Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההמלצות כתבתי כבר בהודעה קודמת.

פות"ש

מניסוין עם שופטים בבית משפט לתביעות קטנות.

מי נכנס למסלול של מי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה,

1. שוב, לא מבין איך אשמה (לכאורה) קשורה לדרך תביעה אפשרית.

2. הצד השני יצא מחניה ופגע ברכב של אשתו בין שתי הדלתות, איך בכלל הגעת למסקנה שיש לאשתו כל אשמה כל שהיא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באמת יש אנשים שעדיין אין להם אפליקציה שמקליטה שיחות טלפון? הרי אם היתה לך אפ' שכזו, היתה נחסכת ממך כל ההתדיינות איתה.

אם אין לך עדיין אפ' שכזו, תתקין אחת, תוודא שהיא עובדת היטב, ותתקשר לגב' לשיחה ארוכה שבה תתאר את כל האירוע.

איך בדיוק אפליקצית שמקליטה שיחות בטלפון תעזור במקרה הזה? כל הדיבורים קרו בזמן אמת. ואם התכוונת להקלטה של שיחה חיצונית בזמן המקרה, תדמיין בחורה מבוהלת שאין לה מושג באותו רגע מה נפל עליה. אי אפשר לצפות ממנה לעשות עבודת בלשות באותו רגע. גם אני לא הייתי חושב על זה.

ולגבי לעשות שיחה ארוכה עם הגב': כפי שציינתי, הבחור מהמוסך הדריך אותה מה להגיד, ויותר נכון מה לא להגיד.

התקשרתי אליה אתמול והיא ענתה "אני לא מדברת איתך, תדבר עם חברת הביטוח"

פורסם

אשמח לחיזוק של המחשבה שלי:

אם אישתי הייתה פוגעת בה (כי היא פתאום טוענת שהיא עמדה במקום, ולא יצאה מהחניה), אז היה לה שפשוף הרבה יותר רוחבי ועמוק, לא?

ודבר שני, האם העובדה שהיא עמדה לפני כן בחניה אסורה משחק לטובתי או שאין קשר?

וישה, בתמונה השניה ניתן להבין טוב יותר את הסיטואציה. אפשר לראות בתמונה את הכניסה לתחנת הדלק.

2820fde5-f969-4e0a-9d8a-0bb452898722.jpgfghfgh.jpg

פורסם

מאחר והנזק לרכב שלך מתחיל מאמצע האוטו באזור בין שתי הדלתות, והנזק שלה הוא בפינה השמאלית ולא הימנית, אין כל ספק שלאשתך אין שום אשם תורם.

הסיטואציה היחידה שיכולה לספק כזה נזק היא שבזמן שאשתך חלפה על פניה, היא יצאה מהחניה ופגעה ברכב של אשתך, החל מהמיקום בין שתי הדלתות.

100% אשמת הנהג השני.

פורסם

תודה על החיזוק בגירה.

אעדכן שדיברנו עם חברת הביטוח שלנו, והם אמרו שנקבל את הכסף מהם, ותוך כדי הם יתבעו את הביטוח שלה.

כדאי באמת לעשות ככה את התהליך? או אולי לשלם מכספי (בלי לערב את הביטוח שלי) ולתבוע עצמאית את הביטוח של הגברת?

פורסם

אתה מבין

הנה מילה כנגד מילה

"הפוגעת" טוענת שהייתה בעמידה, אשתך טוענת שהיא נכנסה בה

והשופט צריך להחליט

ובהרבה מקרים ההחלטה שלו היא

כל צד יישא בנזקיו

קבלת כסף מהביטוח שלך פירושה תשלום השתתפות עצמית+ איבוד היעדר תביעות = הגדלת הפרמיה.

דורשים את הכסף מחברת הביטוח השניה, שתי חברות הביטוח מתפשרות כך שתקבל רק חלק מהנזק, וכך גם הפוגעת משלמת לחברת הביטוח שלה את ההשתתפות העצמית + איבוד היעדר תביעות = הגדלת הפרמיה.

ככה מקטינות חברות הביטוח את נזקיהן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה צודק ישה, אבל במקרה הספציפי הזה ניתן להוכיח לפי הנזק מי אשם.

לפי מה שאתה אומר, אם נכנסתי ברכב מאחורה ואטען שאני חף מפשע אצליח למזער עלויות? ממש לא.

פורסם

איך אתה מוכיח לפי הנזק כיצד קרתה התאונה?

אתה מומחה לתאונות?

מדוע התאונה תיראה שונה אם תתקבל גירסת הרכב השני שהוא לא היה בתנועה?

דוגמה שנכנסת במישהו מאחור ואתה לא אשם, תאונת שרשרת בה מישהו דחף רותך לעבר הרכב שלפניך

שניכם עומדים ברמזור בעליה, הרכב הראשון מתדרדר עליך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דבר ראשון לא דיברתי על תאונת שרשרת. מן הסתם שבתאונת שרשרת הסיפור שונה. וקשה לי להאמין שמישהו נכנס ברכב מאחורה וימצא שהוא בעצמו מעורב בתאונת שרשרת, כי ניתן להוכיח לפי נזק של הרכב (אם הייתה תאונת שרשרת, גם החלק האחורי שלו ידפק).

