Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצטרך להפנות אתכם לסרטון שפירסמתי בדיון "ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים"

במקרה הנ"ל לא פגעתי ברכב שלו בכלל (וגם מוכח כך בסרטון)

האם קיים חשש שהוא יתלונן על פגע וברח ויטען שבגללי הוא התנגש בעמוד המדרכה?

האם כדאי לי לגשת בעצמי למשטרה ולהתלונן על הנהיגה הבריונית שלו?

תודה רבה!

פורסם

קשה לי להאמין שהוא יתלונן במשטרה, אבל גם אם כן - יש לך את הסירטון.

בלי קשר, כדאי לגשת להתלונן על הביריונות הזאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. להתלונן הוא תמיד יכול. תאורטית תאונה יכולה להתרחש ללא מגע בין כלי הרכב (אם מישהו התפרץ לי לנתיב ואני סטיתי ופגעתי בקיר), אבל במקרה שלך לא ביצעת עבירה שגרמה לו לאבד שליטה. אם יתלונן תתמודד בעזרת העדויות שלך.

2. מה שכן עשית זה לצפור בחוסר סובלנות לנהג שמנסה להשתלב בתנועה עמוסה. הוא לא התפרץ לך לנתיב ברגע האחרון אלא גלש כשעוד היית רחוק בתקווה שמישהו יתן לו להכנס. נסה לחשוב על מקרים שבהם אתה היית שמח שמיהו ימתין שתי שניות כדי לתת לך לעבור. הלחצת אותו וזה מה שגרם לו לעשות את התאונה. ואז המשכת ועברת מאחוריו עם מרווח בטחון קטן בזמן שהוא מנסה להחלץ מהבלאגן. נכון, זו לא אשמתך אבל אתה בטח מכיר את הפתגם עם הצודק והחכם....

פורסם

קודם תודה רבה לכם על התגובות.

^ אכן מסכים איתך, בדיעבד אני מאוד לא מרוצה מהדרך פעולה שלי בכל מה שרואים בסרטון, גם במהלך "המרדף" שלו אחריי.

ניתן לראות בסרטון שאני מבין שקשה לו לתמרן שם, אז אני נוסע רוורס וכמעט לגמרי יוצא אחורה מהצומת.

הוא בתגובה פתח את החלון והתחיל לקלל ולצעוק בערבית (לא שמעתי לגמרי כי הייתי עם חלונות סגורים), הבנתי שהוא עצבני ולא רציתי להיכנס איתו לוויכוחים מיותרים.

המשכתי בנסיעה, וברגע שהוא ניסה לפגוע באוטו שלי ברוורס הבנתי שלצאת מהסיטואציה כמה שיותר מהר יהיה עדיף.

• תוכן חדש...