Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי lg g2 בן שנתיים שהתחיל להיתקע ולהיות איטי (אין תקציב להחליף). מעולם לא פירמטתי או החזרתי הגדרות ויש לי הרגשה שהוא אכן זקוק לרענון.

איך ומה צריך כדי לעשות זאת?

איך מגבים מספרי פלאפון ודברים חשובים?

אשמח לעזרה.

פורסם

אין לי שמץ איך זה ב LG,אבל אמורה להיות אופציה לייצא את אנשי הקשר לחשבון ג'ימייל שלך,או להתקן נייד (כרטיס זכרון,לשמור על המכשיר כקובץ VCF ואז להעתיק עם כבל לאנשהו..)

תמונות - אותו הדבר,חבר עם כבל למחשב ותעתיק לתיקיה חיצונית

יומן שיחות לא ממש צריך,מה שקשור לוואצאפ אם אתה צריך - תעשה גיבוי דרך האפליקציה ותעלה לענן (google drive או מה שיש לך)

פייסבוק - הכל נשאר אצלם

סמסים - גם לזה יש אפליקציה לגיבוי על קובץ בנפרד (כמו באנשי קשר)

ונראה לי שכיסית הכל ..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה מגובה על ידי גוגל - אתה לא צריך לעשות דבר. מבצע את ה-factory reset ובסיומו מפעיל את המכשיר עם חשבון הגוגל\ג'ימייל ששימש אותו לפני הפרמוט.

ממליץ לך לבדוק אם רשימת אנשי הקשר בג'ימייל במחשב תואמת את זו שבטלפון - אם כן אתה מגובה. כך גם לגבי התמונות בדרייב.

לגבי אפליקציות - יש שתי אפשרויות. האחת היא שהמכשיר ימשוך את כל האפליקציות, האחרת שהוא יציע לך רשימת אפליקציות ואתה תבחר איזה להתקין. הזדמנות מצויינת לניקיון פסח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איך אני יכול לוודא כי רשימת אנשי הקשר מגובה (800 סה"כ) בנוסף המכשיר לא עושה לי גיבויים תמיד איך אוכל לבצע גיבוי על בטוח ולעשות וידוא סופי לפני הריגה?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

1. יש בתפריט ההגדרות סעיף גיבוי (Backup) - בכל מכשיר זה נראה אחרת, דפדף ומצא.

2. לגבי אנשי הקשר, הסברתי לך אך לבדוק - ברשימת אנשי הקשר בג'ימייל במחשב. אם אתה משתמש באותו חשבון זה אמור להיות מסונכרן עם הטלפון. תמונות וכל השאר - למיטב זכרוני - ב-google drive שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני מעוניין לנקות את המכשיר, הדאגה היחידה שלי היא חשבון הדוא"ל של העבודה (שרת אקסצינג) האם אוכל לשחזרו לבד? (איש הIT אצלנו לא פרודוקטיבי.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

טומי התקציב נמוך או שאין תקציב בכלל?אם יש תקציב או רצון להוציא תקציב, תגיד מה הוא וננסה למצוא לך מכשיר שיהיה טוב יותר מהG2. במידה ולא, הפתרון של ezuf הכי אפקטיבי

פורסם

אני בספק שיש לך וירוס, התהליך של הורדת קבצים מהרשת שיתאימו בדיוק למכשיר ולישראל עם עברית תקינה במעיקר למכשיר ישן מסורבל קצת, תסתפק בשחזור הגדרות יצרן ואני מאמין שזה יסתדר לך.

• תוכן חדש...