Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.איזה רכב יש בבעלותך? -

אלפא רומיאו 159

2. למה בחרת ברכב זה? -

משלב ספורט, עיצוב ויוקרה יחדיו.

3. מהו לדעתך, מוצר יוקרה? -

Made to last, יפה, איכותי, הונדס והורכב בקפידה, עשוי מהחומרים האיכותיים יותר שאפשר למצוא בעולמנו.

4. כל כמה זמן אתה רוכש מוצרי יוקרה? -

מספר שנים.

5. האם הרכב שבבעלותך מעביר תחושת יוקרה וכיצד? -

כן, ריפודי עור, הדלקת אורות ומגבים אוטומטית, מערכת סאונד משובחת, יציבות ומהירות.

6. מה יותר חשוב לך, האיכות או המותג? אם איכות יותר חשובה, האם הייתה מוכן לשלם אותו המחיר על מותג רכב

לא ידוע ובעל אותה איכות? -

בהחלט.

7. האם חשוב לך שמכונית היוקרה תהיה אקסלוסיבית?

לא.

8. האם הייתה קונה מכונית יוקרה אם לכולם יש אותה או יכולים לקנות אותה?

כן.

פורסם

1.איזה רכב יש בבעלותך?

קאדילאק אסקלייד פלטינום ארוך 2017

2. למה בחרת ברכב זה?

הייתי צריך להוביל רהיטים ואני מפונק מדי בשביל וואן.

3. מהו לדעתך, מוצר יוקרה?

משהו שלרוב האוכלסייה קשה לגעת בו, בדרך כלל מגיע עם חומרים איכותיים יותר וגימור מעולה.

4. כל כמה זמן אתה רוכש מוצרי יוקרה?

כל הזמן.

5. האם הרכב שבבעלותך מעביר תחושת יוקרה וכיצד?

הכסאות מקוררים וההגה מחומם, מערכת הסטריאו גורמת לרכב לרעוד כמו ויברטור וכל זה בלי לאבד מאיכות הסאונד, בידוד הרעשים מעולה והמושבים נוחים כמו הספה בבית, הוא גם בגודל של דירת סטודיו תלאביבית.

6. מה יותר חשוב לך, האיכות או המותג? אם איכות יותר חשובה, האם הייתה מוכן לשלם אותו המחיר על מותג רכב

לא ידוע ובעל אותה איכות?

בבחירת רכב אני לוקח את כל הפרמטרים ומשקלל אותם, קניתי כבר רכב יוקרה עלום שם (יונדאי ג'נסיס) בחישוב הכללי היא הציעה מרווח של סדרה 7, אבזור ללא דופי ומחיר של סדרה 3.

לא ממש.

היא לא תהיה יוקרתית אם היא תהיה נגישה לכולם.

haters will hate

פורסם

השאלות הן:

1.איזה רכב יש בבעלותך?

טויוטה קורולה

2. למה בחרת ברכב זה?

כי האוטו הישן מת, וחיפשתי רכב חדיש בעל מוניטין טוב, שישרוד נסיעות של 100 ק"מ ביום, ולא ירושש אותי או ישבור לי את הגב בדרך.

3. מהו לדעתך, מוצר יוקרה?

משהו שאפשר להגיד עליו "זה יקר, יש לי ולאחרים אין, אז זה עושה אותי יותר טוב". לא בהכרח מוצר איכותי. יכול להיות מוצר איכותי ולא יוקרתי, ויכול להיות ההיפך.

4. כל כמה זמן אתה רוכש מוצרי יוקרה?

אני לא. בזבוז כסף מיותר כדי לשדר משהו שאני לא.

5. האם הרכב שבבעלותך מעביר תחושת יוקרה וכיצד?

הוא לא. יש המון קורולות כמוה.

6. מה יותר חשוב לך, האיכות או המותג? אם איכות יותר חשובה, האם הייתה מוכן לשלם אותו המחיר על מותג רכב לא ידוע ובעל אותה איכות?

לא. לדעתי במוצרי יוקרה מותג חשוב יותר מהאיכות.

לא

אם הייתי רוצה לקנות מכונית יוקרה, זה לא מה שהיה מפריע לי

עניתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה נחשב רכב יוקרה?

יש לי מכונית שהיתה רכב שרד של שרים, אבל זה היה לפני 24 שנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...