Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, ישה כתב:

לא

פעם הייתה תוכנית טלויזיונית מאוד פופולארית מהנה ומלמדת "חפש את המטמון "

וכשנתת תשובה היית צריך לתת את המקור לתשובה ואחת התשובות הייתה "סטודנט ידע אישי"

שמעתי על מספר מקרים כאלה  מאנשים שדמיון זה החלק החלש אצלם.

סטיה מהנושא, אבל זו היתה תוכנית רדיו בימים שהטלוויזיה החינוכית היתה בחיתוליה ועל טלוויזיה כללית היו מחשבות שליליות, מי שרצה ראה לבנון וירדן 4.

על הידע האישי שלך כנראה הייתי משלם 50 לירות (לצעירים שבינינו - זה היה סכום שהספיק לקיום של משפחה כמה וכמה ימים ואולי יותר).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

סטיה מהנושא, אבל זו היתה תוכנית רדיו בימים שהטלוויזיה החינוכית היתה בחיתוליה ועל טלוויזיה כללית היו מחשבות שליליות, מי שרצה ראה לבנון וירדן 4.

על הידע האישי שלך כנראה הייתי משלם 50 לירות (לצעירים שבינינו - זה היה סכום שהספיק לקיום של משפחה כמה וכמה ימים ואולי יותר).

הדמנציה  משתלטת ...זכרתי זאת בתור תוכנית טלויזיה 

הייתי נשבע שאני זוכר איך מראים את השליח מגיע למקום של המטמון .

תודה על התיקון

לפני כשעה, Nemesis כתב:

אני יודע שפעם משחקים כאלה היו נפוצים, אבל בעידן הליווי הבנקאי לא רואה איך זה יכול להתקיים, כאשר כל סכום צריך להיות מופקד לחשבון הליווי.

אפשרי

ויש כאלה קבלנים שלא משתמשים בליווי בנקאי  נפוץ יותר בתמ"א הריסה ובניה.

היה לי אחד כזה  שסיים לא מזמן והתפללנו חזק שהכל ילך כשורה.

• מעניין 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

״חברים טלפוניים״ מכל הארץ - בימים בהם קו טלפון היה דבר נדיר. 

אני חושב שהתוכנית היתה חודשית, גם כילד הקפדתי להאזין לה למרות השעה המאוחרת, בסיום התוכנית היו חדשות, ״התקווה״ ואז גל שקט (עם איזה קטע מוזיקלי קצרצר פעם בחצי דקה) עד החדשות והתעמלות הבוקר עם מיכאל בן חנן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, ישה כתב:

ויש כאלה קבלנים שלא משתמשים בליווי בנקאי  נפוץ יותר בתמ"א הריסה ובניה.

קשה לי להאמין במקרה הזה. זה לא תמא. כנראה קומבינציה חלקית. היזם לא היה הבעלים של מלוא הקרקע לפי הרשום. אבל הוא לא הסכים בכלל לדבר על מכירה על הנייר לפני היתר בניה לכן קשה לי להאמין שהוא ללא ליווי.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

בטוח

בהחלט. באחד הפרויקטים ה"יוקרתיים", שנמצא בשלבי איכלוס ושיווק שונים, המחיר (הרשמי) לדירה חדשה לא השתנה מעל לשנה. להיפך, התווספו הטבות ששווה לא מעט כסף.

בחלק אחר של העיר קולגה חיפש דירה יד 2 מהשנים האחרונות והצליח לדוג מוכר שהיה לחוץ על כסף (קנה במקום אחר והיה צריך להשלים את העסקה) - והצליח להוריד באופן משמעותי את המחיר.

באופן כללי התחושה היא שמוכרים שאינם לחוצים לא מורידים את המחיר יותר מידי, אבל מוכרים שכן? מורידים גם מורידים.

עבור הקבלנים זה יותר בעייתי (כמו שהטיבו להסביר כאן) והם יעשו הכל כדי לא להגיע לכך. מצד שני, הם חייבים למכור ולא תמיד יש ברירה אחרת.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 9 שעות, Gosser1860 כתב:

בהחלט. באחד הפרויקטים ה"יוקרתיים", שנמצא בשלבי איכלוס ושיווק שונים, המחיר (הרשמי) לדירה חדשה לא השתנה מעל לשנה. להיפך, התווספו הטבות ששווה לא מעט כסף.

בחלק אחר של העיר קולגה חיפש דירה יד 2 מהשנים האחרונות והצליח לדוג מוכר שהיה לחוץ על כסף (קנה במקום אחר והיה צריך להשלים את העסקה) - והצליח להוריד באופן משמעותי את המחיר.

מעניין, יכול לפרט עוד?

אני מחפש באיזור הזה.

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

ירידת מחירים בהתחדשות עירונית.

המודעה עם המחיר הנמוך היא החדשה יותר.

לא בטוח אם באיזשהו שלב 3.4-3.5 היה ריאלי, מדובר בדירות 4 חדרים בגודל 82+12 בקומות 1-2.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, SurfHigh כתב:

הם עוד עוסקים התחדשות עירונית אז לא היו צריכים לשלם על מרכיב הקרקע.
זה אומר שיזמים שגם רכשו קרקע מצבם גרוע אף יותר.
מעניין האם ומתי זה התפוצץ.
יזמים משתמשים במימון ואם הם לא מוכרים הם מדממים כסף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כשרואה את זה נזכר בויכוחים של "הבנק אוסר עליהם לרדת במחיררר".

אם אין ביקוש המחירים ירדו או שהיזם ישלם את הריבית מהחשבון האישי שלו. אין אפשרות אחרת.

ואם ישראל תפתח את השוק לתחרות אמיתית המחירים גם ירדו כי ההיצע יגדל.

וכל האיומים על פשיטות רגל של קבלנים מעניינים את האשך.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כל האיומים על פשיטות רגל של קבלנים מעניינים את האשך

בגדול, אם תהיה קריסה בענף הנדל"ן זו בעיה גדולה לכולנו. גם למי שאין אפילו שליש דירה על שמו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...