Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידית הילוכים של הGTI ארוכה מאוד וזה חסרון ידוע שלה(לי אין שורט-שיפטר וזה מידיי פעם מורגש ומעצבן..לקחו את השיפטר לדעתי מה208 הרגילה וגם שמה הוא ארוך מאוד).

שוב, אם אתה לא מתחבר לרכב כל העסק לא רלוונטי בכלל.

אגב,

המנוע בDS ובGTI הוא אותו מנוע(עם שינויים והתאמות כמובן)..ב2014 לשתיהן PSA שידרגו אותו לגירסא של EURO6 שאומר לטפל ברוב הבעיות של הדור הקודם.

האברט' פחות נוחה..אבל יש פה עיניין רגשי ברכישת רכב שכזה..ולא רק שכל טהור , קח בחשבון שכבר קנית רכב שהתלהבת ממנו ואחרי שקנית גילית שהוא לא מתאים והוא נמכר אחרי שבוע - אני מקווה שאתה תדע לקחת את הריזיקה הנכונה לגבי האבארט'(בטח אחרי שלפי זכרוני התלוננת על הגיר הידני לא משנה לך לכיף והעובדה שזה מאוד מפריע לך ביומיום ואתה מדבר על חיפוש אחר ידנית.) אני לא מכיר את השוק של האברט' אבל יש לי תחושה(יש מצב שיגידו לי שאני טועה באופן היסטרי) שהאוטומטית פחות מבוקשת משמעותית מהידנית..אולי תוכל למצוא אחת בזול.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתכלס אתה צודק ב 100% בכמעט כל מה שרשמת, אבל כמה נקודות בכל זאת -

ואשמח אם תגידו לי אם זה נשמע כאילו אני מנסה לשכנע את עצמי (כי יש מצב שזה המקרה):

• המיטו היתה הרכב הראשון שקניתי "מכספי", אז באתי לקנייה לא מאוד חכם, למה? כי אין חכם כבעל ניסיון.
  • על המיטו יצא לי לנהוג לא יותר מכמה מטרים במגרש חניה, כלומר קניתי אותה כמעט על עיוור כי היה נראה לי מקובל שהמוכר לא מסכים לתת נסיעת מבחן קצרה (וזו היתה הטעות הכי קריטית שלי בקנייה) - על האבארט נהגתי כ 15 דק' בתוך העיר (ניסיתי לעלות על כל שיבוש אפשרי בכביש ועל כל פס האטה בכל העיר כדי להרגיש את המתלים), בנוסף ישבתי כנוסע ברכב המועמד לקנייה בנסיעה של כ 100 ק"מ נוספים.
  • הגיר במיטו היה כל כך גרוע שחשבתי שמדובר בתקלה, ופירשתי את זה, אחרי 7 שנים שלא לחצתי על קלאטצ' כ "טוב פשוט ידני לא מתאים לי" - אממה, מאז, חודש וחצי, אני נוהג על פיג'ו פרטנר שלקחתי מבן משפחה (לא היתה בשימוש) - והכל בסדר גמור.
  • ולסיום: בכלל לא ניסתי למכור את המיטו, וכנראה שבעוד שבוע שבועיים של נהיגה עליה הייתי מתרגל - אבל בא בן אדם עד אלי וביקש ממני למכור לו, הציע מחיר טוב שאני לא מפסיד כלום - אמרתי נעשה revert להחלטה ונחפש מחדש. הרכב לא פורסם למכירה בשום מקום.

בנוגע לאוט' או ידני באבארט':

האוט' זה בעצם רובוטי עם 5 הילוכים, יש לי את הגיר הנ"ל (או אחד דומה לו) בבראבו של אמא ואני די אוהב אותו, אבל אוט' נמכרות הרבה מעל הידניות (זה 6% תוספת לפי לוי יצחק) ובינתיים עושה רושם שהן נמכרות די מהר. במידה והיתה אחת אוט' ואחת ידנית במצב זהה - ובאותו מחיר פחות או יותר - כנראה שהייתי הולך על האוט'.

פורסם

לפני שלקחתי רכב ליסינג לפני כשנה עשיתי נסיעת מבחן על האיביזה של רבע שעה והרגישה לי בסדר, אחרי שקיבלתי אותה בליסינג הגב שלי נשבר המושב לא התאים לי, הdsg הוציא אותי מדעתי ובכללי גיליתי שעשיתי טעות..האברט לא ידועה כרכב נוח..מקווה שיהיה לך בסדר (כי מדובר ברכב כייפי בטירוף).

לגבי הגיר הידני מההתחלה חשבתי שעשית טעות ש"הרמת ידיים" מוקדם מידיי ורכב שכזה בגיר אוטומטי נשמע כמו טעות.

