Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2013 (עסקת טריד אין)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

יש לי קיה פיקנטו 2011 LX אוטומט 1248 סמ"ק, 116,000 ק"מ (יד 2 , בעלות קודמת ליסינג)

אני מעוניין לבצע טריד אין בחברת הליסינג לקיה פורטה 2013.

קבלתי את ההצעה הבאה:

עבור קיה פורטה 2013 (צורה ישנה) דגם LX אוטומט 1600 סמ"ק , עם 100,000 ק"מ (יד 1 ליסינג)

חברת הליסינג מבקשת תוספת של 26,000 ש"ח

שאלותיי אליכם:

1. האם גיליון בדיקת הרכב המצורף נראה תקין , והאם יש סעיף שעליי לחשוש ממנו ?

2. האם המחיר שדורשים ממני להוסיף הוא ראוי בשקלול (עיסקת טריד אין + מצב הרכב לפי גיליון)?

3. האם כמות הק"מ נחשבת גבוהה לרכב ליסינג ?

תודה וחג שמח לכולכם

דני

דני20161019_202706-2.jpg20161019_202951_HDR.jpg

פורסם

אני לא יודע לגבי המחירים, אבל הבדיקה הזאת היא מטעם חברת ליסינג, נקיה מדי בשביל רכב שעבר 100 אלף קילומטרים.

בנוסף, לרכב יש פגיעה מקדימה עם סימני תיקון בתא המנוע. בבדיקה הזאת הם קיטלגו אותה תחת משמעות נמוכה, אם תעשה בדיקה משלך, אולי תהיה תמונה שונה. כמובן, בבדיקה משלך סעיפים אחרים שעכשיו רשום עליהם V לא יישארו תקינים, וצריך לראות מה הליקויים.

בקיצור, אם העסקה נראית לך ( ויהיה די קשה למכור פיקנטו שלך במחיר טוב ), תיקח את הרכב לבדיקה נוספת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. הבדיקה הוזמנה על-ידי חברת הליסינג ולכן היא חשודה מאוד מלכתחילה. אם הרכב מוצא חן בעיניך בשלב הראשון אתה חייב לקחת אותו לבדיקה עצמאית במכון שאתה בוחר. בכל מקרה הנזקים שמתוארים לגג ולתא המנוע מעלים חשד שלרכב היו נזקים בעלי משמעות גבוהה יותר מכפי שמתואר בבדיקה הלא אובייקטיבית.

3+2. מה מחיר המחירון המשוקלל של הרכב שלך ושל הפורטה? בדוק בלוי יצחק כמה יש להפחית על רכב ליסינג ונסועה גבוהה (כ-33 אלף ק"מ זה הרבה, אפילו ביחס לממוצע לרכב ליסינג).

פורסם

תודה על תשובתך

שרשמת שהבדיקה נקייה מידי עבור רכב עם 100 אלף

זה במובן הטוב ? או במובן שצריך לחשוש שזה נקי מידי ?

אני לא יודע לגבי המחירים, אבל הבדיקה הזאת היא מטעם חברת ליסינג, נקיה מדי בשביל רכב שעבר 100 אלף קילומטרים.

בנוסף, לרכב יש פגיעה מקדימה עם סימני תיקון בתא המנוע. בבדיקה הזאת הם קיטלגו אותה תחת משמעות נמוכה, אם תעשה בדיקה משלך, אולי תהיה תמונה שונה. כמובן, בבדיקה משלך סעיפים אחרים שעכשיו רשום עליהם V לא יישארו תקינים, וצריך לראות מה הליקויים.

בקיצור, אם העסקה נראית לך ( ויהיה די קשה למכור פיקנטו שלך במחיר טוב ), תיקח את הרכב לבדיקה נוספת.

פורסם

תודה על תשובתך

המחירון המשוקלל של הפיקנטו הוא 38,000

ושל הפורטה 59,000

1. הבדיקה הוזמנה על-ידי חברת הליסינג ולכן היא חשודה מאוד מלכתחילה. אם הרכב מוצא חן בעיניך בשלב הראשון אתה חייב לקחת אותו לבדיקה עצמאית במכון שאתה בוחר. בכל מקרה הנזקים שמתוארים לגג ולתא המנוע מעלים חשד שלרכב היו נזקים בעלי משמעות גבוהה יותר מכפי שמתואר בבדיקה הלא אובייקטיבית.

3+2. מה מחיר המחירון המשוקלל של הרכב שלך ושל הפורטה? בדוק בלוי יצחק כמה יש להפחית על רכב ליסינג ונסועה גבוהה (כ-33 אלף ק"מ זה הרבה, אפילו ביחס לממוצע לרכב ליסינג).

פורסם
תודה על תשובתך

שרשמת שהבדיקה נקייה מידי עבור רכב עם 100 אלף

זה במובן הטוב ? או במובן שצריך לחשוש שזה נקי מידי ?

זה במובן שצריך לחשוש שזה נקי מדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסית למכור את הפיקנטו לבד?

זה רכב שנהנה מביקוש לא רע כרגע וגם רכבים יוצאי ליסינג נמכרים במחירים לא רעים.

תצליח לחסוך לעצמך גם חלק מהורדת הערך של הרכב שלך וגם תקבל הנחה גדולה יותר על הרכב שתרצה לרכוש.

פורסם

אני לא מסכים עם הנאמר על הבדיקה.

יש מכות בגג, קדימה אחורה וב״פאנלים״ כלומר בסף.

הרכב עבר כנראה יותר מתאונה אחת

אני הייתי מוותר עליו

• תוכן חדש...