Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(סיפור) תאונה שקרתה לי היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אויש אויש איזה עצבים....

או קיי אז ככה..... אני נוסע בנתיב שלי(ימני)....

מאותת שמאלה ומתחיל לעבור נתיב(לאמצעי)...(כביש של 3 נתיבים) לחוסר מזלי לא שמתי לב היה רכב בנתיב שאליו רציתי לעבור..... הרכב התחמק ממני לנתיב השמאלי(האחרון). הרכב עבר נתיב בבטחה.

אחרי ההתחמקות שני הרכבים היו קרובים מאוד... (בגלל הסיבוב החד של ההגה) הרכב של הבחורה התנדנד מצד לצד ופגע בכנף השמאלית קדמית שלי.

שאלתי היא כזו.... מי אשם בתאונה....? אני מודה שעברתי נתיב בחוסר זהירות... אבל התאונה לא נגרמה בגלל חוסר הזהירות שלי....

בברכה מ.ג.

קו---------------------------------------

פורסם

אני לא מבין. חתכת לתוך הנתיב שלה, כתוצאה מזה היא נקטה בפעולה חדה שערערה את המכונית שלה, שפגעה בזו שלך, ואז אתה שואל מי אשם? :roll:

כי זה רק נדמה לי שזה מה ששאלת. "לא", אני אומר לעצמי, "אף אחד לא ישאל כזה דבר". HMM.

בכל מקרה ובלי קשר, אצל המון אנשים המראות לא מכוונות כמו שצריך. אולי גם אצלך?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל לדעתי אתה אשם ,חוץ מזה תמיד לפני מעבר נתיב תעיף מבט הצידה .בכל רכב יש שטח מת בצדדים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני לא מבין. חתכת לתוך הנתיב שלה, כתוצאה מזה היא נקטה בפעולה חדה שערערה את המכונית שלה, שפגעה בזו שלך, ואז אתה שואל מי אשם? :roll:

כי זה רק נדמה לי שזה מה ששאלת. "לא", אני אומר לעצמי, "אף אחד לא ישאל כזה דבר". HMM.

בכל מקרה ובלי קשר, אצל המון אנשים המראות לא מכוונות כמו שצריך. אולי גם אצלך?

בכל מקרה ובלי קשר, המון אנשים חולמים בהקיץ\מדברים בפלאפון ללא דיבורת\שומעים מוזיקה\מתרכזים במשהו אחר עד כדי כך שהם נוהגים כמעט באופן "אוטומטי" שוכחים שהם לא לבד בכביש, ונזכרים להסתכל במראות אחרי הפניות. אולי גם אצלך?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי גם התגלחת ואוננת תוך כדי ?

אולי תפסיקו לבלבל לו במוח !

תנו לי לשאול שאלה אחרת, נניח והייתי חותך אתכם תוך כדי דיבור בפלאפון, הייתם מצליחים לברוח ושנייה אחרי שהאינסטינקט הפסיק לפעול והשכל הרע התחיל לחשוב נזכרתם שיש לכם סריטה שרציתם לעשות לה פחחות בדיוק שם, מחזירים את ההגה במהירות ופוגעים בי.

מי אשם ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה מדבר על שריטה במקום אחר.

מניח שאמרת את זה בציניות, בכל מקרה, קשה לי להאמין שמישהו יעשה את זה בזמן ניסעה מהירה (ולרוב, אפשר לחתוך מישהו רק בנסיעה מהירה).

אגב, אתה יודע שהחתימה שלך נשמעת יותר טוב באנגלית:lol:

פורסם

שאלתי היא כזו.... מי אשם בתאונה....? אני מודה שעברתי נתיב בחוסר זהירות... אבל התאונה לא נגרמה בגלל חוסר הזהירות שלי....

בברכה מ.ג.

קראתי שוב את ההודעה הקודמת שלי ולא מצאתי שם שום שאלה שמבקשת ממכם לבקר את הנהיגה שלי.

שאלתי שאלה פשוטה...

תתארו לכם שאתם רוצים לעבור נתיב.... אותתם... הוצאתם יד מהחלון.... מה שבא לכם...

התחלתם לעבור..... בזמן שהגעתם לחצי הנתיב שרציתם להגיע אליו פתאום ראיתם שיש רכב מאחוריכם... הרכב עובר נתיב(כמו עקיפה)... וחוזר בחזרה לנתיב שלו(חותך אותך)....שעכשיו גם אתה נמצא בו...

