Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מגבר סלסטרה 2 ערוצים (אם אני לא טועה fa2150)

בערוץ ימין יש רעשי רקע (כמו white noise) - כשאני מדליק את המערכת על ווליום 0 וגם כאשר ה-RCA מנותקים.

ניסיתי לחבר רמקולים אחרים אבל עדיין יש רעש. כנל ב-bridge.

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה והאם זה בר תיקון?

תודה

פורסם

מה קורה כשאתה מוריד את הגיין למינימום עם RCA מנותקים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. תנסה להצליב RCA בכניסה למגבר (ולבדוק שוב אם הרעשים עברו לצד השני) - אם אכן הרעשים עברו, כנראה שהמגבר תקין, וסביר להניח שהתקלה נובעת מסיגנל שמגיע מ-HU או מאחד מכבלי ה-RCA.

2. תנסה להצליב את החיווט ביציאות המגבר לרמקולים (וכמובן שוב לבדוק אם התקלה עוברת).

-

פורסם

אדי - אני אבדוק את זה היום.

BEEKER- הבעיה לא ב-RCA מכיוון שהרעש קיים גם כשהם מנותקים. ניסיתי להחליף את הרמקולים כדי לשלול בעיה בהם.

The Corpse - אני יכול לחבר את זה לסאב וופר נניח, רוב הסיכויים שאני לא אשמע את זה. במיד בס זה שמיע רק בווליום נמוך מאוד, אבל השאלה היא האם זה יכול לפגוע לי ברמקול.

פורסם

אוקיי,

הורדתי את הגיין למינימום והדלקתי את המערכת - אין רעש. החלטתי לנסות להעלות את הגיין ולראות אם אני שומע משהו. ברגע שרק נגעתי בפוציומטר היו רעשים חזקים, כמו כשמשחקים עם כבל של אוזניות. עדיין לא סובבתי אותו, רק נגעתי.

הצלחתי להעלות את הגיין למה שהוא היה וכאילו דחפתי קצת את הפוציומטר פנימה עד שהפסיקו הרעשים

פורסם

רוב הסיכויים שאו שהפוטנציומטר מחזיר את נשמתו לבורא ויש להחליפו או שיש שם הלחמות לא טובות שכדאי לעשות מחדש.

ממליץ לקחת את המגבר לMOTRONIX לבדיקה ותיקון. - תריץ כאן חיפוש על ליאור וMOTRONIX.

סדרת הFA ממה שזכור לי היא סדרה בייצור ממוכן (פס ייצור ולא עבודת יד כמו שאר הסדרות של סלסטרה) אני רק לא זוכר אם כן מדובר בלוח סטנדרטי של זנון או לא - אם זה משהו סטנדרטי התיקון יהיה קל מאוד, סביר להניח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...