Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה משטרת התנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי עצרו שלשום .. נסעתי על 85 בימני באילון. שוטרים בשמאלי על 70. מן הסתם שנעקפו.

מיד דהרו מאחוריי "לאט לאט תסע הצידה ותעצור בשול"

השוטר חיפש משהו שיעניין לו את הערב ונתן לי הערה על הלד בלוחית רישוי... שיהנה.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^^ שפשוט מאזדה לבנה מושחרת עם פנסים לבנים וDRL לבן מושך יותר מידי צומי

זה.

DRL בהתקנה עצמית, במיוחד על דגם שבחיים לא היה ולא יהיה בו DRL, זה נראה רע.

אמנם לשפר את ניראות הרכב זאת יוזמה מבורכת (אלא אם אתה סובל מאפילפסיה, אז לא מומלץ לנסוע בחושך ליד משאיות), וזה עדיף על האופנה ההפוכה של צביעת פנסים בשחור, אבל כמו כל דבר בהגזמה זה רע.

אגב זאת נבואה מסרטי מדע בדיוני ישנים, שהתגשמה - את השנים 2015-16 אזכור בתור השנים שבהן התחילו להופיע המוני לדים בצבעים הזויים בכל מיני מקומות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה drl במקום פנסי ערפל שאין לי, so זה נראה דיי בסדר, חוץ מזה אין שינויים מיוחדים מעבר להשחרות מאחורה ומגני רוח ופשוט כל ההאלוגן הוחלף ללד לבן נקי( ללא גוון תכלת), לא מוגזם ולא כלום. אין גם סיבה לאש מיותרת( השוטרים לאחרונה חושבים אחרת כנראה)

נשלח מהדרכים

פורסם
אותי עצרו שלשום .. נסעתי על 85 בימני באילון. שוטרים בשמאלי על 70. מן הסתם שנעקפו.

מיד דהרו מאחוריי "לאט לאט תסע הצידה ותעצור בשול"

השוטר חיפש משהו שיעניין לו את הערב ונתן לי הערה על הלד בלוחית רישוי... שיהנה.

לד בלוחית רישוי אסור? על מה ולמה?

יש רכבים שמגיעים עם זה כסטנדרט. עד כמה מפוצצי אגו הם חייבים להיות בשביל לעזוב בלי כלום...

פורסם

לפני שבועיים כרגיל עצרו אותי במחסום, חיפשו סמים.. עכשיו אני הבנאדם הכי סאחי בעולם אז כשהוא שאל אם עישנו לי באוטו (חלילה וחס) לא התאפקתי וצחקתי... אמר לי לעצור בצד.. אחרי 10 שניות : "שלומי הריח זה חומרי ניקוי אחי"...

מה שכן כל הכבוד למשטרה שאוכפת בלילות נהגים שנוהגים תחת השפעת סם אלכוהול או אחר.

• תוכן חדש...