Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי לחכות ל -2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

עומדים רכוש אפס בליסינג 0 ק"מ.

השאלה היא האם כבר כדאי לחכות חודשיים כדי שיהיה רשום על ינואר 2017.

האם זה שמועד העליה על הכביש נרשם, משנה בפועל את המחיר או לא?

תודה,

ל.

פורסם (נערך)
היי.

השאלה היא האם כבר כדאי לחכות חודשיים כדי שיהיה רשום על ינואר 2017.

האם זה שמועד העליה על הכביש נרשם, משנה בפועל את המחיר או לא?

רכישת רכב אפס ק"מ בליסינג בחודש ינואר או פב' 17 לא מבטיח לך שנת 17

ככל הנראה/לרב יהיה מהמלאי הנותר ב 16 וכך הוא יהיה רשום.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

זה בעיקר עניין פסיכולוגי. ביום שתרצה למכור, ינואר 2017 יהיה "פסיכולוגית" , אטרקטיבי יותר מדצמבר 2016. לא מבחינת המחיר אלא יותר בזה שמי שיקנה ממך ירגיש כאילו הוא "מרוויח שנתון" במחיר שקרוב לשנתון הקודם. גם אתה תוכל להציג את הרכב כ "מודל 2017".

זה שמעלי צודק - אם אתה רוצה לקנות יד ראשונה 0 ק"מ, סביר להניח שתצטרך לחכות לסביבות מרץ-אפריל כדי לקבל רישום 2017 (זו הערכה בלבד - בדוק אותי אולי אני טועה. זה בטח גם יהיה קשור לפופולריות של הרכב שתרצה לקנות, איפה הספינה נמצאת וכמה רכבים היבואן ישחרר לליסיניג).

אם תקנה מהיבואן אז אין בעיה כי אתה היד הראשונה ותאריך העליה על הכביש זה תאריך הרישום על שמך וזאת גם אם הרכב שכב חצי שנה אצל היבואן.

מה ההמלצה שלי?

אם אתה בעניין של ליסינג, כפי שכתבת למעלה - לא הייתי מחכה. להיפך אולי גם המחיר יהיה אטרקטיבי יותר.

אבל אם תחליט לקנות מיבואן (שוב תלוי בדגם, לעיתים עסקאות יבואן קרובות למחיר של האפס ק"מ) - לדעתי תחכה

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

אז אל תמכור את הרכב בטרייד אין, כי הם מרמים אותך. המדינה הודיעה ברבים ובאופן ברור ביותר שמה שקובע הוא החודש ולא השנה, אנשים צריכים להתכוונן לפי זה. אם הם לא, אז הם עושים עוול לעצמם ולאחרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

[h=2]האם כדאי לחכות ל -2017[/h]

אין טעם. היא תגיע גם אם תחכה לה וגם אם לא.

אין צורך לנקוט בפעולה. זה יקרה ללא קשר אליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

נכון.הטרייד אין לא מתייחס בכלל לחודש עליה לכביש,וגם לא לתוספות.

אם אתה מתכוון לעשות טרייד אין עתידי עדיף לרכוש בינואר או פברואר (עליה לכביש)

אני הפסדתי עיסקת טרייד אין בגלל השטות הזו.

מבטיחים טרייד אין במחיר מחירון,

בפועל, לא מחשיבים עליה לכביש,לא מחשיבים תוספות,ומתמחרים את הרכב החדש

לפי המחיר הגבוה ללא הנחות מבצע או ווט אבר.

זה שמעלי צודק - אם אתה רוצה לקנות יד ראשונה 0 ק"מ, סביר להניח שתצטרך לחכות לסביבות מרץ-אפריל כדי לקבל רישום 2017

בהצלחה

זה תלוי.יש חברות ליסינג שמזמינות ללקוח ישירות מהיבואן,יש להם הסכם איתם,

במיקרה כזה יהיה לו בינואר פברואר רכב 2017 אבל המחיר יהיה יותר יקר משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
אז אל תמכור את הרכב בטרייד אין, כי הם מרמים אותך. המדינה הודיעה ברבים ובאופן ברור ביותר שמה שקובע הוא החודש ולא השנה, אנשים צריכים להתכוונן לפי זה. אם הם לא, אז הם עושים עוול לעצמם ולאחרים.

מניסיון, החוק הזה לא חילחל, לא לעסקאות טרייד אין וגם לא ללקוחות פרטיים, ובדיוק בגלל הסיבה הזו, עדיף (לדעתי) לרכוש רכב חדש בינואר, או כמה שיותר קרוב אליו, ברבעון הראשון של שנה קלנדרית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

תשומת לב ספציפית השנה לשינוי במיסוי על רכבים שעלול להשפיע בכמה אלפים למעלה על מחיר הרכב החל מ 1.1.17

פורסם
תשומת לב ספציפית השנה לשינוי במיסוי על רכבים שעלול להשפיע בכמה אלפים למעלה על מחיר הרכב החל מ 1.1.17

תגובה במקומה. הרכבים הפופולריים צפוים לעלות בין 2-5 אחוז יותר. זה יסתכם בכמה אלפי שקלים טובים, תלוי בדגם.

איזה רכב אתה רוצה לקנות?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001138423

http://www.themarker.com/dynamo/1.3000643

פורסם

לפעמים יש מבצעי סוף שנה של "שלם בדצמבר, קבל רישוי של ינואר". תבדוק גם את הדברים האלו, וכך תחסוך את עליית המס הקרובה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
מניסיון, החוק הזה לא חילחל, לא לעסקאות טרייד אין וגם לא ללקוחות פרטיים, ובדיוק בגלל הסיבה הזו, עדיף (לדעתי) לרכוש רכב חדש בינואר, או כמה שיותר קרוב אליו, ברבעון הראשון של שנה קלנדרית.

טוב, הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם... אפילו כשהמדינה מנסה לעזור לו הוא לא רוצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע לגבי טרייד אין, אבל יש דגמים שבשוק יד 2 אשר בפועל נמכרים מעל המחירון המשוקלל, כולל חודש, קילומטראז', יד, מקוריות, מצב ועוד..

יש גם דגמים שנמכרים 20% מתחת למחירון הבסיסי של יצחק לוי.

מי שמוכן לתת בטרייד רכב מבוקש בקיזוז 10% ממחיר המחירון, וזה עוד בלי התוספת של חודש עליה - או שלא איכפת לו להפסיד עוד ועוד, רק לא להתעסק במכירה, או שהוא מטומטם.

לרכב לא מבוקש הטרייד כבר ימצא סיבה לשלם פחות, או בכלל ללא כל הסבר ייתן הצעה מעליבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...