Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה משטרת התנועה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. נוכחות משטרת התנועה אכן דלה. הסיבה העיקרית היא צמצום דרסטי בכמות הניידות

2. היעדרן לא מפריע לי אישית ברמת הבטיחות שאני חש בכביש מכיוון שלרוב האכיפה שלהן הייתה ממוקדת בעבירות הנוחות לאכיפה ולא במצילות החיים.

3. מאוד מפריע לי היעדרן בהיבט של סיוע בפינוי מפגעים או הושטת עזרה לנהגים שנתקעו בדרך. היבט מבורך של נוכחות משטרתית בכביש.

4. למרות היבטים נקודתיים, בגדול, למרות ההיעדר הכמעט מוחלט של ניידות בכבישים, אני חייב להודות שמדובר ברמות מאוד מתונות של עבריינות תנועה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, אבל בתור באר שבעי אני לא מסכים, הכבישים זה ג'ונגל אחד גדול. כל אחד עושה מה שבא לו, מלא אנשים שעוברים באדום ומתעסקים בטלפון. מכת מדינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוני - איני יודע מה בדיוק אייל ראה ותעד, אבל תמרור עצור פירושו "עצור", לא "גלוש", ויש לכך סיבה טובה.

אייל - איפה אתה כשצריך אותך? יש באזור כמה hotspots שבהן יש צורך דחוף בשוטרי תנועה, עדיף סמויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוני, מבחינתי עצור זה אדם שממשיך בנסיעתו בצורה רצופה ומתעלם לחלוטין מהתמרור.

מי שעוצר אחרי הקו, לא יקבל אצלי דוח.

ספריאל - כשאני עוסק בתנועה, אני מסופח למתנ"א משמע אני בבינעירוני.

ידוע לי שיש ג'ונגל גדול יותר בתוך העיר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

לא לדאוג, במקומות שבהם אפשר למצוא את המטבע מתחת לפנס, המשטרה מפגינה נוכחות כתמיד. בשאר המקומות, כמו למשל אלו המועדים לפורענות שום כלום אבל הי, למה להיות קטנונים?!

פורסם

בירושלים ביציאה מכביש בגין לכיוון קריית משה כל בוקר הג'ונגל חוגג, הרמזורים הם רק המלצה, נהגי אגד נכנסים באדום מלא במתכוון לצומת ושוטרים שמוצבים שם עומדים ומפטפטים או משחקים בפלאפון, כל בוקר אני שם ואין שינוי, כשהערתי לשוטר למה הם לא עושים כלום הוא עצר אותי לבדיקת רישיונות

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היום הייתי צריך לקפוץ בין נתיבים, בגלל שיצאו מתחנת דלק בכביש 6 שני שוטרים על אופנועים, והתחילו לעשות את השיט הרגיל של אופנוענים/רוכבי אופניים (לנסוע במקביל אחד לשני ולזגזג בין מכוניות), רק הרבה יותר לאט (הייתי צריך לרדת מ120 ל80 בגללם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבוקר, כביש החוף, ניידת תנועה מתחת הגשר של פולג. מול העיניים מכוניות עוקפות על השוליים, נהגים פונים ימינה בנתיב תח"צ (חץ צהוב ימינה) ומעבר, נהגים חוצים שטח הפרדה (לא "סתם" קו לבן אלא שטח הפרדה!) בין כביש החוף לנתיב ההשתלבות מנתניה. ואת מי עוצרת ניידת התנועה? כמובן את הקטנוע שנסע על השוליים.

:turn-l:
פורסם

אישית לא רצתי לכנס לנושא של על מה נותנים ועל מה לא, פשוט אני כנהג שנוסע בכביש רואה שהרבה נהגים מרגשים ומודעים שאין אכיפה ומרשים בלי שום פחד לבצעה עבירות שממש מסכנות את הסובבים ואותי.

מאוד מקווה שהשוטרים יחזרו לכביש אם זה בניידות אופנועים וסמויים!

פשוט רוצה לחזור הביתה בשלום.

פורסם

מעניין כי בצפון איפה שאני גר , ממש בצפון הרחוק , תמיד אני נתקל בניידות של משטרת תנועה , בכפר שלי שבחיים לא קרתה תאונת דרכים תמיד תמצאו ניידת שמסתובבת .