דבר שני,

לא, אני לא מומחה לתאונות. בשביל זה יש שמאים ואנשי מקצוע. יש תמונות, ויש דו"ח שמאי שאמור להספיק בשביל להוכיח מי אשם.

כפי שאמר בגירה, לא יתכן שהגברת עמדה, ואישתי נכנסה בה. הנזקים היו נראים אחרת לגמרי (חוקי הפיזיקה).

בכל מקרה, היה שמאי משותף ל-2 חברות הביטוח, וחברת הביטוח שלי אמרה שתתבע אותה על הנזק. נראה איך זה יתקדם

פורסם

שמאי לא קובע מי אשם

הוא קובע את הנזק , נקודה.

גם בגירה לא קובע , עדיין.

לא מבין בחוקי הפיזיקה, אבל תסביר לי מה ההבדל בין פגיעה שבה שני כלי הרכב נסעו לבין אחד עומד והשני נוסע.

הדוגמאות שהבאתי בהודעה הקודמת היו כתגובה להודעה שלך על היפגעות רכב מאחור שורה אחרונה הודעה 24.

בהצלחה בתביעה

שתף אותנו איך הסתיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שבוע טוב ישה

אני לא מומחה כמובן, אבל יכול לנסות לחשוב על דרך הגיונית ואולי להוכיח את טענותיי.

אם הרכב של הגב' עמד ואישתי הייתה פוגעת בה אז אני חושב שהשריטות/בקעים/נזקים ברכב של אישתי היו בעומקים שונים (הרי היא "פגעה בה" כביכול תוך כדי שהיא באמצע סיבוב. במקרה הזה מדובר בשריטה/נזק באותו עומק ככה שלדעתי יש 2 אופציות:

אופציה ראשונה: הרכב עמד ואישתי פגעה בגב'. מה שלא יתכן משום שאם כך היה הדבר, כל הצד הימני של הרכב של אישתי היה ניזוק, החל מהטמבון (ובפועל הפגיעה מאמצע הדלת).

אפשרות שניה: תוך כדי שאישתי הייתה בתנועה, הגב' נסעה קדימה ונכנסה בה. שזה מה שקרה בפועל.

לא יודע איך התביעה תיגמר, או האם יצליחו להוכיח מי אשם...

מה שאני כן יכול להגיד זה שאישתי הייתה עם חברה ברכב, ועוד לפני הפגיעה חברה שלה ראתה שזה הולך לקרות והייתה עדה שהגב' נכנסה בה.

בכל מקרה, אעדכן כשיהיו עדכונים.

שבוע טוב:)

פורסם

אם הרכב של אשתך היה בנסיעה ושל הצד השני בעמידה מוחלטת בניצב למדרכה וליד מכוניות חונות אחרות, הפגיעה ברכב של אישתך היה מתחילת הרכב.

מרגע שאף הרכב עבר את הרכב הסטטי ללא פגע, אין דרך בעולם שבה הרכב של אשתך פתאום זז כולו עם 4 הגלגלים ימינה ומתחיל לשפשף את הרכב הסטטי מאמצע הדלת האחורית, פשוט אין כזה דרך!

כל בוחן תנועה או שופט תעבורה שרואה את התמונות מבין את זה מיד!

מנסיוני בבית משפט תעבורה/ תביעות קטנות שקשור לעבירת תנועה, ראיתי לא פעם ולא פעמיים שופט מוציא 2 מכוניות צעצוע ומזמין אנשים כמו הצד השני אצלך ומבקש מהם להסביר לו איך קרתה התאונה.

כשהם לא מצליחים לשחזר, זה די משעשע...

פורסם
שבוע טוב ישה

אני לא מומחה כמובן, אבל יכול לנסות לחשוב על דרך הגיונית ואולי להוכיח את טענותיי.

אם הרכב של הגב' עמד ואישתי הייתה פוגעת בה אז אני חושב שהשריטות/בקעים/נזקים ברכב של אישתי היו בעומקים שונים (הרי היא "פגעה בה" כביכול תוך כדי שהיא באמצע סיבוב. במקרה הזה מדובר בשריטה/נזק באותו עומק ככה שלדעתי יש 2 אופציות:

אופציה ראשונה: הרכב עמד ואישתי פגעה בגב'. מה שלא יתכן משום שאם כך היה הדבר, כל הצד הימני של הרכב של אישתי היה ניזוק, החל מהטמבון (ובפועל הפגיעה מאמצע הדלת).

אפשרות שניה: תוך כדי שאישתי הייתה בתנועה, הגב' נסעה קדימה ונכנסה בה. שזה מה שקרה בפועל.

:)

מה שבכחול מעיד כאלף עדים שהרכב השני היה בעמידה, מה שבאדום מעיד כאלך עדים שהרכב השני היה בנסיעה לכן מעמיקה הפגיעה.

אשתך לא חייבת להיכנס ברכב העומד מתחילת הרכב היא יכולה לפקשש עם האף וכאשר מגיעה לאמצע הרכב שלה היא מתחילה להיפגע מהרכב העומד.

בשלב זה היא ישרה ( ולא בסיבוב ) לכן השפשוף באותו עומק.

אני מניח ששתי הפגיעות באמצע הדלת לא שייכות לתאונה הזו?

יש לך תמונה של הכניסה לתחנה עם הדרך למשאבות?

בגירה

להביא לך שתי מכוניות צעצוע כדי שתראה את הסיטואציה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...