Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל להתייאש כבר מהחיפוש ומרגיש שאולי לא המציאו עדיין את הרכב שאני מחפש :-(

הדרישות שלי הן יחסית פשוטות:

- זריזות : 0-100 ב 8 שניות זה מספיק טוב

- קטן : כמה שיותר קטן יותר טוב, אפשר להתפשר בנושא הזה (נניח לאון זה המקסימום)

- אחיזה גבוהה

- שלא ישבור את הגב

זה הבסיס, אחרי זה מגיעות דרישות קצת יותר מפורטות כמו

- סאונד טוב

- שיראה טוב

- אמינות\צריכת דלק

בעקרון אני בתהליך קנייה מתקדם של אבארט' 500, אני אוהב הכל ברכב, הבעיה שכל פעם שאני יורד ממנו ממש מרגיש שמתחיל לכאוב לי הגב.

במיטו תלתן הכל היה בסדר מהבחינה של הנוחות, אבל הפנים של הרכב היה לא לטעמי - וההגה מזעזע, הרגיש הגה של משאית (מדבר על הדגמים הישנים יותר, הם שיפרו את ההגה בשנים האחרונות).

אני אנסה לקבל מחבר סיבוב השבוע על 208GTI למרות שאני פחות מתחבר למראה שלה, אבל אולי היא תקלע לכל שאר הסעיפים...

אשמח לשמוע עוד רעיונות שאולי לא חשבתי עליהם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנצ'יה דלתא, פיאט פונטו אבארט (אם תמצא, ידנית אם זה לא מפריע), רנו קליאו RS (אם תמצא אחת שנכנסת לתקציב).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האבארט היא גרזן קשיח ומכונית לא רכה,אם מזה אתה סובל היום אז 2013 נדמה לי

המצב טוב יותר.

או, פתוחת הגג מעט רכה יותר.

יש גם ג'ולייטה חסכונית ה 1.4 וגם קופרS.

המנועים הגדולים יותר חסכוניים פחות.

והפיזו רכב מדליק.

פורסם

אם אתה סגור על האבארט 500 אז נסה להגדיל טיפה את התקציב וחפש אחת מ 2013 סקורפיונה, בלי קיטים וכו...

עולם אחר מהישנות יותר או מאלה עם קיט אסה אסה. הרכב לא מתרסק כמו בשנתונים הקודמים והנוחות, באופן כללי, סבירה לגמרי ביחס לרכב ספורטיבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני משתמש ברכב הרבה יותר כרכב יומיומי מאשר כרכב ספורט(כמובן שגם ביומיום כיף שיש כוח זמין) - הGTI סך הכל קרוזרית נוחה מאוד ביומיום,מושב מדהים מאובזרת מצד שני המתלים שלה נוקשים מאוד כמו כל שאר המתחרות שלה.

אבל מצד שני? רכב כזה קונים עם הלב..צריך להיות קליק..אם אתה לא מתחבר לאיך שהיא נראית(אגב אני לא אוהב את העיצוב של ה500) - קשה לקנות רכב שכזה שלא מתחברים לעיצוב שלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם אתה סגור על האבארט 500 אז נסה להגדיל טיפה את התקציב וחפש אחת מ 2013 סקורפיונה, בלי קיטים וכו...

עולם אחר מהישנות יותר או מאלה עם קיט אסה אסה. הרכב לא מתרסק כמו בשנתונים הקודמים והנוחות, באופן כללי, סבירה לגמרי ביחס לרכב ספורטיבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

למיטב הבנתי האסה-אסה הגיעו עם קוני FSD... אז מה הגיע בסטוק בעצם?
פורסם
אני משתמש ברכב הרבה יותר כרכב יומיומי מאשר כרכב ספורט(כמובן שגם ביומיום כיף שיש כוח זמין) - הGTI סך הכל קרוזרית נוחה מאוד ביומיום,מושב מדהים מאובזרת מצד שני המתלים שלה נוקשים מאוד כמו כל שאר המתחרות שלה.

