Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מתחיל לימודי מכינה למדמח, כרגע יש לי ציון פסיכומטרי של 650, הציון הזה נובע מכך שניגשתי ללא ההקלות, יש לי מבחן ממוחשב.

מבחינת השעות, הם מציעים שעות שמסתדרות לי, בניגוד לשאר המקומות, והם זולים נורא.

מישהו עשה שם פסיכומטרי? אני מפחד שלא יהיה ערך מוסף לקורס, ובעצם השקעה של עוד 2000 שח תהיה עדיפה למרות שהשעות לא הכי מסתדרות.

פורסם

עשית פעם קורס פסיכומטרי?

הבן השני שלי עשה קורס פסיכומטרי בזמן השירות הצבאי (העורפי). ניגש עם עודף ביטחון עצמי, יצא עם ציון בינוני מאד.

בסיום השירות הלך למכינה בטכניון. כנראה שהשנתיים שחלפו עשו משהו, הבחור דגר כל היום והוציא ציונים מעולים, בסיום המכינה ישב ולמד עצמאית לפסיכומטרי. עשה שני ניסיונות - בסופו של דבר הוסיף כ-140 נקודות, שהספיקו לקבלה לפקולטה המבוקשת בטכניון.

המסקנה הפרטית שלי היא שתרגול עצמי אינטנסיבי יכול להספיק, כאשר יש איזה בסיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה הולך ללמוד מדמ"ח אתה במילא צריך להיות עצמאי מאוד.

עצה שלי (ככה אני עשיתי) - תשב ללמוד לבד. אין בפסיכומטרי שום דבר מורכב, פשוט דורש משמעת עצמית.

תוריד מבחנים מהאינטרנט או אפילו קנה את הערכה של ניב-רווח.

פורסם
עשית פעם קורס פסיכומטרי?

הבן השני שלי עשה קורס פסיכומטרי בזמן השירות הצבאי (העורפי). ניגש עם עודף ביטחון עצמי, יצא עם ציון בינוני מאד.

בסיום השירות הלך למכינה בטכניון. כנראה שהשנתיים שחלפו עשו משהו, הבחור דגר כל היום והוציא ציונים מעולים, בסיום המכינה ישב ולמד עצמאית לפסיכומטרי. עשה שני ניסיונות - בסופו של דבר הוסיף כ-140 נקודות, שהספיקו לקבלה לפקולטה המבוקשת בטכניון.

המסקנה הפרטית שלי היא שתרגול עצמי אינטנסיבי יכול להספיק, כאשר יש איזה בסיס.

עשיתי פעם אחת,יצא 650, עשיתי מבחן רגיל כשאני לא אמור לעשות אותו,אלא ממוחשב.

אני עובד במשרה מלאה פלוס לוקח קורס לינארית בפתוחה,את הבסיס יש,פשוט צריך שימקדו אותי טוב יותר.

אחרי מכינה בטכניון,או אפילו קורס בפתוחה הפסיכומטרי נראה כמו בדיחה.

כמו כן,אני עומד לעשות מבחן ממוחשב,משהו שאני לאמכיר בכלל,וכנראה אצטרך ערה ב''טריקים'' שיש בו.

פורסם

היי,

אני מורה פסיכומטרי.

למרות כבודן של העצות מניסיון שקיבלת, הן לא מאוד תקפות לגביך ובטח שלא לגבי מפע"ם.

צור איתי קשר בפרטי ואעזור לך, מן הסתם ללא שום תנאים. כבר יצא לי לעזור לכמה חברי פורום בנושא הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין טריקים במפע"ם (מבחן ממוחשב). יש לך יותר זמן פר שאלה והשאלות מופיעות אחת אחרי השנייה עם טיימר בנפרד לכל אחת (דהיינו אין לחזור אחורה/קדימה).

מה שכן, יש בקורס פסיכו' כל מיני טריקים שבאמת עוזרים לך אבל זה לא דבר שאי אפשר ללמוד לבד. סה"כ אם תיקח קלסר של מישהו שהיה בקורס בתוספת ספרי לימוד (ויש כאלו 'סטים' ביד2 במחירים מגוכחים, 150-200) תוכל להשלים הכל לבד.

לשלם 2000+ שקל, למישהו ברמתך, בשביל שיטות איך לזכור נוסחא של גובה או שטח או איך לעשות אלימנציה באנגלית, חבל. התפוקה השולית שתפיק מהקורס אינה עולה על עלותו היחסית.

שורה תחתונה - עם מפע"ם, ראש יותר בוגר, ולימוד עצמי טוב כולל חומרי עזר נכונים - תצליח לשפר את הציון.

בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני *חושב* שנשארו לי קלסרים וחוברות מלימודי פסיכומטרי אם תרצה אותם.

אם כן, אבדוק בשישי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תקשיב לניקו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חתול משוגע, אשמח אם תבדוק, זכור לי שאת שלי זרקתי.

באמת תקשיבו לניקו, היה לי כאוס בראש, חשבתי שוב פעם על איך אני טוחן שעות במשך חודשים, מסתבר שהפעם השניה קלה יותר, במיוחד עם מפע"ם.

אעשה בירורים אחרונים ואשמע בקולו של ניקו.

אין צורך בקורס בסופו של דבר.

פורסם

מצטרף להמלצות להישמע להוראותיו של ניקו.

למדתי לבד עם ספרים משומשים של ניב רווח תו"כ צבא בבסיס סגור, השקעתי מעט מאוד זמן, ועם ההכוונה של ניקו קיבלתי ציון שהפתיע אותי מאוד לטובה.

פורסם

אני מדריך פסיכומטרי מ2003. מבחן מפע"ם מעניק יותר זמן לכל שאלה (בין פי 2 עד פי 4), אך יחד עם זאת הוא מבחן אדפטיבי, כאשר רמת השאלות בו נקבעת לפי תשובותיך בשאלות הקודמות. יש חסרון אחד גדול לעומת מספר יתרונות במבחן זה -אם אתה טועה בשאלה ראשונה (ו/או השנייה) , הציון בחלק זה נפגע משמעותית.

מוזמן לפנות בה"פ, אם יש שאלות נוספות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...