Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאזדה 3 2010


iliahrom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מרגיש שכל הרכב שלי בעיות קטנות ומציקות לאחרונה :\

הוחלפה פנסים ודש ע"י היבואן במוסך מורשה

 

עכשיו אני שם לב שהמזגן תמיד זורק אויר דרך פתחי מזגן תחתונים, וגם החופש בכסא ממש התגבר לאחרונה.

אני בדרך כלל נוטה לקחת סיבובים במהירות בינונית~ וכל עיקול מרגיש לי שאני עף עם הכיסא(ועכשיו שלא יקומו לכמי הפורום ויגידו "קח את העיקול לאט ובלה בלה בלה"),וכן אני יודע שהנושא עלה בעבר, רק שלא באמת היה פיתרון חד משמעי.

בנוסף להכל ההתנגדות של ההגה משתנה באופן מוזר(פעם ההגה יותר קל ופעם יותר כבד, מושפע גם מהחום שבחוץ WTF)

 

אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות(מבחינתי אם יש צורך אני אפרק את הכיסא ויכין את מה שנדרש, יש חרטייה בהשג יד)

לגבי המזגן החסירו משהו בהרכבה של הדש?

התנגדות הגה משתנה?!רעיונות לסיבות?

 

 

תודה לעוזרים והמשך יום ושבוע מעולים

פורסם

יש בעיה עם הכיסא שבעצם בסיבובים אתה מרגיש כמו דחיפה והכיסא נזרק. מדובר בבעייה בשייבה בכיסא

גש למוסך מורשה מאזדה תבקש שיחליפו לך את השייבה בכיסא.

 

כשהחלפתי את הדשבורד אמרתי גם לגבי הבעיה בכיסא, פירקו לי אותו ונאמר לי שהחליפו שייבה, והמכונאי אמר שמדובר ב"מחלה" של הכיסא נהג במאזדה 3..

×
×
  • תוכן חדש...