אבל מצד שני? רכב כזה קונים עם הלב..צריך להיות קליק..אם אתה לא מתחבר לאיך שהיא נראית(אגב אני לא אוהב את העיצוב של ה500) - קשה לקנות רכב שכזה שלא מתחברים לעיצוב שלו.

קניה באה מהלב. אבל כואב הגב מהמתלים וראש מרעשי אגזוז הדרמטיים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

שאתה מחפש רכב מהקטגוריה הזאת אתה יודע שזה המתלים שבאים..אני כולה 4 חודשים על הרכב הנ"ל שהוא הרכב ספורט הראשון שלי,

מבחינת כאב גב? בזכות המושב המדהים של ה208 הגב שלי יוצא הרבה יותר טוב מאשר האיביזה ליסינג שהייתה לי לפני.

היום סגרתי על ה208 בערך 8,000 קילומטר(מסוף ספטמבר..נוסע לא מעט) - היו לי ימים שנסעתי תל-אביב-חיפה-פתח-תקווה-ראשון לציון-תל אביב באותו היום..יצאתי ללא כאבי גב - באיביזה נסיעה ירושלים-תלאביב הייתי יוצא גמור.

מצד שני המתלים בנסיעה יומיומית מורגשים מאוד, לדוגמא היום נסעתי על כביש 443 וגיליתי שמעצ סללו איזור קצת גלי שלו ממש ליד מודיעין(לא הרגשתי דברים שכאלה בעבר)..או כל פעם שאתה נכנס לכביש משובש אז..מרגישים שהוא..משובש.

כן ב120 הרעש של הפיג'ו לא להיט - אבל אניי גם ככה נוסע עם מוזיקה בדרך כלל אז פחות מפריע לי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למיטב הבנתי האסה-אסה הגיעו עם קוני FSD... אז מה הגיע בסטוק בעצם?

לא יודע האמת, אבל הקיט גם כלל חישוקי 17 במקום 16 וגם זה הבדל רציני לרעה בנוחות, גם מאחר והמושבים לא תומכים כמו בפונטו למשל.

פורסם

טוב נהגתי בינתיים על ה 208GTI של חבר, כולל סיבוב "אגרסיבי" שהוא נהג.

באמת מדובר בחבילה טובה מאוד למחיר, אבל - פשוט לא התחברתי.

לא למראה, לא לגיר (לא גרוע כמו המיטו, אבל לא קליקי וכיפי כמו האבארט) וגם לא להגה (קטן קצת יותר מדי).

מה שכן חייב לציין לטובה שהרכב מגיע מאובזר *מאוד* ורך לחלוטין, לא הרגשתי שום נוקשות.

בהעדר רעיונות חדשים כנראה שאלך על אבארט' ובמקרה הכי גרוע, אם ארגיש שאחרי תקופה לא נוח לי - אשפר את המתלים.

כרגע הכיוון הוא ל 2013, לא משנה ממש אוט' או ידנית (אם כי אני בתהליכים מתקדמים על אחת ידנית).

פורסם

את הגיר הארוך פותרים בשורט שיפטר. זה יותר זול מסט קויילאברים לפיאט.

על ds3 נהגת?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

במקרה ה 208GTI המדוברת היתה עם שורט-שיפטר :)

ההילוכים לא נכנסו בקלות כמו שהייתי מצפה (נניח אם משכתי טיפה יותר מדי שמאלה - הילוך ראשון לא נכנס בקלות וכל מני שיט כזה שלא אהבתי)

שאלתי את החבר אם ככה זה בכל ה 208GTI - אמר שאצלו זה משמעותית טוב יותר משאר ה GTI.

בכל מקרה, זה לא שהיתה בעיה כלשהי, זה היה סבבה והכל אבל לא התחושה שהיתה באבארט שממש אהבתי.

על ה DS3 לא נהגתי, המנוע קצת מפחיד אותי (הרבה מאוד סיפורים רעים פה בפורום)

עריכה אחרונה על ידי Morningstar

• תוכן חדש...