Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה.

אני לא בטוח שזה עדיף. אם היה סיכוי 100% לזכיה אז זה טוב שהם יתעסקו עם התביעה ואתה בסוף תוכל לדרוש מהם את ההשתפות העצמית בחזרה.

מה שקרוב לודאי יקרה זה שהם יגיעו לפשרה עם הצד השני או ילכו למשפט ויקבלו פיצוי חלקי, בכל מקרה אתה לא תראה מהם כסף בחזרה.

מה שאני הייתי עושה זה לתת להם לעשות מה שהם רוצים ובמקביל לרוץ מהר ולהגיש את התביעה על גובה השתתפות עצמית. מה שיקרה זה אחד מהשתיים:

- או שתלך לדיון ותנסה להוציא מהם את המקסימום

- או שחברת הביטוח תגיש תביעה גם היא ואז הנתבעת (חב' הביטוח של הפוגעת) תבקש לאחד את התיקים ותלכו ביחד למשפט.

זאת דעתי הלא מלומדת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברות הביטוח מסלקות תביעות בעשרות, מדי יום פעם היא התובעת פעם היא הנתבעת מול אותה חברת ביטוח שניה.

לכן מחלקים את הנזקים כך גובים משני הנהגים השתתפות עצמית והתייקרות הפרמיה וממזערים את הנזקים שלהם.

לא מעניין אותם בכלל ההתערבות ביני לבין בגירה.

וללא כל קשר אבל קשור,

השופט יש לו סימפטיה לתובע שמרגיש שהוא צד הלא אשם בתאונה, לכן רצוי להיות התובע ולא הנתבע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...