ליד מקום העבודה שלי שהוא מקום פתוח , יש עץ איקליפטוס גבוהה ונותן הרבה צל ומשקיף על נוף יפה של החרמון , שם מתחתיו תמיד יש ניידת משטרת תנועה , שכמובן לא רואים את הכביש משם .

פורסם

ברור שתקנים הועברו לקו התפר .

מאמין שחלקם על חשבון משטרת התנועה

המדינה מתפקדת מצויין בכל מה שמיתפרש שאיום ביטחוני - בשאר התיפקוד צולע .

דוגמה מצוינת היא תופעת המיסתננים . עד שלא היה פיגוע ובמידית נבנתה גדר -התופעה לא נעצרה .

פורסם

לא יודע מה הולך במרכז ודרומה אך בצפון לא חסר ניידות, אני נתקל הרבה בהם ובעיקר מרביעי עד מוצ"ש

ביקור האחרון שלי בשעות הערב בחיפה והסביבה הייתי מותפע מקמות הניידות שעמדה שם(ליני כל עצור שיתר מתחבא בחניה ליד כמו כן גם ליד רמזורים וגם כל החזור שלי לבית באותו היום בכל מפרץ מוסתר בגדר גיליתי שוטר עם מד מהירות(ככה היה כל הסופ"ש, לא יודע אולי היה איזה מבצע או אין לי מושג מה לחשוב)

• אחראי פורום
פורסם

אני בצפון רואה לאחרונה הרבה ממל"ז. בעיקר סביב כרמיאל.

אבל חוץ מזה? כלום. אני עובר ב-4 רמזורים כל יום, סה"כ 4. בכולם, כולל צומת אחת שצמודה לתחנת משטרה,

בכל סבב תמיד יעברו באדום ותמיד יחסמו אותן מכוניות שנכנסו מאוחר מדי. זה מדהים, אני רואה את זה כל בוקר כבר שנים. פרטיות, אוטובוסים, ניידות.

אין סבב אחד שנגמר "חוקי". אז אם השוטרים לא אוכפים ונוהגים כמו עבריינים בעצמם, איך נבוא בטענות לנהג רגיל?

וזה בעיר יחסית רגועה, בלי פקקי ענק וקילומטרים של עמידה. פשוט עם אפס אכיפה וחרא של נהגים עם אפס כבוד לחוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי מתגייס למשטרה, אבל המשכורות כל כך נמוכות.

ואני שואל בהגיון - אם כל שוטר שיתגייס למשטרת תנועה יוכל לתת דוחות, לבצע הורדה מהכביש של מפגעים, ובכך להגדיל את הקופה, איך זה לא אומר שאוטומאטית משכורות יכולות לגדול?

פורסם
בוני - איני יודע מה בדיוק אייל ראה ותעד, אבל תמרור עצור פירושו "עצור", לא "גלוש", ויש לכך סיבה טובה.

אייל - איפה אתה כשצריך אותך? יש באזור כמה hotspots שבהן יש צורך דחוף בשוטרי תנועה, עדיף סמויים.

אין לכך שום סיבה ותמיד הכי מצחיק אותי שאני מסתכל על הניידות משטרה עצמם כולל אלו של משטרת התנועה! - מעולם לא ראיתי ניידת עוצרת עצירה מלאה כשיש תמרור עצור בקו הלבן - תמיד הם "גולשים" בדיוק כמו 99% מהאזרחים.

לעמוד בצומת ולתת דוחות לנהגים שלא עצרו עצירה מלאה בעצור אלא רק עצרו וגלשו ונסעו על 2 קמש במקום על 0 זה בדיוק הסיבה למה תדמית המשטרה ברצפה כי זה הבעיות האחרונות שיש לנו כאן בכביש.

בוני, מבחינתי עצור זה אדם שממשיך בנסיעתו בצורה רצופה ומתעלם לחלוטין מהתמרור.

מי שעוצר אחרי הקו, לא יקבל אצלי דוח.

ספריאל - כשאני עוסק בתנועה, אני מסופח למתנ"א משמע אני בבינעירוני.

ידוע לי שיש ג'ונגל גדול יותר בתוך העיר.

אוקיי, רק שאלתי

• תוכן חדש...