Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במלחמת סחר הנפגעים יהיו בראש וראשונה הצרכנים האמריקאים. סינים הם פועלים, לא צרכנים אז מה סין אמורה לייבא בדיוק למעט מזון, ידע ומכונות?

זוכרים כיצד טראמפ בתחילת הקדנציה ביטל רפורמות שמירה על איכות הסביבה ואנרגיה ירוקה במטרה להטיב עם תעשיית כורי הפחם? מדובר בתופעה שחוזרת אצל טראמפ פעם אחר פעם - פגיעה ברוב המוחלט של הציבור האמריקאי במטרה להגן על בודדים שעובדים בתעשייה המסורתית.

טראמפ חושב שהוא יחזיר משרות ייצור אם הוא יילחם בגרעון. זה לא יקרה - כי מחירי הסחורות יעלו משמעותית והיצרנים לא יהיו תחרותיים. וחוצמזה האבטלה בארה"ב כרגע נמוכה ביותר.

ההיסטוריה מראה שמלחמות סחר הן אף פעם לא רעיון טוב, ואין מנצחים. אבל טראמפ לא נותן לזה לבלבל אותו...

אף מפעל לא יחזור לארה"ב. מפתיע אותי שאנשים מייחלים לזה. מדובר במשרות קשות, מסוכנות, בשכר עלוב וללא עתיד כי אותם פועלים ממילא יוחלפו ברובוטים ב-20 השנים הקרובות. למזלם של הסינים הפועל הממוצע עדיין יותר זול מרובוט. במקרה של פועל אמריקאי אני ממש לא בטוח...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

טוב, אני ארים את הכפפה שמונחת כבר מזה כמה זמן על הרצפה באין מפריע, ואשאל:

מה דעתם של חובבי טראמפ פה על כל הסיפור עם כוכבת הפורנו סטורמי דניאלס?

למען הסר ספק - אין ספק קל שבקלים בליבי שהיא דוברת אמת. אף אדם נורמלי (ובאופן מפתיע קמעה היא עושה רושם סופר-אינטיליגנטי) לא היה שם את עצמו בכזה סיכון אם הוא לא דובר אמת לאמיתה.

רק אגיד שאיפהשהוא, אני מצפה מחובבי טראמפ לומר משהו בסגנון "נו, אז מה? אז זיין כוכבת פורנו בזמן שאשתו מטפלת בבנו הקטן שרק נולד, את מי זה מעניין כל עוד הוא הנשיא הטוב ביקום".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו בדיוק הטענה שלי. שלא רק שזה לא מפתיע אף אחד, גם אף אחד לא מתרגש מכך. ושיהיה ברור, אם הגענו למצב שבו נבחרינו בוגדים בנשותיהם עם כוכבות פורנו וזה לא מזיז לנו, אנחנו צריכים להתחיל לשקול את ה-life choices שלנו :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמובן שאם הם בוגדים בנשותיהם עם מתמחות תוך כדי שהם מכהנים כנשיא ועוד בחדר הסגלגל - זה בסדר גמור. סטנדרטים כפולים, מישהו?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הלו, מישהו אמר שזה בסדר? להזכירך, קלינטון כמעט הודח.

ואם ההתדרדרות המוראלית לא מטרידה אותך, אז רק תחשוב האם היית לוקח בנאדם כזה בתור מנכ"ל החברה שבה אתה בעל השליטה, או בתור מנהל בית הספר שלך, או בתור שופט בבית המשפט, או בתור רופא בבית החולים שלך, או בתור מפכ"ל המשטרה שלך - וכולי וכולי.

אגב, אם התשובה היא כן - אז כנראה ההתדרדרות הושלמה והגיעה לתחתית. הכל פרוץ, איש הישר בעיניו יעשה ואף אחד לא צריך לעמוד לדין וחשבון על כלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התשובה היא כן רוני. אנשים בוגדים. בגדו משחר ההיסטוריה, בוגדים היום ויבגדו בעתיד. זה לא באמת הולך להשתנות, כי בניגוד לויכוח המטומום האם טבע האדם רע מיסודו או טוב מיסודו, התשובה הנכונה היחידה היא שטבע האדם חרמן מיסודו. אז תסלח לאנשים מכל קצוות הקשת הפוליטית שלא מתרגשים מכך שטראמפ/שיראק/קלינטון/פוטין/דיין/מישזהלאיהיה נתן בראש. זה בינו לבין אשתו וכל עוד זה נעשה בהסכמה (הפעם אין הכוונה לאישתו) - זה לחלוטין לא עניין הציבור.

