Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר האוטו לא התניע לי, ורק אחרי שחיברתי כבלים לאוטו אחר הצלחתי להניע.

האוטו לא היה מונע מספר ימים והיה מחובר עליו רכיב של אנג'י, האם זה אומר שהאנג'י גומר את כל המצבר? או שצריך להחליף מצבר אולי?

פורסם

מטען מצברים יכול להיות הפתרון המושלם בין מצבר גמור למצבר לא טעון ותקין.אני משתמש במטען מצברים איכותי וזול יחסית ctek.

פורסם

איך אני בודק בן כמה המצבר? זה רכב שקיבלתי מאחי.

אני רק רוצה לוודא שזה לא האנג'י שגרם להתרוקנות המצבר.

פורסם

1. על המצבר יש חריטה בדרך כלל של תאריך הייצור שלו, זה יכול לתת אינדיקציה פחות או יותר לגילו (לא אינדיקציה למתי הותקן ברכב).

2. רכב שקיבלת ממישהו - לרוב כאן מתחילות הבעיות, זה די מסתדר.

3. רכיב אנג'י אמור לצרוך צריכה אפסית כגון נורות LED וגם אז מדובר על צריכה מינימלית, השאלה האמיתית היא, האם התקן ה BT של אנג'י ממשיך לפעול? ואם כן ייתכן מאוד שבמשך כמה ימים שהרכב לא היה מונע, מדובר על ~48-72 שעות? הכל אפשרי.

4. לעיתים יש צרכנים כאלו ואחרים או זליגות כאלו ואחרות ברכבים, זה עלול להוביל למצב כזה ועלייך לאתר את אותם הצרכנים.

5. רכישת בוסטר מצברים בכמה מאות שקלים או אפילו 200 שקלים לא הכי משתלם מהסיבה הפשוטה, אתה מחליף מצבר ל 2-3-4 שנים ואותו מטען בוסטר סביר להניח לא יעשה את עבודתו לאחר מספר שנים כך או כך וסביר להניח שתשכח להטעין אותו ביום מן הימים. עלות המצבר יכולה להיות 400-500-600-700 שקלים, לשלם רבע או שליש מזה על בוסטר לא הופך את העסקה לכדאית.

פורסם
היום בבוקר האוטו לא התניע לי, ורק אחרי שחיברתי כבלים לאוטו אחר הצלחתי להניע.

האוטו לא היה מונע מספר ימים והיה מחובר עליו רכיב של אנג'י, האם זה אומר שהאנג'י גומר את כל המצבר? או שצריך להחליף מצבר אולי?

הרבה מצברים שהם כבר חלשים ו"בסוף חייהם", קצת קר בחוץ והם כושלים למצב של חוסר התנעה.

בדיקה מהירה אצל חשמלי רכב או מוסך, עם בודק מצברים אלקטרוני ותדע האם המצבר תקין או לא.

פורסם

תודה, למדתי, ועזרתם המון.

רק כמה שאלות לאוטומטיק,

1.סביר להניח שהבלוטות באנגי עובד כל הזמן, השאלה, האם מומלץ שהוא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב?

2. כנראה שהחריטה על המצבר נמצאת בצד, איך אני מוציא את המצבר?

פורסם

עזוב את תאריך של המצבר, לפעמים אין תאריך או שהוא רשום בקידוד שידוע לספק או ליצרן המצבר.

מצבר יכול להיות לא תקין גם אם היא דיי חדש.

גש לבדוק אותו כדי שלא תתקע בדיוק מתי שאתה לא רוצה להיתקע.

כדי לדעת האם הרכיב המותקן ברכב אינו צורך יותר מידי יש לבצע בדיקה של זרם פרזיטי.

אם אתה חושד שמצבר עדיין באחריות, גש למקום בו מוכרים מצברים כמו שיש לך והם יבדקו זאת בקלות.

פורסם

האוטו לא היה מונע יותר מיום (מיום ראשון בצהריים) כמובן שפירקתי את האנגי מהמחשב. ועכשיו כשהנעתי את האוטו הוא הניע ללא בעיה. אז אולי בכל זאת זה קשור לאנג'י?

פורסם
האוטו לא היה מונע יותר מיום (מיום ראשון בצהריים) כמובן שפירקתי את האנגי מהמחשב. ועכשיו כשהנעתי את האוטו הוא הניע ללא בעיה. אז אולי בכל זאת זה קשור לאנג'י?

האם נסעת עם הרכב לאחר שהתנעת אותו בעזרת כבלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי בדיקה אצל חשמלאי רכב, טעינה של המצבר 14 וולט, ובעומס הוא כבר יורד ל-8. בקיצר צריך מצבר חדש.

הרכב זה פיגו 206 שנת 2011, מצבר שנפ 50 אמפר ב-500 כולל התקנה זה מחיר טוב?

פורסם

נשמע כמו מחיר סבבה לגמריי במידה ולא בדקת חלופות אחרות, לך על זה.

אם אתה מחפש משהו זול, כנראה שאין משהו אחר.

הכל תלוי מה אתה מחפש, מצברים טובים אחרים יעלו מאות שקלים יותר, שווה לך או לא? שיקול שלך.

פורסם

אני רוצה להמליץ על החברה שממנה הזמנתי.

495 שקל כולל התקנה, זה מחיר לדעתי הוגן מאוד. השירות חמש מתוך חמש כוכבים, עונים לך בסבלנות ובפירוט בטלפון לכל השאלות, ביצעתי את ההזמנה בטלפון, הלכתי למרכז בנתניה, תוך שנייה מגיעים עובדים אדיבים, מחליפים לך בשנייה את המצבר.

פשוט שירות ומחירים מעולים. מומלץ.

פורסם

בכיף, אבל... תכתוב אז את שם החברה או שאת זה צריך לנחש? ;)

• תוכן חדש...