אתה לא אובייקטיבי בתהליך שכזה אף פעם..וזה בסדר! בכל מקרה אני אומר שוב שלקנות רכב שכזה שלא התחברת אליו זה שווה ערך ללקנות רכב לא מהקטגוריה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם

הנסיעות שלי הן ברובן המכריע לא נסיעות ארוכות, כי אני מגיע ברכבת לעבודה, לכן יותר חשוב שהרכב יהיה מהנה מאשר נוח.

יש גם את המאזדה 3 של האשה למקרים שצריך רכב פרקטי.

אני חושב שהדבר הנכון לעשות יהיה לקנות את הרכב, ולנסות, והפעם יותר משבוע :oops:. אם אחרי כמה חודשים אני ארגיש שלא מתאים לי -

אדע בוודאות שסיימתי עם הספורטיביות "הארדקור" ואדע לעתיד שאני צריך משהו 'חמים במקצת' ולא ספורטיבי ממש.

פורסם

יש לי 500 אבארט עם קוילאוורים של בילשטיין B14. עם הכסאות הרגילים שלהם ,וואלה כאב גב אף פעם לא היה לי !! הכיסא נוח מאוד,חוסר אחיזה של הכיסא בסיבובים זה מה שיותר מפריע לי . והרכב שלי קשיח הרבה יותר מכל אבארט אחר.

פורסם

כל אחד והקושי שלו. מה שלאחד סבבה לאחר שובר שיניים. יש לי ג׳יפ וds3. כשאני יורד מהג׳יפ לדיאס אני מרגיש שהוא שובר שיניים. כעבור חצי שעה כלום. הייתה לי במוו7 וטויוטה קאמרי. כשהייתי יורד מקאמרי ל7 הייתי מרגיש אותו דבר. בימר יותר קשה. אבל כעבור חצי שעה שוכחים את הקאמרי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
יש לי 500 אבארט עם קוילאוורים של בילשטיין B14. עם הכסאות הרגילים שלהם ,וואלה כאב גב אף פעם לא היה לי !! הכיסא נוח מאוד,חוסר אחיזה של הכיסא בסיבובים זה מה שיותר מפריע לי . והרכב שלי קשיח הרבה יותר מכל אבארט אחר.
הקוני FSD הרבה יותר נוחים מה B14 .בB14 אין דבר כזה נוחות .
פורסם

עד במה שאני מכיר את התחום (וזה לא הרבה), אבל גם ספורטיבי וגם רך צריך לחפש ביפניות. למשל, מיצובישי וסוברו רכות עד כדי שאני לא מסוגל לסבול רכות כזאת. תבדוק מה יש שם בתחום הספורטיבי.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

לגבי הDS, קח בחשבון שהיא זולה יותר ממתחרותיה כמו המיטו והאברט', ככה שבמקרה הרע העודף ילך לתיקון, ובמקרה הטוב הרווחת רכב מעולה במידה ואתה מתחבר אליו. עד היום ראיתי לא מעט אקזמפלרים שמורים ביד 2, יד ראשונה או שנייה עם 60K קילומטרים במחירים הנושקים את ה50.

אופל קורסה OPC גם אופציה. לא התעניינתי והתחברתי לרכב מעולם אבל ראוי להזכיר אותו כאן.

הייתי במקומך נותן עוד צאנס למיטו מבחינת הגיר, אם לא התחברת לסלון זו כבר בעיה אחרת.

פורסם

אפילו אם אני אעלה בשנתון של המיטו ואפילו אם הגיר השתפר - הסלון מאוד ביאס אותי... הכל פשוט הרגיש זול, ולא מתאים לרכב שעלה יותר מ 150K₪.

לגבי ה OPC - הבנתי שהיא ממש שוברת עצמות, אפילו יותר גרוע מהאבארט הישנות...

פורסם

מה עם אחותה הגדולה ג'ולייטה?

בשילוב עם סלון מעור היא מרגישה מאוד יוקרתית.

נכון שיש מאזדה בבית, אבל אני בטוח שהיית מעדיף לנסוע בג'ולייטה גם בפאן הפרקטי :-P

פורסם
אפילו אם אני אעלה בשנתון של המיטו ואפילו אם הגיר השתפר - הסלון מאוד ביאס אותי... הכל פשוט הרגיש זול, ולא מתאים לרכב שעלה יותר מ 150K₪.

לגבי ה OPC - הבנתי שהיא ממש שוברת עצמות, אפילו יותר גרוע מהאבארט הישנות...

חבר אני מצטער לומר לך..לדעתי יש רק בחירה אחת נכונה עבורך - ארברט 500.

כל רכב אחר שתקנה במצב שאתה נמצא בו ילווה כל בוקר בכניסה אליו ישיבה מאחורי ההגה והמחשבה "זה לא ה500 אבארט שרציתי".

תטעה..תהנה..תגשים.

• תוכן חדש...