רוב האנשים האלה אנשים כריזמטיים מיסודם, והם מזיינים. ככה זה עובד. בגדול, לפחות בהיבט הזה, פשוט תתבגר.

וקלינטון לא הודח, הוא זוכה על ידי הסנאט והשלים את הכהונה שלו. האימפיצ'מנט לא היה על עצם המעשה, אלא על עדות השקר (והיה מוצדק לחלוטין).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
להזכירך, קלינטון הודח.

אתה צופה יותר מדי בג'ון אוליבר. לא הודח ולא נעליים.

פורסם
אתה צופה יותר מדי בג'ון אוליבר. לא הודח ולא נעליים.

לא יודע מה קשור ג'ון אוליבר (שהוא גאון - ראית את הפרק על מייק פנס?), אבל אמנם קלינטון בסופו של דבר נשאר עד סוף הכהונה - אך תהליך ההדחה נמשך זמן רב ופגע בו ובמורשת שלו באופן בלתי הפיך. תיקנתי למעלה, אגב.

וכנראה שטראמפ באמת יכול לעשות מה שהוא רוצה - ואנשים ימשיכו לצעוק "אבל קלינטון!". מזל שיש לכם שני קלינטונים לצעוק לגביהם :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מהי המורשת שלו, שזה כ"כ פגע בה?

ואתה שוב מתעלם מכך שזה לא רק קלינטון וטראמפ, זה פחות או יותר כל אחד, בכל מדינה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב האנשים האלה אנשים כריזמטיים מיסודם, והם מזיינים. ככה זה עובד. בגדול, לפחות בהיבט הזה, פשוט תתבגר.

:lol::lol::lol:

תתבגר אתה אומר לי...

מצטער, מי שמקבל את זה שנשיא של מדינה מתנהג ככה, שלא יתפלא אח"כ שהמדינה הולכת לעזאזל.

כמו שאמרתי - לא היית מקבל מי שבגד עם כוכבנית פורנו לתפקיד מנכ"ל החברה שלך, או לשופט או עו"ד בחברה שלך, אבל נשיא זה בסדר.

אה וכן - טראמפ זיין כי הוא כריזמטי... ואני צריך להתבגר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה לא הייתי מקבל? מה זה ענייני?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חשבתי שתענה ככה - מצטער, לטעמי, כמו שאמרתי, זו הוכחה להתדרדרות מוסרית. וזה גם מוכיח שאכן את הכפפה שהרמתי חטפתי בחזרה בפרצוף - איך אני מעיז בכלל להתלונן שנשיא מדינה הוא אדם לא מוסרי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה טוען, אתה לא מנמק. למה בעיניך זאת התדרדרות מוסרית? אני יכול עוד אישכהו למתוח את זה כשמדובר בשופט, כי שם מראית עין חשובה מאד. אבל עו"ד שעובד איתי (שמה שנדרש ממנו זה שיהיה עו"ד טוב ושיהיו לו יחסי אנוש תקינים אתי ועם לקוחות, לא עם אשתו) או מנכ"ל חברה (שמה שנדרש ממנו זה שישיא את רווחיה)? מה להם ולהתדרדרות מוסרית?

אתה חי באוטופיה ומתנהל על פי אידיאלים ילדותיים, זה בדיוק למה כתבתי "תתבגר". העולם האמיתי לא משחק לפי הכללים שלך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצטער, מי שמקבל את זה שנשיא של מדינה מתנהג ככה, שלא יתפלא אח"כ שהמדינה הולכת לעזאזל.

1. ג'ון פ קנדי.

2. תומס ג'פרסון.

3. סוד גלוי הוא שקצין ישראלי בכיר, לימים רמטכ"ל ולאחר מכן מועמד לראשות ממשלה, היה במערכת יחסים מחוץ לנישואין עם כתבת צבאית עד שהתגרש מאישתו.

4. פוליטיקאית ישראלית מפורסמת עזבה את בעלה לטובת רומן עם עיתונאי ידוע.

אם תתחיל לפשפש לאנשים בחיי המין לא ישאר לך למי להצביע. וזה גם לא העסק שלך, רק של בני הזוג שלהם.

שמעתי גם שטראמפ מבצע מעת לעת Double Dipping ואפילו פעם הפליץ במעלית בלי להודות שזה הוא.

• תוכן חדש...