Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה משטרת התנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מדבר על שויץ נכון?

כי בארץ האכיפה הייתה בעיקר למהירות.

האכיפה מ-15 מעל המותר על הנייר, אבל בהרבה מקומות בפועל יש הנחיות אחרות.

ט.ל.ח

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה לא יודע על מה אתם מדברים... בציר הנסיעה שלי (כפ"ס-רעננה-מודיעין עם גיחות לת"א) אני רואה המון ניידות עומדות בצד והרבה מהן עוזרות לאנשים תקועים. אכיפה באמת אני לא רואה הרבה, אבל למען האמת כבר הרבה זמן לא ראיתי כמויות גדולות משמעותית. שאני אצל ההורים שלי בחיפה בסופי שבוע אני גם רואה המון ניידות מפטרלות. אפילו עצרו אותי על מהירות לפני שבועיים (אל תשאלו כמה, זה מביך), אז אני לא יכול להתלונן על חוסר אכיפה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
האכיפה מ-15 מעל המותר על הנייר, אבל בהרבה מקומות בפועל יש הנחיות אחרות.

15 מעל המותר בכביש ישר בין עירוני, זה ממש לא פעילות מצילה חיים. ניידות תמיד נמצאות במקומות ישרים כדי שיהיה אפשר לממל"ז. אוכפים את מה קל ולא את העבירות האמיתיות שמסכנות חיים, כמו אי מתן זכות קדימה, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה, רמזור אדום, תמרונים מסוכנים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תקרא שוב, רשמתי שם משפט מחובר שלם עם נושא נשוא, לא רק 3 מילים.

אוכפים את כל מה שאמרת, לא כל ניידת מממל"זת.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

LPG, אני מאוד מקווה מה שאתה רושם זה נכון, אבל לצערי הרב אני רואה מציאות אחרת: עבירות חמורות מאוד כל יום. פשוט כל יום. משאיות שנכנסות לצומת באור אדום מלא, אי מתן זכות קדימה, במעברי חציה בכלל חגיגה (לפני כמה ימים מישהו כמעט דרס אותי - אני עברתי כבר שני שליש מעבר חציה - אני תמיד מסתכל ומקפיד שלא יהיו רכבים, הבחור הגיעה עם הג'יפון שלו, האיץ במהירות, קפצתי הצידה, הוא בלם - אמרתי לו: "כמעט דרסת אותי", הוא אמר לי: "מה פתאום", יש לי עוד כמה המון דוגמאות, במעבר חציה הרמזור ירוק, אני עובר עם עוד כמה אנשים, עברנו את החצי דרך, מישהו מגיע באור אדום וממשיך לנסוע ושם הייתה משטרת תנועה בצומת, כמובן לא עצרו אותו).

בינתיים הקטל בדרכים רק מחמיר. לכן אני מסיק מסכנה שאין אכיפה אמתית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הם פשוט מחלקים דוחות חניה לרכבים עם תו נכה שחונים במדרכה אפורה, גם ככה אני סטודנט.

פשוט מרתיח, במקום לטפל בבעיות רצניות על הכביש (בריונות ועקיפות מסוכנות ועוד..) נותנים דוחות חניה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אין ספק שיש פחות ניידות על הכבישים וזה חלק ממדיניות שצמצמה את כוחה של משטרת התנועה בשנים האחרונות.

השוטרים שכן נשארו בתנועה עוסקים בעבירות מסכנות חיים ובריונות כביש.

לצערי אתם לא רואים את המשטרה פשוט כי היא צומצמה בשני שליש.

כל עבריין שנתפס חושב שמשטרת התנועה מתעסקת בשטויות ואומר לכו חפשו עבריינים אמיתיים אבל הם שוכחים שהם בעצמם עשו עבירה, מה שהופך אותם לעבריינים (ויש פה כמה דוגמאות טובות בשרשור).

רק כדי לסבר את האוזן, במשמרת האחרונה שלי, רשמתי 14 דוחות:

1 על נהג שנתקע במשך קילומטרים רבים בשמאלי

8 שימוש בטלפון בזמן נהיגה

2 אי ציות לתמרור עצור

2 נהגים ללא חגורה

1 איסור שימוש (הורדה מהכביש) על נגרר של סמיטריילר עם ליקויים בטיחותיים רבים שמסכנים את כל משתמשי הדרך (בין היתר בלמים לא תקינים).

אז עכשיו שיבוא מי שיגיד שאנחנו מתעסקים בשטויות...

פורסם

איל, אתה כנראה חריג.

לי מפריע יותר מהכל הוא שגם כשהמשטרה נמצאת, היא איננה. היא איבדה לחלוטין את ההרתעה שלה. מזמן התרגלתי לראות בנת"צ כביש החוף ניידת תנועה בשיירה עם 2-3 מכוניות פרטיות לפניה ו-2-3 מאחוריה, בהתעלמות הדדית. מילא, רק עבירה "טכנית" ולא מסכנת חיים, נניח. אבל כשאני רואה עבירות אחרות כגון פנייה שמאלה מנתיב ימני שהוא לנסיעה ישר בלבד, עקיפה על השוליים, ואפילו פרסה על קו לבן(!), מקבץ מהתקופה האחרונה, ולכולן עדות ניידות תנועה, והן מתעלמות וממשיכות בדרכן, אני מבין איך הגענו לאן שהגענו בכבישים.

:turn-l:
פורסם

שאני יבין, אנשים כאן מתגעגעים למשטרת התנועה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בהחלט שכן.

הנהיגה בהעדר משטרה הופכת משימה בלתי נסבלת ומסוכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין ספק שיש פחות ניידות על הכבישים וזה חלק ממדיניות שצמצמה את כוחה של משטרת התנועה בשנים האחרונות.

כל עבריין שנתפס חושב שמשטרת התנועה מתעסקת בשטויות ואומר לכו חפשו עבריינים אמיתיים אבל הם שוכחים שהם בעצמם עשו עבירה, מה שהופך אותם לעבריינים (ויש פה כמה דוגמאות טובות בשרשור).

2 אי ציות לתמרור עצור

2 נהגים ללא חגורה

1 איסור שימוש (הורדה מהכביש) על נגרר של סמיטריילר עם ליקויים בטיחותיים רבים שמסכנים את כל משתמשי הדרך (בין היתר בלמים לא תקינים).

תזכה למצוות. על סעיף 1 מגיע לך פרס נובל.

סתם. כיף לשמוע על אכיפה איכותית. אני רק אשמח מנוכחות משטרה רבה חסרת ממל"ז ודבורה. ולא רק תנועה. גם שוטרי סיור בעיר ומרכזי בילוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יום שישי האחרון 23:00, כביש איילון דרומה באזור האונ'.

ניידת משטרה עם לייזר מתחבאת מתחת לגשר, 200 מטר משם מחכה ניידת נוספת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

2 אי ציות לתמרור עצור

2 נהגים ללא חגורה

חשבתי שזה מיתוס שנותנים לנהגים דו"ח על נהיגה בנתיב השמאלי (אני מתנדב בסיור לא בתנועה)

אגב אני דווקא רואה נוכחות של מתנ"א בכבישים 2, 4 ו-5.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

2 אי ציות לתמרור עצור

2 נהגים ללא חגורה

סתם מעניין - מה זה אי ציות לתמרור עצור? נהג שפשוט לא התייחס לקיומו של עצם התמרור או נהג שגלש בעצירה על הקו הלבן ולא העמיד את הרכב על 0 לפני הקו כמו בחורה שנוסעת על 20 קמש בעיר ועל 40 מחוצה לו כי הרגע קיבלה רישיון?

• תוכן חדש...