Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה יונדאי I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל את עזרתכם .... איך הבדיקה ? וכמה יעלה לי תיקון הליקויים...?בדיקה.jpg

מדובר על רכב יונדאי I35 שנת 2012 דגם SUPREME

ק"מ 78800

טסט עד יוני 2017

תודה רבה...

פורסם

עניין ההיגוי יכול להסתכם ב 150-200 ויכול להיגמר גם ב 2,000 ש"ח.

הייתי ניגש למוסך מורשה /מתמחה בדגם /מכון גירים כדי ללמוד על מצב הגיר,שלפחות עפ"י הבדיקה אינו מזהיר.

זה כבר לא כסת"ח סטנדרטי של שמן כהה ובלאי דיסקיות בגיר,אלא יותר מזה לפחות עפ"י הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי ההיגוי נמסר לי שצריך לבצע כיוון פרונט והחלפת צמיגים קידמיים - 900 שקל לערך

לגבי הגיר בנסיעה לא מורגש משהו חריג למעט נקישה בשילוב מ P להילוכים אחרים .

בנוסף בבלימה יש הרגשה של רעד קל /קפיצה קלה בהילוך 4 או 3 שיורד ל 2 .

מה לגבי המותחנים וגלגלות מנוע וסיבובי מנוע לא יציבים וחופש צלבים למה הכוונה ?

תודה רבה על העזרה ...

פורסם

מה לא מריח טוב?

הבדיקה מלאה בכסת"חים בכל הסעיפים, אי אפשר להבין באמת מה המצב המכני מהבדיקה הזאת. חוץ ממצב השלדה, צמיגים וכיוון הגלגלים כל היתר לא ברור האם תקין או לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב נבדק בטסט-ליין ירושלים

אם אני ילך למוסך מורשה ויראה לו את הבדיקה ויבקש הצעת מחיר לתיקון הליקויים ...יש מצב שישחילו לי משהו שלא צריך לתקן ...

מה אתם ממליצים לעשות ?

פורסם
מה לא מריח טוב?

הבדיקה מלאה בכסת"חים בכל הסעיפים, אי אפשר להבין באמת מה המצב המכני מהבדיקה הזאת. חוץ ממצב השלדה, צמיגים וכיוון הגלגלים כל היתר לא ברור האם תקין או לא.

לי יש I30 והגיר לא קופץ בשום הילוך.נקישה יכולה להיות בגלל תושבת גיר /מנוע גמורה וחוץ מזה,

כנראה לא החליפו שמן גיר ואם עשו זאת,שמו שמן לא נכון-אם לא יטופל בהקדם יהיה נזק לגיר.

לגבי השאר- יש מה לתקן אבל לא נורא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לכן, כדי להבין את מצב הרכב באמת, צריך להכניס אותו למוסך, וסעיף- סעיף לעבור על הליקויים, מה נדרש לתקן ומה לא. הבעיה יכולה להיות אם המוסך על סמך הבדיקה ירצה לתקן כמה שיותר. וכמובן יש גבול עד כמה המוכר מוכן להתגמש במחיר ולקזז עלויות התיקונים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי מזמין הבדיקה?

בגדול מלא בכסת"ח רגיל.

אם הלקוח הוא מזמין הבדיקה- יש לגשת עם התוצאות למוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

אתייחס לעניין המצבר.

נכון שהוא ישן ואין אחריות. אבל בבדיקת הזרם הוא נמצא תקין, נכון? הרכב מניע בלי בעיות. למה היה צריך להירשם כ"לא תקין?

כנ"ל ה -אי בי אס. המנורה דולקת? לא. אחרת היו מציינים זאת. בוצעה נסיעת מבחן עם הרכב? כי ניתן לדעת בוודאות, אחרי בלימה חזקה אחת, האם ה-אי בי אס פועל, או לא.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם (נערך)

מה לא ברור? המכון רוצה להיות מכוסה ב 100% מהמצב בו אחרי חודש הוא יקבל תביעה על גיר/ מנוע/ מצבר ועוד עשרות דברים שהתקלקלו תוך חודש, בגלל שרשמו בבדיקה "תקין". ואם תמצא בפורום הודעות של דוד ברזלאי ( בעלים של מכון בדיקות בב"ש ), ותקרא כמה פעמים הוא שילם מכיסו על הדברים שלא יעלה בדעתינו, תראה שיש סיבה "לכסתח" כמה שיותר. לכן שום דבר לא יוצא תקין, והקונה בטוח שהרכב גמור. ומי שכבר נתקל כמה פעמים בתופעה הזאת, עדיין לא בטוח - אולי באמת משהו לא תקין. לכן ערך הבדיקות האלה לא גבוה במיוחד.

פורסם

אז אתה בעצם מציע במילים כאלה ואחרות, לא לבדוק יותר, כי במילא כל רכב שלא יצא חדש מהחברה, ייצא לא תקין בבדיקה, נכון? או יותר נכון, רכב שלא מכוסה באחריות יצרן, יהיה מבחינת המכון, פסול מראש או לא תקין.

אז לא לבדוק יותר רכבים, כי לפי דעתך האנשים זורקים את כספם לפח?

או שאפשר פשוט לרשום שהמצבר ישן ותקין כרגע, אבל אין אחריות עליו{כפי שנרשם}, לא על ידי המכון ולא על ידי היצרן.

אותו דבר עם ה- אי בי אס. זה לא פשוט יותר?

פורסם (נערך)

הבדיקה מבחינתי בודקת את מצב התאונות, קומפרסיה במנוע. הגיר לא נבדק לעומק, מצב הבלמים גם לא ( אפילו לא מפרקים גלגלים ).

בשבילי אישית, זה כן זריקת כסף לפח, כי המוסך שאני מטפל בו כבר המון שנים יודע לבדוק את הרכבים לא פחות טוב מהמכון ( כולל שלדה ומרכב ), לא לוקח על זה תשלום ( כי אני מטפל ומתקן אצלו אחר כך ).

מה עושה אדם שמקבל בדיקה טיפוסית ומלאה איקסים ? או שמוותר על הרכב, או לוקח את בטופס והולך למוסך כדי להבין כמה עולה לתקן את כל הערימה של התקלות. במוסך רואים את הטופס ותוקעים סכומים של אלפי שקלים אשר בחלק מהמקרים מפוצצים את העיסקה.

מעולה, נכון?

פורסם

אני רק שאלה.

מה זה "חופש בצלבים" (יונדאי I35, מזכיר לכם)

יכול להיות שהבוחן המסכם שכח למחוק כסת"ח אחד מהסיכום של רכב ה 4X4 שהיה לו לפני זה בתור ?

:-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...