Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני נאבק עם הבעיה הזו כבר זמן מה ולא מצאתי שום פיתרון אליה או התייחסות בגוגל...

יש לי בעיה מוזרה בחניונים שהכניסה אליהם היא אוטומטית (כלומר לא עם שומר אלא עם מצלמה שמצלמת את מספר הרכב ותו החנייה). יש חניונים בתל אביב עם הנחה של 50 אחוז לתושבי העיר אם יש תו חניה על השמשמה.

עכשיו הכל טוב ויפה, יש תו חניה והכל אבל הבעיה מתחילה כאשר אני משלם. אני תמיד צריך ליצור קשר עם השירות לקוחות ולהודיע להם שיש לו תו חניה בגלל סיבה אחת - במספר הרכב יש את הספרה 6, ויש פשוט בורג שמחבר את הלוחית הצהובה לרכב במיקום שהוא די בעייתי שמראה כאילו מדובר על הספרה 8 בעיני המצלמה. יש למישהו פיתרון?

זה די מציק כל פעם לדבר עם התמיכה שם ולחכות באמת שיבדקו והכל... וזה גם מונע ממני להשתמש באפליקציות לתשלום כי זה מראה שם את המחיר המקורי ללא ההנחה. וזה גם קורה ב-2 רכבים במשפחה לצערי עם האות 6. אני נכנס לחניונים כאלה לפחות פעם-פעמיים ביום (סטודנט) וזה ממש מציק. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי :)

פורסם

תצבע את הבורג

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שים מדבקה צהובה קטנה על הבורג, או שתמרח קצת טיפקס.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
להחליף לוחית מספר ושהבורג יהיה במיקום שונה. קרה לי בחניון בעבודה. צביעת הבורג לא עזרה.

וואו ברצינות עד כדי כך? צבעת אם טיפקס? ואת המדבקה הצהובה שהציעו למעלה ניסית?

פורסם (נערך)

אתה יכול להעלות תמונה? יהיה יותר קל לנסות לעזור

(לחילופין, נסה לשחק עם אתרי ocr אונליין כדי לנסות לראות מה יכול לעבוד)

עריכה אחרונה על ידי Shmeterling
פורסם
אתה יכול להעלות תמונה? יהיה יותר קל לנסות לעזור

(לחילופין, נסה לשחק עם אתרי ocr אונליין כדי לנסות לראות מה יכול לעבוד)

מה זה אתרי ocr? איך זה יוכל לעזור לי?

פורסם

תיגש לכל מכון טסטים ותחליף את הלוחית, זה עולה 50 ש"ח. תבקש שימקמו את הברגים במקום אחר.

זה הכי יעיל, יתן תוצאה של 100%.

לצורך העניין, OCR זה "מנוע" פיענות ספרות וכתב בצילום.

תוכנה שסורקת את התמונה וממירה ספרות ואותיות ממנה לערך דיגיטלי.

פורסם

הבעיה חמורה עוד יותר.

יום אחד אני מקבל הודעה מהאפליקציה שהאוטו שלי ניכנס לחניון. רצתי לאוטו לוודא שהוא אצלי. כמובן שלא אישרתי את התשלום. עשרים דקות לאחר מכן קיבלתי הודעה ששילמתי והאוטו יצא מהחניון. דקה לאחר מכן גם הגיעה חשבונית במייל.

הם כמובן אמרו שישיבו את הכסף ואני ביטלתי את המנוי, אבל המערכות הללו לא בטוחות ולא מאובטחות ומי יודע כמה עוד שילמו מבלי לדעת?!

מה שיותר חמור מזה, שבעל החניון קיבל תשלום כפול! פעם בשוגג דרך האפליקציה ופעם מבעל הרכב ששילם בתום לב בעמדת התשלום של החניון.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...