Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

4 חדרים בבאר שבע זה כמה?

במקום טוב ליד הרכבת, נניח 2 מליון?

צריך רבע מליון הון עצמי.

אם אתה זוג שמרוויח 20 נטו ואמא ואבא גייסו לכם הון ראשוני מתנה לחתונה, תצטרכו לשלם איזה 9000 בחודש על 1.5 מליון אם תפרוס את המשכנתא ל30 שנה (לפי מחשבון של בנק פועלים)

זה חצי מההכנסה החודשית, לפני ילדים.

זה לא בלתי אפשרי אבל זה קשוח.

הטירוף הוא, שזה היה המחיר של דירת 4 חדרים ברמת גן לפני 9 שנים. היום צריך לברוח לדרום.

קודם כל ל2 מיליון צריך חצי מיליון.

אני האחרון שיגיד שהמצב פה תקין, לך כמה עמודים אחורה ותראה מה רשמתי על זה. 

אבל - גם עם כמה שהמצב חרא, אם אין אפשרות לא חייב להתאבד כלכלית.

לא מכיר את באר שבע, אבל 3 חדרים ביד 2 נעים בין 0.8-1.3, 4 חדרים נעים בין 1.5-2.1.

יש לך חצי מיליון? קח עוד חצי מיליון, תקנה 3 חדרים לפני פינוי בינוי, תגור בשכירות, אחרי שיתפתח תמכור ותקנה איפה שאתה רוצה.

פורסם

עמדתי

תקנה במסגרת יכולותיך בלי לקפוץ מעל הפופיק  במקום בו אתה צופה שיהיה משהו שישביח את הנכס והשכר אותו

וגור בשכירות באיזור בו אתה רוצה לחיות וכשיסתייע תמכור שם ותקנה פה 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה שכולם מתנהלים ככה....ואז יש ביקוש לאזורים הזולים להשקעה ויש ביקוש לאזורים היקרים להשכרה...

יהודים לך תבין

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, ישה כתב:

עמדתי

תקנה במסגרת יכולותיך בלי לקפוץ מעל הפופיק  במקום בו אתה צופה שיהיה משהו שישביח את הנכס והשכר אותו

וגור בשכירות באיזור בו אתה רוצה לחיות וכשיסתייע תמכור שם ותקנה פה 

על הנייר זאת אופציה כלכלית לא רעה, היא כמובן דורשת הפנמה של ההתעסקות עם שוכרים ודירה ישנה. זוג חברים שרכב דירה לפני אי אלו שנים לא רודה דבש, ההתחדשות העירונית מדשדשת, היזם שהיה המשיך לפרויקט הבא - והם משכירים את הנכס ומשלמים כל חודש 1,000 על המשכנתא שעלתה.

מצד שני, לגור בדירה בבעלות, עשויה להיות פחות כלכלית, אבל יש נחת שלא קיימת בשכירות - אני בדיוק סוגר שנה (ראשונה) בדירה שקנינו, ואין חידוש חוזה, אין קפריזה של בעלת דירה שהחליטה שהשנה הדירה שווה יותר וצריך להוסיף עוד 5% לשכ"ד. אז כן, אני משלם משכנתא לא מבוטלת וההון העצמי יושב בקירות, אבל זו הדירה שלי. 

פורסם

התחדשות עירונית גם יכולה לקחת הרבה זמן 

לפני 5-6 שנים בערך הגיע יזם אלינו לבניין לשווק פינוי בינוי.

עברו השנים ושום דבר לא זז.

שדיברתי עם מכרים, הם אמרו שאצלם זה לקח 15+ שנים ולא תמיד יוצא לפועל בכלל

.

פורסם

אין כמו לגור בדירה משלך אבל אם המשמעות היא התאבדות כלכלית או התכלבות של 30 שנה  עדיף ללכת לפי גודל הקיבה ולא גודל העיניים. 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בפרויקט הזה החברה צופה רווח גולמי של 20% לפי הדיווח שלה לבורסה, אז ברור לך שהמחיר לא יכול לרדת ב400,000 ש"ח לדירה או ב 15% בממוצע.

לקחו את המודעה, הוסיפו את המילה Presale ואז זה לגיטי לתת הנחה גדולה לכמה דרישות בשביל להתניע את המכירות של הפרויקט ולקבל את המימון.

ועדיין, Presale של 15% זה הרבה ומראה על מצוקה אמיתית והבנה שהמחיר שהם מבקשים לא ריאלי לתקופה הזו.

פורסם
לפני 11 שעות, GTאי כתב:

בפרויקט הזה החברה צופה רווח גולמי של 20% לפי הדיווח שלה לבורסה, אז ברור לך שהמחיר לא יכול לרדת ב400,000 ש"ח לדירה או ב 15% בממוצע.

לקחו את המודעה, הוסיפו את המילה Presale ואז זה לגיטי לתת הנחה גדולה לכמה דרישות בשביל להתניע את המכירות של הפרויקט ולקבל את המימון.

ועדיין, Presale של 15% זה הרבה ומראה על מצוקה אמיתית והבנה שהמחיר שהם מבקשים לא ריאלי לתקופה הזו.

איך לא יכול לרדת אם זה ירד וזה מול העיניים שלך?

מה אכפת לי השם? זה כמו שאעדיף לקנות מוצר ב-100 ומשלוח חינם במקום 80+10 שקל משלוח, מה שמעניין אותי זה המחיר הסופי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דירת 3 חדרים בחולון ב2.6? לא נראה לי שהם היו רציניים מההתחלה. זה כמו המבצעים של בלאק פריידי, שהמחירים עולים פי 2 ביום לפני שמתחיל המבצע כדי שיוכלו למחוק אותם בקו ולכתוב 50% הנחה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

איך לא יכול לרדת אם זה ירד וזה מול העיניים שלך?

Presale זה כמו מבצע מכירות של יבואני הרכב. המחירון לא יורד וX רכבים מוצעים בהנחה

פורסם
לפני 1 דקה, GTאי כתב:

Presale זה כמו מבצע מכירות של יבואני הרכב. המחירון לא יורד וX רכבים מוצעים בהנחה

באוגוסט לא היה פריסייל ואז חודש אחרי התחיל?

הטייםליין שלך לא מסתדר. 

הדבר היחידי שמסתדר פה זה שהקבלן בלחץ למכור. זהו.

פורסם
לפני 33 דקות, GTאי כתב:

זה בדיוק העניין - הם המציאו מבצע בגלל הלחץ, אבל לא מורידים באופן רשמי

מה זה משנה. אם הם מוכרים ביותר זול, בסטטיסטיקה נרשם המחיר שנמכר לא ה- list price. 

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...