בגינה כדי להגיע למסתור.

מזל שהעיריה ביטלה את הרעיון ההזוי הזה

• מצחיק 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

במרפסת שירות של המטבח

בסדר, עדיין זה במרפסת שירות. לא במטבח עצמו. זה תקין לחלוטין. אני מדבר איתך על מקום מתחת לשיש, שזה מה שראיתי ברוב הדירות הבריטיות…

לפני 26 דקות, ישה כתב:

רעיונות טובים לא מתים מהר…

IMG_0636.thumb.webp.5d86af7ad3f1f9eb185beccc2c16eca3.webp

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ישה כתב:

בתמ"א בתל עפיף  בקומת קרקע כדי להבטיח תוספת מטרג' עיקרי,  ביטלו את מרפסת השירות באמבטיה ואת מסתור הכביסה, מיקום הדוד החשמלי ומסתור המזגן העבירו לחצר 

מזל שהעיריה ביטלה את הרעיון ההזוי הזה

מסתבר שהיזמים לא שונים בהרבה מהמשכירים.
השכרת לי ימים שחשבתי לעבור לעיר הגדולה.
מודעות בסגנון "אין כיור במטבח אבל יש בשירותים" ומפגש עם משכירים גרמו לי לרדת מהעניין. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

@ישה רגע. התיאור הזה מתאים ל״דירה״ שההורים שלי שכרו ב-1954 ברחוב הגליל. רק שהדבר הזה בחצר היה השירותים, וכל שאר הפונקציות היו קיימות אולי מעבר לאטלנטיק.

וברצינות, הדבר שהכי תפס לי את העין במרבית תוכניות ״מחיר למשתכן״ שהועלו כאן היה נושא החלונות, או יותר נכון העדרם, במטבח.

@garicho מכונת הכביסה במטבח ניא כנראה קטע כלל אירופי, וכנראה שגם מייבשי הכביסה צמודים למזגנים, כלומר לא קיימים. בכלל, בנושא המיכשור הביתי ישראל הרבה יותר קרובה לארה״ב מאשר לאירופה, בעיקר לטוב וגם קצת לרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, garicho כתב:

בסדר, עדיין זה במרפסת שירות. לא במטבח עצמו. זה תקין לחלוטין. אני מדבר איתך על מקום מתחת לשיש, שזה מה שראיתי ברוב הדירות הבריטיות…

רעיונות טובים לא מתים מהר…

הבריטים עוד לא שמעו על  חדר שרות (טוב לאצילים יש חדר משרתים שזה דומה) ובאמבטיה אסור עדיין לשים שקעים באמבטיה.

בכלל מערכת החשמל שם עתיקה. אין ארון חשמל או מפסקי פחת. בכלל זה כל מכשיר חשמלי בא עם שקע ענקי שבתוכו יש פיוז.

מייבשי כביסה הם מחוץ לתחום כי אז איך ישחקו במשחק העתיק בן מאות השנים: "האם הכביסה תספיק להתייבש לפני הגשם"

בירושלים יש עדיין בתים עתיקים מהמאה ה19 ותחילת המאה העשרים שבהם השירותים והמטבח נמצאים במבנה מחוץ לבית.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...