Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ברשותי מדפסת Oki דגם b411d .

לפני מספר חודשים כמעט נגמר הדיו (קבלתי הודעה low ink) .

לאחר שבדקתי עלות טונרים בארץ , הזמנתי באיביי קרוב לוודאי טונרים חלופיים.

היום כשבאתי להחליף טונרים ,גיליתי שפיסית הטונר החדש לא מתאים לתושבת התוף .

בניסיון להציל את המצב אני חושב על העברת אבקה מהטונר החדש לישן.

המכשול-הטונר החדש מגיע עם שבב כלשהו , בטונר הישן נשארו סימני דבק במקום שהיה שבב ,את השבב תלשו מהמקום כולל התושבת לשבב.

ראיתי מספר סרטונים בהם הראו כיצד ממלאים אבקה במחסנית ,המחסניות בסרטונים כללו שבבים ולכן היה צורך להחליף שבבים (בנוסף למילוי האבקה)

יכל להיות שהמכשול שציינתי יעבוד לטובתי - המחסנית הישנה עובדת ללא שבב ולכן היא צפויה להמשיך לעבוד עם האבקה החדשה.

אשמח לעיצה מבעלי ניסיון

סופ"ש נעים וחמים

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

יש לי מדפסת של oki בבית.

קודם כל, לפי דעתי, עדיף לך להחזיר את הטונר הלא מתאים, לקבל זיכוי ולהזמין טונר מתאים.

אם תנסה להעביר אבקה, יש סיכוי שתהרוס אותו.

חוץ מזה, אם המדפסת שלך עובדת בלי שבב, זה מעולה, גם טונר חילופי יעבוד בלי שבב.

באופן אישי, קניתי טונר בארץ וטונר באיבי, הפרש של 300 שקל, בבוא העת, אני מתכנן להעביר את השבב.

ועוד משהו, אולי רלוונטי, שים לב שקיימת השבתה מתוכננת של הטונר. ז"א החישוב היא ווירטואלי ואם המדפסת מראה שנגמר הטונר, אז הוא שלא באמת נגמר. יש תוכנה, בתשלום, שמאפסת את החישוב ואז אתה יכול להמשיך להדפיס.

פורסם

ההבדל בין הטונר עם מכסה האדום שהגיע עם המדפסת במקור לטונר עם המכסה הכחול שהזמנתי ,נראה לעין כהבדל מבני בלבד ז"א

הטונר שהזמנתי מגיע ללא שקע בקצה השמאלי שלו .

אצרף תמונות להמחשה .

כמו כן , כאמור הטונר שהזמנתי כולל שבב.

IMG_20161209_141556.jpgIMG_20161209_141612.jpg

פורסם

משום מה אני לא מצליח למצוא בארץ טונר כמו שיש לי-בלי שבב ועם שקע.

אני מחפש טונר מקורי או תחליפי ובשני המקרים תוצאות החיפוש מציגות בדיוק את אותו הטונר שרכשתי בחו"ל.

פורסם

לא מומלץ, זאת אבקה דקה מאוד שחודרת את ההגנות הטבעיות של הגוף בדומה לאבק מחצבות, לא שמפעם אחת יקרה משהו, הייתי נמנע מזה.

• תוכן חדש...