Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נופלת בחלקי הזדמנות לקבל ללא תמורה דייהו סופר .

מבקש לדעת על מה לשמור ולהקפיד על מנת שאסע בה ללא תקלות.

היא גמאה רק 55K בחייה, מודל 97, המזגן מקפיא .

תודה

פורסם

יודע מה מצב הרכב ?

האם נסע / במצב נסיעה ?

חתול בשק או מטופל טיק-טק ?

(ברכב ישן איש לא יכול להבטיח לך דבר. יכול להיות שהרכב במצב מצויין לגילו ואולם תקלות בלאי יכולות לצוץ).

alfa 156 2.5.

פורסם
יודע מה מצב הרכב ?

האם נסע / במצב נסיעה ?

חתול בשק או מטופל טיק-טק ?

(ברכב ישן איש לא יכול להבטיח לך דבר. יכול להיות שהרכב במצב מצויין לגילו ואולם תקלות בלאי יכולות לצוץ).

קיבלתי אותו נוסע, המזגן עובד טוב מאוד, אני לא מוצא מדיד שמן

פורסם

ראשית בדוק ברשיון רכב מה דגם המנוע וכמה כ"ס כדי שאוכל להוציא לך את כל הנתונים מאוטודאטה.

ידוע איך היא טופלה בעברה? במידה ולא, אני ממליץ לעשות יישור קו של כל השמנים והפילטרים, ולבדוק מה מצב הטיימינג.

Stay Dirty

פורסם

הזקנה טיפלה במוסך מורשה ברחוב בן אביגדור.

כתוב על המנוע DOHC.

יש לו המון כוח בזינוק, ממש מפתיע לרכב בן עשרים שנה, ובעליות הוא יחד עם המודרניות על 443

אבל לא מוצא את המדיד

פורסם

רק שיהיה ברור, זה דייהו "סופר רייסר" או "סופר סלון"?

אם זה השני, יהיה לך קשה לתחזק אותו כי חלקים אין.

פורסם (נערך)

המדיד לא צהוב.

מפקק מילוי השמן (איפה שכתוב לך הDOHC, שזה אגב, בסה"כ אומר "גל זיזים כפול עליון") קח קדימה, לכוון הרדיאטור, וסנטימטר ימינה, ליד חוט הצתה הראשון למטה.

ידית עגולה מתכתית.

אכן, רכב בעל אמינות בסיסית טובה. שלנו, זצ"ל, היתה וודאי נוסעת עד היום, אלולא אותה הגברת בג'יפ שדרסה אותה למוות ברוורס בתחנת הדלק.

תחליף נוזלים לכאה איכותיים, פלאגים וחוטי הצתה, פילטרים, וסע לשלום.

בעיות ידועות? אולי מערכת הוואקום (שמפעילה משום מה גם את תריסי המיזוג/חימום). אם אתה שומע רעשי בריחת אוויר מכל מיני מקומות, במונע ובתוך הרכב, בעיקר כשמשנים ניתוב אוויר בבורר המיזוג, כדאי להחליף את צנרת הוואקום. זה עולה גרושים, ומונע מהמצערת להשתגע (אתה מוזמן לחפ את השרשור שלי מלפני עשור בנושא...)

האבזור החשמלי בסלון הרכב, כבר הרבה פחות אמין מהמנוע והגיר (אגב, אותו גיר שימש בשברולט קווליר עוד שנים אח"כ, והמנוע המוזרק חד נקודתית של בוש שימש באופל קאדט ובעוד כמה רכבים של GM). כולל ידיות איתות/מגבים.

גם הפלסטיקה מאד פריכה, ועדיף לא לפרק ולהרכיב אותה, אלא אם יש לך משהו ממש טוב לחפש מאחוריה.

אם יש לך עוד שאלות ספציפיות- תשרשר כאן, אני מבטיח שאנסה להזכר, למרות שעברו כבר איזה 6-7 שנים מאז שהחלפנו אותה.

עריכה בעקבות שאלתך שנוספה בזמן שכתבתי:

שלנו חיה יפה על פרסטון ירוק ושמן מינרלי 20W50.

אין לי מושג אם אלו המלצות היצרן (בשביל זה תצטרך לתת פרטים לאסף^) אבל היא לא התלוננה...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...