Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני צריך לקנות חליפה לצרכי עבודה (עבודה מול רופאים כאיש טכני), ומכיוון שהודיעו לי בהתראה ממש קצרה, אני צריך לעשות את זה מחר.

האזור בו אני מחפש הוא נתניה עד זכרון, כאשר אם מדובר בחנות שפתוחה במהלך השבת (ולא רק בערב), אז אפשר גם באזור תל אביב והמרכז/באר שבע.

החליפה לא חייבת להיות חליפת "חתונה" מלאה, אלא אפשר לשלב מכנס מחויט וג'קט בצבעים שונים, כל עוד שניהם בעלי גוון כהה (ולא ורוד כהה).

הדרישות מהחליפה יחסית בסיסיות - שתהיה נוחה, שתיראה טוב וייצוגי ובמחיר סביר (אני לא מחפש חליפה זולה שגם תיראה כך, אבל מצד שני אין לי צורך בחליפות באלפי שקלים).

בנוסף, חשוב לי שהיא תשב טוב, שכן כנראה שלא תהיה לי הזדמנות לקחת אותה לחייט לפני הנסיעה (אלא אם זה מקום שעושה התאמות מהיום למחר).

אשמח גם לשמוע המלצות לגבי בחירת החליפה - למה לשים לב, אלו צבעים אפשר לשלב (חשבתי על מכנס חום או אפור ככה עם ג'קט כחול), איזו חולצה לשים מתחת וכדומה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

אצלי בעבודה אנשי מכירות בתערוכות מקבלים חליפות מיונידרס.

תגגל היכן הסניף הקרוב.

נראה ייצוגי

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

החליפות של רנואר וקסטרו לא הכי איכותיות, ממה שהבנתי. יונידרס סגורים בשבת.

מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי פולגת ומסימו דוטי (בנתניה)? מתכנן לקפוץ לשם בערב + זארה כפי שהומלץ.

אגב, האם כדאי לקנות חליפות שהן כ-100% צמר (החלק החיצוני) או כאלו שעשויות 50% צמר ו-50% פוליאסטר?

כנ"ל לגבי החלק הפנימי - האם יש חומרים יותר או פחות מומלצים?

תודה.

פורסם

יש בנתניה, ברחוב הרצל, חנות שנקראת מאסטרו. יש להם הכל מהכל. באיזו איכות, צורה וצבע שתרצה. לא יודע אם פתוחים במוצ"ש, אבל שווה בדיקה.

חליפות מאיכות בינונית+ תמצא בבוגארט.

מסימו דוטי בסדר גם.

קאסטרו זה די חד פעמי מניסיוני הדל. קניתי משם 2 מכנסיים מחויטים, החזיקו מעט מאוד זמן.

זה רק ניסיוני. לא מכיר לגבי השאר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

~

כיצד והיכן קונים חליפה איכותית?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?483158

מרבית ההמלצות שניתנו שם עדיין תקפות. לפעם הבאה שאתה פותח שרשור כזה בלחץ, אמליץ לפרסם את מידותיך ולראות אם יש למישהו חליפה מתאימה להשאיל לך לנסיעה הקרובה. מן הסתם יש גם קבוצות פייסבוק שאפשר לפרסם בהן בקשה כזאת.

עוד לפעם הבאה שמקפיצים אותך בהתראה קצרה וצריך לקנות בגדים: בקניון האאוטלט באזה"ת של הרצליה יש הכל מהכל, ובד"כ לא יקר מדי. הם גם עובדים בשבת.

פורסם

תודה, ראיתי את השרשור, אבל מכיוון שהוא כבר בן 3+ אז לא ידעתי עד כמה זה רלוונטי.

לבסוף נקנתה חליפה בפולגת ביג פולג - מבחר נחמד בסך הכל, חליפות באיכות טובה (עד כמה שאני מתמצא באיכות חליפות) ומוכרת יעילה. הם גם עושים קיצור/תפירה של המכנסיים תוך וכן של הג'קט (תוך יום ו-3 ימי עבודה, בהתאמה).

• תוכן חדש...