Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה משטרת התנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוני, מבחינתי עצור זה אדם שממשיך בנסיעתו בצורה רצופה ומתעלם לחלוטין מהתמרור.

מי שעוצר אחרי הקו, לא יקבל אצלי דוח.

ספריאל - כשאני עוסק בתנועה, אני מסופח למתנ"א משמע אני בבינעירוני.

ידוע לי שיש ג'ונגל גדול יותר בתוך העיר.

נו - בוא קצת ל-22. אני חושב שזה שטח המחיה שלך. כל הזמן יש החותכים פנימה והחוצה בין הכניסה מההסתדרות צפון (קוקה קולה) ליציאה של פז, כולל בקטע המוזר של ההשתלבות. כבר לא מדבר על כל המתנחלים השמאלנים.

מעניין כי בצפון איפה שאני גר , ממש בצפון הרחוק , תמיד אני נתקל בניידות של משטרת תנועה , בכפר שלי שבחיים לא קרתה תאונת דרכים תמיד תמצאו ניידת שמסתובבת .

אולי ין תאונות בזכות נוכחות המשטרה?

אשרי המאמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קטע מדהים - כשאתה רואה אותם אתה רק חושב לעצמך "שיט, שוטרים" אפילו אם אתה נוהג בהתאם למהירות המותרת, פיקח לחלוטין ולא מסתיר שום דבר אסור ברכב. כשאתה לא נתקל בהם יותר מדי זמן אתה חושב לעצמך שהם חסרים ושאין משמעת על הכביש (מה שנכון - קרובי משפחה שלי מארה"ב טוענים שהנהגים הגרועים בעולם המערבי אלו הם הנהגים פה בארץ).

פורסם

הנה כמה דוגמאות לעבודת משטרת התנועה בימים האחרונים:

דוברות המשטרה

(אגף התנועה):

משטרת ישראל ממשיכה בפעילות אכיפה ממוקדת כנגד עבירות מסכנות חיים , בתוך כך גם מבצעת פעילות אכיפה בסופי שבוע בדגש על עבירות של נהיגה תחת השפעת אלכוהול ופסולי נהיגה המהווים סכנה למשתמשי הדרך .

כך למשל מספר אירועים מסוף שבוע האחרון :

יום שישי האחרון ליד עפולה כביש 65 נתפס נהג בשנות ה20 לחייו נוסע במהירות של 190קמ״ש , מייד רכבו הושבת והנהג נחקר והועבר לשיפוט מהיר באותו היום בסופו נידון ל11 חודשי פסילה בפועל , חצי שנה של עבודות שירות ו3 חודשים מאסר על תנאי.

כביש 6 מחלף בקעה אל גרביה נעצר נהג בשנות ה40 נוהג ברכב כשהוא פסול נהיגה ולחובתו מספר תיקים פתוחים נוספים , להגנתו טען ״רק רציתי לקפוץ לשתות קפה״ , הנהג נחקר והובא בפני שיפוט מהיר עוד באותו היום בו הוארך מעצרו עד תום הליכים.

חיפה - נעצרו 2 נהגים כשהם שיכורים ולא זו בלבד אלא גם פסולי רשיון נהיגה.

הראשון בשנות ה20 לחייו תושב הצפון נתפס על מהירות של 153 קמ״ש נפסל רשיונו וכמה שעות לאחר מכן נתפס שוב נוהג באותו הרכב כשהוא שיכור , הנהג

הובהל לחקירה רכבו הושבת והוא יובא בפני שופט להארכת מעצר.

השני, תושב קרית אתא בשנות ה40 נתפס נוהג תחת השפעת אלכוהול בפעם השנייה וכשהוא פסול לנהיגה - הנהג נחקר ורכבו הושבת ל60 ימים והוא יובא בפני שופט להארכת מעצר.

משטרת ישראל מבקשת לחדד - אם שותים לא נוהגים .

המשטרה תנקוט ביד קשה כנגד עבירות אלו וכנגד נהגים המפרים את החוק באופן בוטה ומהווים סכנה לחייהם ולשאר משתמשי הדרך .

עוד דוגמא:

*דוברות המשטרה (צפון):*

*משטרת ישראל נותנת דגש מיוחד על פעיליות לשינוי תרבות הנהיגה בחברה הערבית וזאת במסגרת העמקת מתן השירות לאזרחי המגזר, לצד פעילות אכיפה בישובים עצמם.*

*במסגרת פעילות אכיפה לסוף השבוע בישובים שפרעם, אעבלין, טמרה נצרת , כפר כנא דיר אל אסד, נחף ובית ג'אן:*

*- נעצרו 8 נהגים שנהגו בזמן פסילה* רכביהם הושבתו למשך 30 ימים והוגש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

*- נתפסו 10 נהגים שנהגו ללא רישיון נהיגה* נגד כולם הוגשו כתבי אישום לבית משפט לתעבורה והם זומנו לשימוע בנושא השבתה של הרכב בו נהגו.

*- נתפס קטין שנהג ללא רישיון נהיגה ולצידו ישב בעל הרכב*. הרכב הושבת ל-30 ימים, נגד הקטין ובעל הרכב הוגשו כתבי אישום.

*- נעצר נהג שנהג בשכרות זו הפעם השלישית*, רכבו הושבת והוגש נגדו כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים.

