Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן: רנו טווינגו 0.9 טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקדימה אין כלום,אתה יכול רק לראות גבוה מפלסים של הנוזלים,מכסה הקדמי לא נפתח למעלה כמו בדרך כלל אלא פשוט מושכים אותו מעט קדימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהגדרה זו לא טווינגו RS כמו הקודמת , אלא דגם אמצע כזה, כמו שעשו עם המגאן GT שהיא בין הRS שטרם הגיעה למגאן הרגילה, גרסת ביניים חמימה.

פורסם
מקדימה אין כלום,אתה יכול רק לראות גבוה מפלסים של הנוזלים,מכסה הקדמי לא נפתח למעלה כמו בדרך כלל אלא פשוט מושכים אותו מעט קדימה.

פורסם

סירטון טוב שמראה יותר מידי התעסקות בצורה של מנוע אחורי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אבל האפ תהיה סתם אפ עם מנוע TSI. אין לה איזה שהוא ערך עיצובי או משהו בולט לחיוב. הדבר היחיד שיהיה לה זה מנוע.

אני עד עכשיו לא מצליח להבין למה הבקרה של הטווינגו לא מתנתקת ולא מאפשרת כלום. דווקא מרנו ספורט הייתי מצפה אחרת.

...בערך,

ובנוסף, מושבים אחרים, גיאנטים וצמיגים שונים, כיול מתלים, גג פנורמי, מע" סטריאו שונה, פנסי ערפל{בפגוש}, זה בגדול ההבדלים.

וכמו שציינת, הבדל ענק בביצועים.

לגבי רנו,

דווקא הקליאו, רכב יפהפה, הסופר מיני היפה ביותר,[לדעתי, כמובן]

הטווינגו לאומת זאת, חיצוניות מופנמת, ופנימיות רועשת ומצועצעת!

דווקא הצטערתי לשמוע על הפסקת הדגם שקדם לזה הנוכחי. הייתה לו נוכחות מרשימה, ולפי התגובות{בחו"ל}, היה די מוצלח גם.

במיוחד בגרסת ה-RS.

פורסם

כן, אבל כמה טובה שלא תהיה, היא עדיין תיתפס כלא "שיק". מניח שזה השיווק שאליו פנו עם ה500 והאדם וכעת עם הטווינגו.

אגב, הולכים לשים לאפ DSG7?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע לגבי הגיר DSG, אני מתעניין בידני בלבד.

אם יהיה DSG, נקווה שהוא לא יהיה זקוק ל"תרופות" כלשהם.

אני מקווה גם, שלא ישימו שם, את הגיר הרובוטי {החובט}, של הסיטיגו, שנקרא אצלנו, אוטומטי.

פורסם

לפני שאתה יומא בהצהרות קודם תקווה שצ'מפיון ימכרו בכלל את האפ עם המנוע טורבו ושתהיה בארץ ורסיה ידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שאתה יומא בהצהרות קודם תקווה שצ'מפיון ימכרו בכלל את האפ עם המנוע טורבו ושתהיה בארץ ורסיה ידנית.

כבר דיברתי בזמנו,[לפני כחודש], עם אחד האחראים בחברה, וזה אמר לי במפורש, כי אכן זה ייקרה במהלך 2017, הוא לא רצה להתחייב על תאריך, אבל יש כוונה לייבא גם את ה-3 דלתות, המאובזרת. וגם גיר ידני.

כרגע הם אינם משווקים כלל את ה-UP. השיווק {לדבריו} יתחדש במהלך השנה.

פורסם
חשוב להדגיש שהמנוע אחורי. זאת אומרת תא מטען ממש קטן ולא עמוק מאחר והמנוע גוזל מקום.

בטח תא המטען מתחמם, החלב מתקלקל אם בטעות נוסעים יותר מאשר מהסופר עד הבית? :lol:

פורסם

הרמתי את השטיח ויש שם שכבת בידוד עבה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

תודה רבה על המיני מבחנון,נכתב לעניין ודי ממצא משניכם ,נהנתי מאוד ודי התרשמתי

מהרצינות הרבה שכתובה.

רנו רעננו בשנים האחרונות את צוות המהנדסים וכן מנסים לעצב מחדש את דגמי החברה.

יש לציין שהעבודה טובה ויוצא להם די טוב בדגמים האחרונים וגם הטווינגו נראית טוב מאוד.

בעיקר בפנים יש לי הרבה סימפטיה לרכבים צבועים בכמה צבעים משעשע וחביב דווקא לצאת

מהקופסה.

לטעמי הקיה פיקנטו שנקנתה במחיר דומה ב 2014 עלתה לחמתי (אני שילמתי חלק גדול) 81000

שח אחרי תוספות מלא כולל רדיו ואז היה תכנת ניווט,היום כבר יש כנראה חיבור לטלפונים וויז וכאלה.

הבנתי שיש חיבור לטלפון וזה מצרך חשוב לטעמי האישי.

לא רואה בעיות מיוחדות בדגם בעל כל התוספות,עם ישראל קנה פיקנטו במחיר דומה אז לא חושב

שתהייה להם בעיה למכור,עדיין חלק גדול בליסינג יימכר כמו לחמניות לאלה שמחפשים מחיר נמוך

בדגמים הנמוכים יותר. עם ישראל פשוט יעמוד ויתמקח עד שיקבל מחיר טוב יותר,שהוא בסביבות

ה78 אלף 79...ברור לי שהיבואן יעשה ימי מכירות רבים כהרגלו ובלעדיהם הוא לא ימכור כלום הרי.

דווקא נראה לי רכב שיכול לעשות שינוי לטובה ,ברנו.

לא בשורה גדולה,אבל כן ינגוס בקוריאניות מעט. הרבה יהיה תלוי באמינות המוצר וברצינות היבואן

לשרת כמו שצריך.

ימים יגידו אם טעיתי, אבל יש לה מקום בשוק הישראלי ולפחות המנוע וההנעה אחורית יסחפו אליו

כמה קליינטים טובים.

בגדול אחכה לעוד מבחנים בעברית בארצנו.

ואם הGT תגיע בסופו של עניין,במחיר של 100 אלף היא כנראה תמכר הרבה מאוד וכן תתן לסיאט

ופולקסוואגן מכה קטנה,רק שתגיע הלוואי.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם
סירטון טוב שמראה יותר מידי התעסקות בצורה של מנוע אחורי.

תודה על הסקירה.

אני מביו שאין גלגל ספייר?

פורסם
זה פנורמי,כ 86 בערך.

כמעט שפכתי על עצמי את הקפה של הבוקר כשקראתי את המחיר,

ציפיתי שהוא יתחיל בסיפרה 6, לא 8.

במחיר הזה אתה צריך להשוות אותה ראש בראש עם 208, לא עם ספארק.

רק לחשוב ש5 אלף משם נמצאת 208 HDI.. אין סיכוי שאני אפילו פוזל לכיוון הצעצוע הזה. משהו ברנו מבולבל לגמרי.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...