תרשו לי לציין שהתרחשות הדברים בזמן התאונה לא היתה ממש מהירה (5ש').... ולא נגרם נזק רב.. כמעט בקושי שריטה...

פורסם

מניח שאמרת את זה בציניות, בכל מקרה, קשה לי להאמין שמישהו יעשה את זה בזמן ניסעה מהירה (ולרוב, אפשר לחתוך מישהו רק בנסיעה מהירה).

מהירות הנסיעה לא היתה כל כך גבוהה אני הייתי בערך על 35-30 והיא אולי על 60-65....

פורסם
קראתי שוב את ההודעה הקודמת שלי ולא מצאתי שם שום שאלה שמבקשת ממכם לבקר את הנהיגה שלי.

הלוואי שהיית מבקש שנבקר את הנהיגה שלך. במקום זה שאלת אם חתכת מכונית אחרת, והיא ביצעה תמרון חירום בשביל להתחמק ממך, ונגרם נזק למכונית שלך, האם זו אשמתך.

כפי שאתה בוודאי מבין, התשובה לשאלה הזו ברורה למדי, ולמעשה כלל אינה מתייחסת לשאלה הנשאלת.

או שכאמור, אולי הבנתי לא נכון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קודם כל לדעתי אתה אשם ,חוץ מזה תמיד לפני מעבר נתיב תעיף מבט הצידה .בכל רכב יש שטח מת בצדדים.
זה לא נכון, כיוון נכון של שלושת המראות ימנע היווצרות שטח מת.

כיוון נכון של המראות הוא: המראה האמצעית צריכה להכיל רק את החלון האחורי (הכי טוב להישתמש במראה הרגילה של הרכב ולא במראות פנורמיות ובולשיט כזה, אי אפשר להעריך מרחקים כמו שצריך)

אחרי שאתה מכוון את המראה האמצעית כמו שצריך אתה צריך לכוון את המראה השמאלית ככה שמה שמופיע בקצה השמאלי של החלון האחורי יופיע בקצה הימני של המראה השמאלית (בעצם ייצור המשך של מה שאתה רואה בקצה של החלון) ככה גם מכוונים את המראה הימנית (רק כיוונים הפוכים כמובן). שים לב שבכיוון נכון אתה לא רואה את הרכב שלך במראות.

יש הרבה סיכוי שכיוון כזה היה מונע את התאונה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
זה לא נכון, כיוון נכון של שלושת המראות ימנע היווצרות שטח מת.

.Wrong

.Your vision is less than 180 degrees wide and so is the amount of visual info that you can get from the mirrors.... basic physics

.Moshik, the accident is your fault, sorry

.Moti

פורסם

.

.Moshik, the accident is your fault, sorry

.Moti

:-P FUC% it.... i'll tell the insurance company somthing else (just kidding)

i'm the only one thats fuck@d in this whole story.... she didnt even got a dent

on her car.... but i'm sure that shes gonna go to her in insurance company

anyway... my dent is like 200 shekels tops in any shop.

ועכשיו לשאלה נוספת..... שנינו לא נודה שהתאונה נגרמה בגללינו... (לפחות אני לא) לכן שתי חברות הביטוח לא יסכימו לשאת בהוצאות התיקון.... ואני לא רוצה להתחיל "תביעת ביטוח" ולשלם השתתפות עצמית של1700 שקל עד המשפט.

התיקון של הרכב שלי עולה בסביבות 200 שקל. ולה לא נגרם נזק לאוטו....

האם אני יכול להגיד להחברת הביטוח שלי שאני "לא רוצה רוצה לתקן את המכה\שריטה "כי אין לי זמן" ו "היא לא מפריעה לי" ועדיין לא להודות באשמה ?

לבחורה באמת לא נגרם נזק לרכב.... ממש כלום.... היו לה שריטות בפגוש האחורי אבל הם היו ישנות ולא ממני.

פורסם

אתה לא חייב להמציא שום תירוץ לחברת ביטוח שלך, אם אתה לא רוצה לתקן, אל תתקן. והנזק שתיארתה, חברת הביטוח לא מתערבת אפילו, מיד אומרים לך תתקן לבד.

ואם שניכם אומרים שאתם לא אשמים, זה לא רק נתון להחלטתך, אלה גם בידי חברת הביטוח.

אם אחרי הסיפור שלך, הם מחליטים שאתה אשם, אז אתה אשם.

אבל נניח שאצל שניכם הנזק פחות מההשתתפות העצמית, ושניכם "לא אשמים", אז זה תביעות קטנות.

• תוכן חדש...