Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תישן, תישן, אתה חולמת...:lol:

תסביר לי בבקשה איך הרכב של אישתו זז במלואו ימינה . את ההגה היא הרי לא יכולה להפנות כי אחרי הרכב שלכאורה לא זז עומדים עוד רכבים, היא היתה פוגעת עם הוינקר ברכב הבא אחרי הרכב המעורב וגם אם כן היתה סוטה מינה, הייתה פוגעת בפינה הימנית של הרכב הנייח, לא השמאלית כך שזו לא סטיה ימינה, זו תזוזה של כל הרכב לצד, תימרון שפשוט בילתי אפשרי (אלא אם אישתו תירגלה שם ג'ימקאנה).

תאונה עם פגיעות כמו בצילום שנעשית באשמת הרכב של אשתו יכולה להיות אך ורק בתסריט אחד והוא ששני הרכבים במקביל זה לזה (הרכב של האשה בנתיב השמאלי יותר) ותוך כדי נסיעה הרכב השמאלי חותך לימין ופוגע עם אמצע הרכב בפינה השמאלית של הרכב הימני. כאמור, זה כלל לא המקרה הזה.

אבל הי, אחרי שהפסדת בהתערבות הקודמת ונחלצת בעור שיניך מלהזמין אותי להמבורגר ובירה, בא, PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS, התערבנו על המבורגר ובירה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל התערבנו.

אני מעריך שהשופט יחלק את הנזק בין השניים

ואתה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פות"ש

האם הצילום בהודעה 20 של תחנת הדלק הוא צילום של הרכב שפגע ברכבכם? זה עם המספר המחוק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה ממש ילד:-D

הרכב של אשתו נכנס ימינה לתחנה מפקשש עם האף שלו את הרכב החונה אבל נתקע בו מאמצע הרכב וכמובן שבפינה השמאלית ולא הימנית.

כאן תמונה של התחנהhttps://www.google.com/maps/@32.0378955,34.8306401,3a,15y,338.91h,85.92t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVLnlnvmgyH3JHGRG0aueuA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=en

אם רצתה להגיע למשאבה הקרובה למשרדים ( מיכל הדלק בצד שמאל ) אז היא יכולה בקלות לחתוך רכב חונה בפינה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

איך עשתה את זה שפיספסה עם האף אבל פתאום פגעה עם הדלת, זה מה שאני מנסה לקבל ממך הסבר.

בלי היגוי יתר של הישבן, אין אפשרות לעשות את התמרון הזה אלא אם...בזמן שחלפה על הרכב החונה, הרכב החונה התקדם.

להערכתי, אם הוא מגיע עם 2 מכוניות צעצוע ודיאגרמה של התחנה למשפט ומבקש לשחזר את התאונה, הוא זוכה ב 100% מהתביעה ללא כל אשם תורם או חלוקה של האשמה/ פיצוי.

פורסם

אני מסכים עם ישה שתיאורטית הסימנים יכלו להגרם כשהרכב השני בעמידה. אבל מסייג ואומר שרוב הסיכויים שזה לא המקרה (שוב, דעתי בלבד).

אבל - גם אם בגירה צודק, מנסיוני בבימ״ש לענייני תעבורה, הסיכוי להתקל בשופט שיכנס לעומק העניין עם מכוניות צעצוע וכו׳ הוא נמוך מאוד. רוב הסיכויים שהשופט יתרשם לטובה במיוחד מאחד הצדדים לעומת הצד השני, ויחליט שהוא אומר את האמת, או שיחלק את האשמה בין 2 הצדדים (או וריאציה של השניים, כלומר יחלק אבל לא שווה בשווה אלא לפי התרשמות משני הצדדים).

פורסם

בגירה

אז אתה טוען זוכה ב 100% אני טוען שלא יקבל 100% על זו ההתערבות?

אם השניה בתנועה לא ברור לך שלא יכול להיות שפשוף עם עומק אחיד?

התחת לא זז, אחרי שהאף פיקשש בסנטימטרים היא ממשיכה בהתקרבות לרכב החונה ומתחיל השפשוף.

לא שאני טוען שזה מה שקרה, אבל ניתן שיקרה.

כנגדה יש להוסיף את התנהלותה אחרי התאונה שהיא מפנה את פות"ש למוסך "שלה" וכו' כמרמז על הבנתה שהיא אשמה, עד ש"הסבירו" לה שייתכן שהצד השני אשם.

על שפשוף כזה להחליף שתי דלתות ולייצר נזק של 12 אלף.

לדעתי ונשאל על כך פות"ש שאינו מגיב, שתי שקעים בדלתות מעל השיפשוף לא שייכות לתאונה הזו, ואני חותם לך כי השמאי מתייחס להם כאילו הם חלק מאותה תאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אני פה אני פה.. חח

שני השקעים בהחלט שייכים לתאונה! זה רכב בן 4 חודשים שלא ראה שום שפשוף לפני.

דבר שני: אני יודע שאישתי מאוד מוכשרת (היא נהגת מעולה אגב, ברצינות), אבל אני מתערב איתך שגם אם היא תנסה להגיע לאותה תוצאה היא לא תצליח פעם אחת מתוך מאה ניסיונות (שהרכב השני עומד).

