Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטי עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משפחתי, מעדיף תצורת האצ׳בק בגלל ענייני נוחות.

מומלץ כמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני.

חשבתי על גולף. האם גולף 1.6ל׳ שנתון 2007-2008 היא בחירה טובה? האם היא אמינה? (לא FSI) האם לDSG ולמנועי הtsi של אותן שנים יש בעיות אמינות?

האם הseat ibiza flow סובלת מבעיות אמינות אני רואה שהן גירים רובוטיים ומנועי 1.2 tsi.

המלצות לרכבים מקבילים עם דגש על אמינות ובטיחות בהחלט מתקבלות על הדעת. עד היום נוהג בskoda citigo 2014, עם גיר רובוטי, הרכב הנוסף ישמש כרכב שני, גדול יותר לעבודה וחזרה (35 ק״מ ליום) ולנסיעות משפחתיות שעבורן הcitigo צפופה.

פורסם

תוותר על השילוב tsi+dsg בתקציב שלך ותחפש רכב פחות מסובך - יונדאי i30, קיה סיד, סוזוקי sx4.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אבדוק לגבי הרכבים שהוזכרו. אם כי הנסיון שלי עם יונדאי לא היה מזהיר.

אם מדובר בגולף חשבתי כאמור על 2007-2008 מנוע ה1600 הותיק עם גיר אוטומטי. השאלה היא האם הנ״ל גם ידועים כלא אמינים?

פורסם

סופר מיני כמה שיותר חסכונית - הונדה ג'אז 2007-2008 ( השנתונים האחרונים של הצורה הישנה ). הרכב הזה גם מרווח כמעט כמו גולף ועם בגאז' לא קטן כל כך .

צריך להזהר משנתון וחצי של הצורה החדשה ( סוף 2008 עד תחילת 2010 ) - גיר רובוטי חד מצמדי לא מוצלח שהוחלף במהרה בחזרה לגיר רציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...