*משטרת ישראל תמשיך במאבקה הבלתי מתפשר כנגד נהגים המבצעים עבירות מסכנות חיים בכבישים או נוהגים כשהם פסולי רישיון וכאלו הנוהגים ללא רישיון נהיגה.*

לא עובדים החצופים...

פורסם

אייל - הבעיה אינה מה המשטרה עושה.

הבעיה היא מה שהמשטרה אינה עושה.

עם כל הכבוד להודעות הדוברות חסרים לי שוטרים בשטח. לא רואה ניידות מתנ"א, לא רואה צ'קלקות, לא רואה שוטר כורז למישהו שחתך 3 נתיבים ויצא מהכביש המהיר על האי המצוייר.

לעומת זאת רואה הרבה נהגים עבריינים שמסכנים אותי כל יום. אני לא מפרסם את הסרטונים רק מחשש מסיבוכים משפטיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רואים ניידות כי לא באים להתגייס בתנאים הנוכחים, כבר כמה שנים לא באים.

אין יותר פנסיה תקציבית, קוצצו כמה מתנאי שכר ( תוספת השכלה, השתלמויות ), ואין מצוקה תעסוקתית במשק. לסיכום - עבודה מסוכנת, בשכר נמוך, אין כבוד למקצוע מצד האזרחים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתם באים בטענות למשטרה, מי שבאמת צריך לבוא אליו בטענות היא הממשלה ומשרד האוצר.

נוח להם שיש משטרה חלשה ולכן ככה המשטרה שלנו נראית.

משטרת ישראל עושה את המקסימום שהיא יכולה בהיעדר תקציבים ועם כוח האדם הנוכחי.

פורסם
אולי בגלל שהם עסוקים בזה:

[ATTACH=CONFIG]479584[/ATTACH]

מקור: http://rotter.net/forum/scoops1/373977.shtml

עוד דוגמא לחוסר מקצועיות של האתר מביא הסקופ ולעליהום על המשטרה.

מבדיקה מול הגורמים הרלוונטים עולה כי מדובר בשוטר שמילא דוח עיסוק (דוח שכל שוטר רושם בכל משמרת שמראה מה עשה באותה משמרת) ולא מדובר ברישום של דוחות תנועה.

אבל הרבה יותר קל והרבה יותר נחמד להכנס במשטרה בלי לבדוק את הפרטים לעומק.

סוג של ספורט לאומי.

פורסם

אייל, חפש מה אני כותב על המשטרה בכל שרשור: בדיוק מה שאתה טוען כעת.

פו בחדשות ותבינו מדוע לממשלה ולראשה נוח שהמשטרה חלשה.

ועדיין, חסרים לי שוטרים מקצועיים.

פורסם

לשוטרים מקצועיים ( במובן שאתה מתכוון ) צריך להיות שכר בהתאם. כדי למשוך כוח אדם מהשורה הראשונה צריך לשלם בהתאם, צריך לסנן את הלא מתאימים מתוך המועמדים שבאים ללשכת הגיוס. נכון לעכשיו, המצב הוא ששוטר אשר מביא חבר/מכר מקבל בונוס של 500 שקלים אם מגייסים את מי שהוא מביא.

מעוגת התקציב לא נשאר מספיק למשטרה איכותית ( בדומה לחינוך, רווחה, בריאות ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar - אנחנו מדברים ברבדים שונים:

אני מבכה את עצם החלשת המשטרה.

אתה מדבר על הסיבות לכך, ועל הסיבות לחולשתן של המשטרה ושל עוד מערכות במדינה.

כולנו יודעים מה סדרי העדיפות של ממשלת ישראל הנוכחית. טובת האזרח מהשורה נמצאת במקום נמוך מאד.

בואו נפצל את השרשור לשרשור תנועה ושרשור פוליטי.

פורסם

זה לא שרשור פוליטי, ולא דיברתי על הממשלה הנוכחית. כבר 20 שנה כמות התקנים של המשטרה ומשטרת תנועה בפרט לא גדלה, אבל האוכלוסיה גדלה מאוד. זאת התוצאה, בנוסף למה שנאמר על תנאי השוטרים ומעמדם בחברה.

פורסם (נערך)

ואני שואל בהגיון - אם כל שוטר שיתגייס למשטרת תנועה יוכל לתת דוחות, לבצע הורדה מהכביש של מפגעים, ובכך להגדיל את הקופה, איך זה לא אומר שאוטומאטית משכורות יכולות לגדול?

רק אם שוטרים היו מקבלים עמלות על הדו"חות.

תראה איך האכיפה הייתה עולה פלאים, והחוסר אכיפה היה הופך להיפך הגמור והלא פחות מכוער שלו.

השאלה שלי אחרת - הסיפור הזה עם אכיפה ירודה כבר ממשיך כמה שנים טובות. האם כמות ההרוגים/פצועים/נזק רכוש בתאונות עלו/ירדו/נשארו אותו דבר?

אם אין שינוי לרעה, אולי להוריד עוד את כמות שוטרי תנועה, ולתת לאנרכיה לקבוע את הסדר?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשנה האחרונה מספר ההרוגים עלה בהשוואה לשנה הקודמת.

• תוכן חדש...