Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר חיפוש בפורים ראיתי שמומלץ לסטודנטים בעיקר :

גטס - עם ABS - אשמח לדעות מבחינת דלק ובעיות..

פיאט פנדה - בעייתי מבחינת נוחות גב - נסעתי עליו בגרסאת ליסינג ידני

סיריון - (העדפה האישית שלי מבחינת מראה) וגם מבחינת אמינות וירידת ערך

אשמח לשמוע הצעות אחרות - לפי ידע (ישן) שלי פיאט בעייתיים מאד, לא רוצה להיכנס למיטה חולה.

הנסיעות שלי הינן בין עירוניות באופן גורף - המון פקקים באיילון!

חולון - נתניה כל יום

חולון - באר שבע כל סופ'ש

אם נסכם את הקילומטרג' - סביבות ה2000 בחודש

חייב להיות אוטומטי - בעיות גב..

הייתי רוצה רכב שאוכל להנות ממנו בטיולי רכב לצפון (כשרוב הטיול אנחנו ברכב מטיילים בהרי הגולן) ולרדת לים המלח ללא חשש.

עלות הכוללת של הרכב מבחינת צריכה דלק , פחת , תיקונים \ טיפולים צריכה להיות מינימאלית - סטודנט בכל זאת

אחד הדברים שמאד מפחידים אותי זה הבדיקה עצמה מול הרכב, אני לא מבין כלל בנושא ובדרך כלל בטוח שמצליחים להסתיר ממני בעיות כאלה ואחרות.

אני פותח פוסט זה כי לא הגעתי להחלטה חד משמעית בנושא.

פורסם

הגטס אכן אופציה טובה,אמינה ולא יקרה לאחזקה,נסה לחפש את רמות הגימור gli/glx/gls.

לגבי הטיפולים אתה יכול להיעזר בכנופית הטיפולים,זה חברה מהפורום שבאים ומבצעים טיפול ברכב ללא תמורה כאשר אתה קונה רק את החלקים.

תרשום בגוגל כנופית הטיפולים השוטפים.הסריון כמו שרשמת גם אופציה,בפנים לדעתי מודרנית יותר.

טבל בתקציב שלך הייתי בודק גם מזדה 2 שתהיה זריזה יותר,חםש את גירסאות הדינמיק ולא אקטיב בגלל הבטיחות- 2 כריות באקטיב לעומת 6 בדינמיק.

סוזוקי סוויפט גם אופציה זריזה ואמינה ביד 2 מבקשים עליהם כ 33 אבל מאמין עם משא ומתן הם יורידו ל 30.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישהו יכול להעיד על צריכת דלק לדגמים הבאים:

גטס gil/glx/gls

סוזוקי סוויפט

מאזדה 2

פיאט פנדה

דייהטסו סיריון

מש אודה למישהו עם נסיון ולא לממדים שמצהירים החברות כי הם ממש לא אמיתיים.

תודה רבה :)

פורסם

ד'א מה לגבי פג'ו 107??

לפני מספר שנים קראתי עליה והיא הייתה מועמדת מאד טובה מבחינת צריכת דלק,

ידוע מחלות כאלו ואחרות לרכב הזה אחרי כל השנים מאז שהיא יצאה לעולם?

פורסם

לפיגו גיר רובוטי ובפקק הוא פחות נעים.

מה שכן הרכב מאוד חיסכוני.

לפנדה גם גיר רובוטי.

סך הכול הצריכה תהיה דומה פחות או יותר לרכבים שהצגת למעט הפנדה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חולון נתניה כל יום, פעם בשבוע לב"ש וסובל מבעיות גב ? למה שלא תיקח רכב משפחתי ? מניסיוני מומלץ בחום פריוס 2008, אמין וחסכוני ויש עוד הרבה משפחתיים נהדרים.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

בתור בעלים של סריון כבר 4 שנים: זה רכב אמין בטירוף, זול לאחזקה ועם צריכת דלק נמוכה. הממדים שלו הופכים אותו לרכב עירוני מצויין, בגלל חנייה ותמרון משובחים.

אבל יש לו בעיה של יציבות, ומכיוון שהנסיעות שלך הן בעיקר בינעירוניות הייתי ממליץ לך להימנע. כל רכב שעובר לידך זורק אותך הצידה, ההגה מרגיש קצת משוחרר מדי ובאופן כללי כשאני נוסע בו בינעירוני אני לא רגוע.

קשה לי להשוות לדגמים האחרים שהעלית, כי אני לא מכיר. אם גם הם כאלו, אולי באמת יותר כדאי רכב קצת יותר גדול משנתון מוקדם יותר, אבל שמתאים יותר לנסיעות בינעירוניות.

פורסם
חולון נתניה כל יום, פעם בשבוע לב"ש וסובל מבעיות גב ? למה שלא תיקח רכב משפחתי ? מניסיוני מומלץ בחום פריוס 2008, אמין וחסכוני ויש עוד הרבה משפחתיים נהדרים.

כי מה הקשר בין משפחתית לבין נוחות הרכב?

יש משפחתיות לא נוחות במיוחד.

סביר להניח שיצלבו אותי, אבל אם גטס עלתה פה והיא לא מכונית חסכונית במיוחד, אז למה לא קליאו III 1.6 אוטומטית?

מניסיון עם הגרסה הידנית הרכב נוח, התנהגות טובה יחסית, בטיחותית, המנוע ותיק ואמין, הגיר אמנם AL4 אבל בשנתונים מתקדמים מציג אמינות טובה ובקליאו לא שמעתי על בעיות עם הגיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה סובל מכאבי גב תשקול לקנות רכב צרפתי.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...