Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלתי מקרר Side By Side משומש במתנה מקרובי משפחה.

הבעיה שהמקרר עמד כשבוע ימים סגור ולא בחשמל. הוא לא עבר ניקיון לפני הניתוק אלא רק רוקנו אותו מאוכל.

השארתי אותו פתוח עם מאוורר עליו במשך כשעתיים ולאחר מכן נאלצתי להחזיר את האוכל חזרה למקרר (הוצאתי מהישן ופחדתי שיתקלקל).

הריח אמנם קצת נעלם אבל עדיין כאשר פותחים את הדלת יש ריח רע. כמובן שלאור העובדה שאני ידעתי שפעם הוא היה מסריח כל פעם שאני פותח אותו אני דווקא מנסה להריח אותו יותר חזק (מי מריח את המקרר שלו כאשר הוא פותח את הדלת? מי שמפחד שהוא מסריח...) וזה מאכזב כל פעם מחדש.

יש למישהו איזה "תרופת סבתא" או אפילו מכשיר / תכשיר שיכול לספוח את הריחות האלה?

פורסם

תודה רבה,

אגב חשוב לציין שניקיתי וקרצפתי את כל המגירות, מדפים וכיוצב' עם מים חמים וקצת אקונומיקה.

פורסם

תבדוק באיזור הגומיות. ומאחורי הגומיות.

שם תמיד יש שאריות אוכל, שומן ידיים, וכו.

בכל מקרה.

היה לי מקרר שהיה סגור חודשיים עם האוכל. הריח היה זוועות. פתחת את המקרר למרחק של רחוב הריחו את הסירחון.

ניקוי עם אקונומיקה. 3 פעמים עם אוקונומיקה.

כל פעם שטיפה עם מים. יבוש חלקי. ואז סמרטוט עם אוקונומיקה. על כל המקרר.

נותן לו לעמוד כמה דקות ואז שטיפה נוספת.

דגש היה על הגומיות. מאחורי הגומי. והצינור ניקוז למאחורי המקרר. (מגיע למעל למדחס)

חזרתי על הפעולה 3 פעמים.

והמקרר עמד בשמש יום וחצי. פתוח אחרי זה ליבוש טוב טוב.

והריח לא חזר מאז

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תודה רבה,

אגב חשוב לציין שניקיתי וקרצפתי את כל המגירות, מדפים וכיוצב' עם מים חמים וקצת אקונומיקה.

ספריי חלונות שהוא 100% אקונומיקה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שעתיים זה ממש כלום. אין לך אפשרות להשאיר אותו פתוח ליותר מזה?

הייתי במצב זהה - מקרר משומש שהדיף ריח חזק כזה, כמו שאתה מתאר. ניקיתי את המקרר טוב טוב והשארתי אותו ריק ופתוח לגמרי, עם כל הפלסטיקים מפורקים (גם הם עברו ניקוי יסודי ואווררו) במשך 48 שעות (לא מחובר לחשמל כמובן) בחדר מאוורר. הריח נעלם לגמרי.

אני לא חושב שצריך ממש 48 שעות, לדעתי 24 יספיקו.

פורסם

לשים כמה קערות פתוחות עם חומץ בכל המגירות ולהשאיר את המקרר סגור ופועל עם החומץ למשך לילה.

הריח הרע יעלם, והריח של החומץ יעבור גם הוא תוך יום.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...