Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזרים לבעל המקצוע שהתרשל בתפקיד ומבקשים שייקח אחריות ויתקן את זה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

טרפנטין/אציטון מדולל, זהירות על שאר החלקים. טרפנטין הוא חומר מייבש, תתחיל עם אציטון. יכול להיות ששניהם יוריד קצת צבע שחור מהפלסטיק!

גם הפחח אם תלך אליך ישתמש בזה.

פורסם
חוזרים לבעל המקצוע שהתרשל בתפקיד ומבקשים שייקח אחריות ויתקן את זה.

הצבעי יחפף אותו כמו שחיפף בצביעה, ולך תריב עם אחד כזה. האמת שגם הייתי מעדיף שאחד כזה לא יגע לי שוב ברכב...

Opel Adam S 2017

פורסם

תנסה עם חמאת בוטנים או עם שמן קנולה (כן, אמיתי). זה מוריד שאריות של ווקס ופוליש אז יכול להיות שזה יעזור. תנסה לפני בזבוז הזמן של להגיע ולהתווכח עם הצבעי. אני הייתי חושש ללכת על אציטון.

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך מפרק את פסי הקישוט וצובע אותם בספריי שחור בנפרד, ומהגומיות מגרד את הצבע בעדינות עם חתיכת פלסטיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...