דבר שלישי: איך זה שאני לא מקבל המבורגר ובירה בכל הסיפור הזה???

ובגירה, הרכב הלבן שטשטשתי את המספר זה אכן הרכב הפוגע.

פורסם

דבר שלישי: איך זה שאני לא מקבל המבורגר ובירה בכל הסיפור הזה???

אתה תירגע ותשלם השתתפות עצמית (במקרה שאפסיד), בירה והמבורגר זה רק למומחים :lol:

פורסם

ישה, אתה יכול לראות בתמונה המקורבת הזו את הקשר והחיבור של 2 השקעים לתאונה (רואים שהשריטה היא המשך/חלק מהתאונה, את העומק ואת הקו).

אם על זה אתה אומר שזה לא נכון/יש ספק, אני אתחיל לחשוד שאתה מקורב לפוגעת :lol:

%E2%80%8EFile_002%E2%80%8E.jpg

פורסם

אז אתה טוען זוכה ב 100% אני טוען שלא יקבל 100% על זו ההתערבות?

אני לא יכול להתערב על כזה דבר כי אני לא יודע מי ייצג את הצד "שלי" ובאיזה יעילות הוא יעשה את זה.

אני משוכנע מעבר לכל צל של ספק שאם במקרה דומה אני מייצג את עצמי (והייתי בדיוק בתסריט הזה), אני מקבל 100% אשמה של הצד השני כי בתאוריה שלך יש כשל בצורת תמרון בילתי אפשרי (אלא אם הוא נשוי לקן בלוק).

כל בוחן תנועה/ שמאי/ סוכן ביטוח מנוסה שיעיף מבט של שניה באזורי הפגיעה של שני הרכבים יגיד לך מיד מי אשם כאן.

ההתערבות הייתה על זה שאשתו לא אשמה כי אתה מסביר לנו כבר 3 עמודים על זה שההיא חנתה והאשה גירזה לה את הפרונט, מה שלדעתי האישית, מופרח!

פורסם

אם התמונה של הרכב עם המספר המחוק הוא הרכב הפוגע רואים שהוא די קרוב למדרכה, סיכוי שהתחיל לנסוע די קלוש.

לגבי שתי המכות בחלק הגבוה של הדלתות, תראה לי בצילום של הרכב הפוגע את הפגיעה בגובה הזה?

בגירה

תפסיק להיות פוסי

מההודעה הראשונה שלי טענתי שיש אשמה לשני כלי הרכב וזו עמדתי גם כיום.

בעיון נוסף בשרטוט הראשון של פות"ש הוא כותב שאשתו נוסעת לעבר המשאבות הימניות, ובלי שראיתי את מה שכתב שם, כך הנחתי כאשר העליתי את התמונה של התחנה. לכן השרטוט הוא מטעה כי רכב של פות"ש צריך להיות יותר קרוב לרכב החונה ובזוית קהה.

מציע שאתה תייצג את פות"ש אני אייצג את הרכב הפוגע.:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם התמונה של הרכב עם המספר המחוק הוא הרכב הפוגע רואים שהוא די קרוב למדרכה, סיכוי שהתחיל לנסוע די קלוש.

אך ישה ישה... אתה קשה.

הבחורה חזרה לחניה אחרי הפגיעה.

ולגבי הגובה של המכות:

תעשה לי טובה, תסתכל במקביל על 2 התמונות (של הטמבון של הגב' ושל הרכב של אישתי) ותראה בדיוק את המרחקים של כל אחת מהנקודות. המכה הגבוהה שאתה מתאר זה המכה העליונה ברכב של הפוגעת, וההמשך של 2 התחתונות.

פורסם

היה לאשתי מקרה דומה רק שהיה מדובר בחניון ציבורי. רכב פגע מצד שמאל באמצע אבל בעל הרכב טען שרכבו היה בעצירה מוחלטת (שיקר).

הלכנו למשפט, היה די קשה כי מנגד עמד עו"ד ממולח. הצלחתי לשכנע את השופט שלפי התמונות לא יתכן שהרכב הפוגע היה בעצירה (תמונות הנזק היו די דומות לאלה של פות"ש כולל תמונות של הרכב הפוגע עם נזק חזיתי).

אבל למרות הכל לא קיבלנו 100% אלא רק 80% כי עו"ד טען שלפי הפסיקה במקומות כאלה (חניונים, מתחמים שונים וכו') נדרשת מידת הזהירות כזאת שתמנע התנגשויות כאלה..... :-o

לכן אני יכול להצטרף לישה ולהתערב שלא תקבל 100%.

זאת הסיבה שאני ממליץ לך כן לקבל את הכסף מהביטוח שלך ואז לתבוע את הפוגעת על גובה השתתפות עצמית + העלאת הפרמיות עתידיות.

פורסם

תודה על השיתוף נומד.

במקרה שלנו חברת הביטוח אמרה שהיא תיקח תשלם את הנזק ותגבה מאיתנו השתתפות עצמית, ובמקביל תתבע (בעצמם) את הביטוח של הפוגעת. זה גם בסדר? או לבקש מהם שאני אתבע אותם לבד?

• תוכן חדש...