Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אה, הוא לא?

אה, אני אמרתי שהוא לא?

לפני שעה, פינדר כתב:

אף אחד לא טוען אחרת. ואז נשאלת השאלה האם הכוחנות של טראמפ לא דוחפת את קנדה ואירופה לכיוון סין.

שאלה - כשביידן גילה עניין, שלא לומר התערב, בענייני פנים בישראל, אנשים לא דאגו שזה ידחוף את ישראל להתרחק מארה"ב?

כשישראל רצתה למכור מטוס, כמדומני, או לשתף פעולה, עם איזו מדינת צד שלישי, והאמריקאים אמרו לא, זה לא הדאיג אף אחד?

ארה"ב היא מעצמה, והיא צריכה להתנהל ככזאת, לטוב ולרע. האם הפעולות של טראמפ עלולות להרחיק חלק מבעלות הברית של ארה"ב?   אולי כן ואולי לא. בסוף זה הכל אינטרסים, ומה ארה"ב יכולה לתת לקנדה או לאירופה, בהשוואה למה שסין יכולה לתת.

או יותר נכון, מה הן יפסידו אם "יתרחקו" מארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

הbbc והפרוגרס העלו פוסט ליום השואה הבין לאומי, בלי להזכיר את המילים גרמניה, נאצים ויהודים.

image.thumb.png.bd5f5aad09246f6ef66fcd507450d7e1.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שנדבר על זה שביום השואה טים וולץ הזכיר את הסיפור של אנה פראנק בהקשר של מינסוטה וIce ? טיפה יותר צורם לי.

מסכים שזה לא להיט שהוא לא כתב יהודים - מצד שני פרסם את התמונות שלו בדכאו והעלה את הנושא.

אשמח לתמונות דומות של קמאלה וטים... או אפילו התייחסות של קמאלה בX לגבי יום השואה השנה...

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 1 דקה, Liviur כתב:

קמאלה

מה התפקיד שלה היום?

אני לא באמת מייחס לפוסט של ואנס חשיבות גדולה מדי. אני פשוט בטוח שאם איזה דמוקרטי היה בשלטון ומעלה פוסט דומה, אנשי הימין בארץ היו נכנסים לאקסטזה של שיטפוסטינג.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, Liviur כתב:

שנדבר על זה שביום השואה טים וולץ הזכיר את הסיפור של אנה פראנק בהקשר של מינסוטה וIce ? טיפה יותר צורם לי.

לא שמעתי, מתאר לעצמי שהוא דיבר על זה שICE עוברים ומנסים לקחת אנשים ל"בירור"?

איך מרגיש לך כול הסיפור עם ICE ומינסוטה? 

ובטח מה שנאמר עכשיו לגבי הזכות לשאת נשק?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

אני דווקא חושב שהוא התייחס לשיר אייס אייס בייבי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

מה התפקיד שלה היום?

מועמדת לנשיאות לשעבר - פוטנציאלית עדיין מועמדת לנשיאות לבחירות הבאות מצד המפלגה הדמוקרטית.

לפני 17 דקות, David32 כתב:

"We have got children in Minnesota hiding in their houses, afraid to go outside. Many of us grew up reading that story of Anne Frank," Walz said on Sunday after the shooting day of Alex Pretti during an encounter with federal agents, referring to the German-Jewish teenager who documented her life in hiding during the Nazi persecution in World War II.

"Somebody is going to write that children's story about Minnesota, and there's one person who can end this now," he said, referring to President Donald Trump. 

https://www.foxnews.com/politics/prominent-holocaust-museum-releases-scathing-response-after-walz-compares-minnesota-children-to-anne-frank

לפני 19 דקות, David32 כתב:

איך מרגיש לך כול הסיפור עם ICE ומינסוטה? 

ובטח מה שנאמר עכשיו לגבי הזכות לשאת נשק?

אתה מדבר ספציפית על הירי האחרון ? אני מחכה לתחקיר / עוד פרטים לפני שאני קופץ.

מהסתכלות ראשונית - זה נראה רע - הסוכנים האלו עשו עבודה מחורבנת מאוד.

לפי מה שאני יכול לראות ולשמוע:

1. סוכן 1 צעק יש לו אקדח יש לו אקדח (כשהבחור כבר על הרצפה ומגן על הראש)

2. סוכן 2 לקח את האקדח מהנרתיק

ופה מגיע החלק הלא ברור - או שאותו סוכן עם האקדח - פלט כדור או שהסוכן השני שהגיב לצעקה יש לו אקדח -> שלף ופלט כדור בעצמו.

מהרגע הזה גם הסוכן השני ששלף אקדח וגם עוד סוכן ריססו (כנראה מתוך מחשבה שמי שירה היה הבחור על הרצפה)

אני לא חושב שבשום שלב הבחור שנורה חשב אפילו לשלוף אקדח בסיטואציה.

לגבי החלק של הזכות לשאת נשק - ביזיון אוסף התשובות העלוב שנתנו (עד רמת הנשיא) על הנושא.

(וכולל כל מני מומחים שמסבירים שהאקדח הוא ״עיצוב צבאי לאקדח תקיפה ו2 מחסניות זה המון במטרה לעשות תקיפה)

Not good , not good at all.

אם אתה מדבר בכלליות על מה שהולך שם - זה בכלליות בלאגן עם ארגונים קיצוניים גורמים לכאוס , ממשל מקומי שלא משתף פעולה או משאבים (משטרה לדוגמא שיודעת לעבוד עם אוכלוסיה הרבה יותר טוב) וממשל פדרלי שגם מצידו מלבה את הלהבות.

זה אוסף פצצות שמחכות להתפוצץ ואנשים שמעיפים גיצים באוויר ....

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, מה אתם אומרים?

הכתום ילחץ על הכפתור האדום או שאפשר לתכנן דברים הסופ"ש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאילו... אני לא מבין. אתם נהנים מהלחץ וההיסטריה העצמיים? ככה זה מרגיש.

שום האבסה עצמית בקשקשת הבלתי פוסקת של התשקורת לא תעזור בחיים ללקיחת החלטות מושכלות. רק חרדות והתמכרות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נהנים לא. אבל אני מכיר כמה ששמו כסף על זה שתהיה תקיפה לפני הראשון במרץ ומעניין לדעת אם יצליח להם.

פורסם

אה, מכיר, צריך אולי שרשור כללי לליצנים מהעבודה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

טוב, מה אתם אומרים?

הכתום ילחץ על הכפתור האדום או שאפשר לתכנן דברים הסופ"ש?

מה אכפת לי?

20 שנה חיים עם טילים אז מתי שיגיע יגיע.

המגבלה היחידה היא סגירת חול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

ישראל-פרס בפורים?

יותר סיכוי ממשחק של מכבי ת"א מול קבוצה יוונית 

אני מרחם על האירנים המסכנים בטוויטר שחושבים שישראל בכל זאת תתקוף אם טראמפ יתקפל וילך להסכם.

לפני שעה, Night Driver כתב:

20 שנה חיים עם טילים אז מתי שיגיע יגיע

אין מה להשוות מה שיהיה פה ביוני לטילים שכבר התרגלנו אליהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אין מה להשוות מה שיהיה פה ביוני

רגע רגע, למה דווקא ביוני?

אני מתכנן לטוס בדיוק...

• תוכן חדש...