Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שאני צודק בתיאור, היום שמעתי רעש מוזר מהסאב הלכתי לבדוק וראיתי שהסראונד התנתק מהקונוס, אין קרע ואין כלום, פשוט כאילו שהדבק ששם נחלש וגרם לניתוק.

הסאב הוא מורל פרימו 10.

רציתי לדעת איך מטפלים בזה?

לפנות למורל, לקחת למקום שמתעסק בזה או שאפשר לקנות דבק מיוחד ולהדביק בעדינות לבד.

לא כל הסראונד התנתק, בערך רבע ממנו לא דבוק כמו שצריך.

תודה רבה לעוזרים,

סהר.

פורסם

סראונד 2.jpgסראונד.jpg

אפשר לראות שאין שום קרע, פשוט הדבק שם נחלש איכשהו והסראונד התנתק, אם יש אפשרות ביתית להדביק את זה, זה יהיה מעולה-כמובן עם דבק מיוחד ובזהירות רבה.

במידה וצריך לשלוח לתיקון, כמה כסף דבר כזה אמור לעלות?

פורסם

גם אני חשבתי שזה משהו שאפשר לתקן לבד, הבעיה שאני יודע שיש דבקים שפולטים גזים שפוגעים ברמקול, כמו שאסור להכניס רמקול אחרי שאטמת עם סיליקון כי ב24 שעות הראשונות הסיליקון פולט גזים שיכולים לפגוע ברמקול.

אם יש המלצה לדבק שיעשה את העבודה מבלי לפגוע אשמח לדעת

פורסם

תמסור למשווק של ניפון הכי קרוב אליך בצפון הארץ - יש לך ממוראל שנה אחריות ועל דבר שכזה אני בטוח שיתקנו לך את הסאב וופר או שאפילו תקבל חדש תמורתו וזה שלך יתוקן\יגנז במפעל.

לניפון יש באמת, שירות ואחריות טובים מאוד במובן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי לא - תגיע למשווק שלהם (נק' מכירה, התקנה) ותבקש לדבר עם נציג ניפון בבקשה לשלוח מוצר לתיקון - במידה ויש לך קבלת קניה שמוכיחה אחריות אז לא אמורה להיות בעיה ממה שאני יודע.

תנסה פשוט להרים טלפון לניפון אירופה-ישראל ותבקש לדבר עם הנציג שלהם באזור צפון הארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...