Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה משטרת התנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע הרבה משהו כמו 50K בשנה, הפסקתי לראות שוטרים בכביש פשוט אין. מלאה אנשיו מבצעים עברות תנועה החל מטלפון בזמן נהיגה שזה משהו שאני רואה על בסיס יומי בכול נסיעה ועוד דברים מסוכנים ומגובנים.

רק דבר אחד אני לא רואה זה משטרה.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה טובה, אני גם שואל את עצמי את השאלה הזאת כל יום כשאני נוהג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. נוכחות משטרת התנועה אכן דלה. הסיבה העיקרית היא צמצום דרסטי בכמות הניידות

2. היעדרן לא מפריע לי אישית ברמת הבטיחות שאני חש בכביש מכיוון שלרוב האכיפה שלהן הייתה ממוקדת בעבירות הנוחות לאכיפה ולא במצילות החיים.

3. מאוד מפריע לי היעדרן בהיבט של סיוע בפינוי מפגעים או הושטת עזרה לנהגים שנתקעו בדרך. היבט מבורך של נוכחות משטרתית בכביש.

4. למרות היבטים נקודתיים, בגדול, למרות ההיעדר הכמעט מוחלט של ניידות בכבישים, אני חייב להודות שמדובר ברמות מאוד מתונות של עבריינות תנועה

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מחסור בשוטרים גורם למספר נמוך של ניידות. בלילות יש ממוצע של 25 עד 30 ניידות בכבישים בין עירוניים מהצפון עד הדרום אילת. גם זאת הודות למתנדבים .

פורסם

מה אתם רוצים? קר למשטרה והיא מתכרבלת מתחת לפוך - תחזור בקיץ.

וברצינות - אם פעם כשהייתי נוהג במהירות גבוהה מהמותר הייתי תמיד חושש להיתפס עכשיו אני לא מתעכב על זה בכלל. תענוג. לדעתי לא צריכים את משטרת התנועה כל עוד היא מתמקדת בשטויות כמו במהירות ולא בטלפונים, שכרות או פס לבן.

פורסם

התחילו להעמיד ניידת עם שוטרים מצויידים באקדח לייזר בסוף כביש אחד אחרי התחנת דלק לכיוון ת"א, נו בטח אחרי ירידה קל לתפוס על מהירות אבל לדעתי קצת מסוכן לעצור שם רכבים.

פורסם

אתה מוזמן לכביש מספר 1 , במיוחד בקטע שבין לטרון עד אבו גוש. (לשני הכיוונים)

כמויות השוטרים והניידות שיש שם מטורפות, כאילו שלחו את כול אגף התנועה לשם.

גם אופנועים וגם רכבים.

וגם בתוך ירושלים עצמה, אבל בעיקר בכביש 1 באזורים שציינתי.

רועי

פורסם

היקף משטרת התנועה(הבין עירונית) בשנת 2010 היה כ-300 ניידות במשמרת בוקר, היום המצב הוא כ-100 ניידות בלבד. ישנה תוכנית להעצמת משטרת התנועה ולהגדלתה חזרה, השאלה אם זה יתממש. רק לידיעה (ובלי סיפורי השוטר אכל לי,שתה לי, היה חרא- לא רלוונטי כרגע), שוטרי משמרת התנועה מתמקדים בעבירות מסכנות חיים וגורמות לתאונות דרכים. אין שום "מכסה" למלא ואין שום חובה על שוטר לרשום כמות דוחות מסויימת. הוא ממוקד נטו בעבירות שמסכנות את כולנו, כמו חציית שטח הפרדה, דיבור בסלולרי, נהיגה בשכרות, מעבר באור אדום, ומהירויות גבוהות במיוחד המסכנות חיים. תמיד יהיה שוטר כזה או אחר שנטפל לשטויות, אבל מזמן כבר לא מתעסקים בעבירות פעוטות שלא משנות כלום במאזן התאונות. לצערי, התרופה לגן החיות שמתרחש בכבישים היא רק אכיפה נוקשה. אין טיפת תרבות וכבוד בין הנהגים, אחד מנסה לחסל את השני וכך נראה המצב בכבישים.

פורסם
שוטרי משמרת התנועה מתמקדים בעבירות מסכנות חיים וגורמות לתאונות דרכים. אין שום "מכסה" למלא ואין שום חובה על שוטר לרשום כמות דוחות מסויימת. הוא ממוקד נטו בעבירות שמסכנות את כולנו, כמו חציית שטח הפרדה, דיבור בסלולרי, נהיגה בשכרות, מעבר באור אדום, ומהירויות גבוהות במיוחד המסכנות חיים. תמיד יהיה שוטר כזה או אחר שנטפל לשטויות, אבל מזמן כבר לא מתעסקים בעבירות פעוטות שלא משנות כלום במאזן התאונות. לצערי, התרופה לגן החיות שמתרחש בכבישים היא רק אכיפה נוקשה. אין טיפת תרבות וכבוד בין הנהגים, אחד מנסה לחסל את השני וכך נראה המצב בכבישים.

אתה מדבר על שויץ נכון?

כי בארץ האכיפה הייתה בעיקר למהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...