Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפי מה שהבנתי,נכנס חוק חדש שלא חייבים לנסוע עם גלגל ספאר ברכב אלה אם יש לך מתקן פנצרים ספריי כזה או מנפח גלגלים-קומפרסור או כלים שיכולים לעזור במקרה של פנצר:

משהו יכול לחדד את הנושא,מה חייבים שיהיה ברכב אם אין גלגל ספאר.

ועוד שאלה:

איזה קומפרסור כדאי לקנות לניפוח גלגלים, יש את הקומפרסור הפשוט שנותנים במתנה אם קונים שמן,האם הוא שווה משהו? ואם לא,איזה סוג כדאי לרכוש?

תודה.

פורסם

קומרפסור פשוט - אך מדויק מספיק - טוב לדעתי - כמובן שחייב שימדוד גם את הלחץ - ראיתי שמוכרים כאלה שפשוט מנפחים ולא מראים לך כמה הלחץ... וזה באמת לא שווה כלום.

...Carpe Diem

פורסם
שלום

לפי מה שהבנתי,נכנס חוק חדש שלא חייבים לנסוע עם גלגל ספאר ברכב אלה אם יש לך מתקן פנצרים ספריי כזה או מנפח גלגלים-קומפרסור או כלים שיכולים לעזור במקרה של פנצר:

משהו יכול לחדד את הנושא,מה חייבים שיהיה ברכב אם אין גלגל ספאר.

ועוד שאלה:

איזה קומפרסור כדאי לקנות לניפוח גלגלים, יש את הקומפרסור הפשוט שנותנים במתנה אם קונים שמן,האם הוא שווה משהו? ואם לא,איזה סוג כדאי לרכוש?

תודה.

יש לך בעייה בהבנת הנקרא!!

ברכבים החדשים שיכנסו לארץ בעתיד הקרוב, לא יהיה צורך בגלגל רזרבי, משום שהצמיגים יהיו

כמעט חסיני פנצרים, ואבוד אוויר לגמרי, כמו בדור הצמיגים הנוכחי!

שנית אין שום חוק המחייב גם היום, לנסוע עם גלגל רזרבי , יש רק את חוק ההישרדות, אני רוצה לראות אותך, נוסע ללא גלגל רזרבי תקין היום, בכביש הערבה , ב2 לפנות בוקר,ולפתע פנצר, ואין לך

בסובארו , גלגל רזרבי, אבל יש לך קומפרסור " מעפן" שקנית/ קיבלת ברשת עשה זאת

בעצמך, והצלחת למלאות אוויר , שהספיק עד לבית המלון שהיה במרחק נסיעה,,

כמה נישקת את הקומפרסור...ואת הגלגל הרזרבי... !

נסיעה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי גלגל ספאר,סתאם שאלתי בשביל לדעת,

שנית: אם עוצר אותך שוטר, הוא מחליט להתעלק עליך ,הוא יכול לבקש לראות גלגל ספאר ,אם אין לך מה תעשה? האם לפי החוק חייב שיהיה לך גלגל ספאר ברכב, בלי שום קשר אם יש לי או אין לי.

"שנית אין שום חוק המחייב גם היום, לנסוע עם גלגל רזרבי ,"

זאת אומרת שאני יכול לנסוע היום בלי גלגל ספאר?

אז למה בודקים את זה בטסט?

פורסם

אני מניח שמי שאמר את המצוטט בכותרת טועה ומטעה....

אני מכיר יותר ממקרה אחד בו רכב נפסל בטסט בגלל גלגל ספר לא מתאים...

אז חבל להטעות!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כשאני עברתי טסט,הגלגל ספאר שלי היה בתא מטען במקום בתא המנוע-במקום המקורי שלו,ואז שאלו אותי איפה הגלגל ספאר שלי ועניתי בבגאג...שאלו אותי למה? עניתי כי היה לי פנצר...לא עזבו אותי עד שהראתי להם שיש לי באמת בבגאג גלגל ספאר...

אז חייבים גלגל ספאר ברכב או לא?

האם החוק החדש מדבר רק על מכוניות חדשות?

פורסם

חוק אולי אין, אבל תקנה יש ויש!

תקנה 365

ברכב מנועי הנע על גלגלי גומי למעט טרקטור, תומך ומכונה ניידת ואשר משקלה העצמי עולה על 400 ק"ג יימצאו בכל עת:

(1)מגבה בעל כושר הרמה מספיק להרמת הרכב כשהוא עמוס, כך שלפחות גלגל אחד של הרכב לא יבוא במגע עם הדרך.

(2)גלגל חילוף שמידות הצמיג והאופן שלו נקבעו ע"י יצרן הרכב והוא במצב תקין.

(3)כל הכלים הנחוצים להחלפת הגלגל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
יש לי גלגל ספאר,סתאם שאלתי בשביל לדעת,

שנית: אם עוצר אותך שוטר, הוא מחליט להתעלק עליך ,הוא יכול לבקש לראות גלגל ספאר ,אם אין לך מה תעשה? האם לפי החוק חייב שיהיה לך גלגל ספאר ברכב, בלי שום קשר אם יש לי או אין לי.

"שנית אין שום חוק המחייב גם היום, לנסוע עם גלגל רזרבי ,"

זאת אומרת שאני יכול לנסוע היום בלי גלגל ספאר?

אז למה בודקים את זה בטסט?

למד כלל גלגל רזרבי, הוא חלק חיוני ברכב, בדיוק כמו מטף כבוי, חגורות ופח אשפה , רכב צריך להיות תקין, כל השנה. ובכל נסיעה, תקר בכביש ראשי ללא רגלגל רזרבי תקין/או לא קיים ,

יתקע אותך אותך בכביש ראשי , שם תהווה הפרעה וסכון לרכבים אחרים, לכן חובה, שיהיה ברכבך ,

גלגל רזרבי תקי, לשעת חרום, וזאת להבדיל ממנורות נאון כחולות בבאגז, בתא הנוסעים, ובמתיזי

מים לשמשות!

דרך אגב הקומפרסור המעפן הזה הנמכר ברשתות עשה זאת בעצמך, ב49.90 ומעלה,

הצדיק את ההשקעה בו, אצלי ברכב, ואני לא מצטער שקניתי אותו!

בברכה

צביקה

אני מניח שמי שאמר את המצוטט בכותרת טועה ומטעה....

אני מכיר יותר ממקרה אחד בו רכב נפסל בטסט בגלל גלגל ספר לא מתאים...

אז חבל להטעות!

אצלי קיים חוק ההגיון וחוק ההשרדות לא חוק הטסט, איני צריך שרכבי יכשל בטסט בגלל, צמיגים ,לא תקינים,הגה ובלמים וכל חלק בטיחותי אחר כמו גק מפתח גלגלים, ווגלגל

רזרבי תקין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...