Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לקנות סוזוקי sx4 crossover (יד 2) אבל לא יודע איזה דגם כדאי יותר - עם מנוע 1.6 או 1.4 טורבו?

בכלל, אם מישהו מכיר טוב את האוטו הזה אשמח אם יוכל להמליץ או להסביר על היתרונות והחסרונות של הדגמים או שנתון מסויים...

ראיתי שיש הבדל במראה של השנתונים ... ובמה מתבטא ההבדל בין  GLX ל GLS?

כל מידע יתקבל בברכה

תודה

פורסם

ה1.4 טורבו מגיע עם גיר אוטומטי רגיל לעומת רציף ב1.6, מציע יותר כוח ולא פוגע יותר מדיי בחסכון, ואחרי שלוש שנים של שיווק נראה ששילוב הגיר מנוע הזה דיי אמין. 

ה1.4 החל להימכר בסוף 2016 תחילת 2017, עם עוד כמה עדכונים מאז.

הGLX יותר מאובזר למיטב זכרוני, אם כי לא בהרבה. 

הגיר הרציף ב1.6 לא נחשב לשיא האמינות, יש כמה מקרים כאן בפורום. 

פורסם (נערך)

אין התלבטות. בעית תיבת ההילוכים ב-1.6 ממשיכה לבעוט. אמנם היבואן בדרך כלל מממן את התיקון, אבל זו פרוצדורה. יתכן ש-1.6 שתיבת ההילוכים שלו הוחלפה יהיה אמין, לא יודע בוודאות. מכל מקום, מנוע ה-1.6 עצמו שהגיע מה-SX4 הקודם מצויין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרוסאובר אוטומט שווק רק בגימור glx. 

1600 שווק בין 2013 ל מרץ 2017.

1400 שווק החל ממרץ 2017.

הטורבו טיפלה במגרעות שהיו ל 1600 - ביצועים מעט חלשים ופעולת גיר שעיצבנה חלק מהמשתמשים. 

אם יש לך יכולת כלכלית, אין ספק שהטורבו (מ-73000 שקל ל 2017) היא בחירה טובה יותר. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 44 דקות, yoav911gt2 כתב:

ה1.4 טורבו מגיע עם גיר אוטומטי רגיל לעומת רציף ב1.6, מציע יותר כוח ולא פוגע יותר מדיי בחסכון, ואחרי שלוש שנים של שיווק נראה ששילוב הגיר מנוע הזה דיי אמין. 

ה1.4 החל להימכר בסוף 2016 תחילת 2017, עם עוד כמה עדכונים מאז.

הGLX יותר מאובזר למיטב זכרוני, אם כי לא בהרבה. 

הגיר הרציף ב1.6 לא נחשב לשיא האמינות, יש כמה מקרים כאן בפורום. 

תודה, אז אתכוונן על 1.4 טורבו

לפני 41 דקות, sperial כתב:

אין התלבטות. בעית תיבת ההילוכים ב-1.6 ממשיכה לבעוט. אמנם היבואן בדרך כלל מממן את התיקון, אבל זו פרוצדורה. יתכן ש-1.6 שתיבת ההילוכים שלו הוחלפה יהיה אמין, לא יודע בוודאות. מכל מקום, מנוע ה-1.6 עצמו שהגיע מה-SX4 הקודם מצויין.

תודה, מזל ששאלתי :)  היו לי 2 פיאט קודם לכן וחשבתי שיפניות זה שיא האמינות

לפני 39 דקות, markb205 כתב:

קרוסאובר אוטומט שווק רק בגימור glx. 

1600 שווק בין 2013 ל מרץ 2017.

1400 שווק החל ממרץ 2017.

הטורבו טיפלה במגרעות שהיו ל 1600 - ביצועים מעט חלשים ופעולת גיר שעיצבנה חלק מהמשתמשים. 

אם יש לך יכולת כלכלית, אין ספק שהטורבו (מ-73000 שקל ל 2017) היא בחירה טובה יותר. 

תודה !

פורסם (נערך)

לי נדלקה ההתראה אתמול, כנראה שאני צפוי להחלפת מחשב ניהול תיבת ההילוכים. חוץ מהאור הצהוב (שאופס במוסך) המכונית נוסעת בצורה פחות אוניותר רגילה, הבוחן במוסך טוען שיכולה להמשיך כך חודשים.

דרך אגב, לגבי אמינות, יש לא מעט ריקולים גם ברכב יפאני. העניין הוא שהיצרנים מטפלים בדרך כלל עם מינימום מלחמות. לגבי התקלה הספציפית כנראה שצריך תיעוד מסויים כדי לאשר את התיקון, שעלותו אלפי שקלים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשנת 2013 לא היתה בעיה בsx4 האצבק.

הצרות היו בעיקר בשנתונים 2014-15 (זו גם היתה עיקר המאסה של התלונות על הגיר הרציף בפורום).

דרך אגב,ברוב המכריע של המקרים,הם מחליפים את הגיר ולא משפצים אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

כי ה-SX4 היתה עם תה"ל פלנטרית 4 מצבים זריזה, אמינה, בזבזנית. התיבה הרובוטית בקרוסאובר חוסכת הרבה דלק, אבל יש בה תקלה סדרתית שיכולה להצריך החלפת יחידת הבקרנ או התיבה בשלמותה.מ

פורסם

SX 4 היתה גם בגרסת סדאן וגם בגרסת ההאצ'בק (שאליה התכוונתי).

ב2014 שינו את תיבת ההילוכים והוסיפו את הכינוי "קרוסאובר" .

ד"א,האם אתה בטוח שהתיבה היא רובוטית ולא רציפה ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לשתי גרסאות ה-SX4 אותה מערכת הנעה. ההבדל היה במבנה האחורי ובסנטימטר אחד במרווח הגחון.

ה-SX4 הופיע ב-2007 עם מערכת ההנעה של הליאנה, בדגם 2010 (שייצורו החל באמצע 2009) קיבל מתיחת פנים שכללה גם מנוע משופר.

הקרוסאובר הוא דגם חדש. מה שמשותף עם ה-SX4, וגם עם הויטארה בגלגולה הלפני אחרון, הוא המנוע, וגם בו נעשה שינוי קל. ב-2017 הוא קיבל מתחת פנים, כולל מנוע הטורבו ותיבה פלנטרית 6 מצבים.

התאריכים שציינתי הם בישראל. בעולם היו עוד מנועים וגם לוחות הזמנים שונים.

• תוכן חדש...