Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שאני קורא יותר ויותר מבחנים של פורד פיאסטה משנת 2012 (ידנית) אני רואה שהיא דיי קוצרת מחמאות, די חסכונית אם לא לוחצים עליה, יחסית גדולה, וכרגע שוק יד 2 שלה יחסית חלש והיא נהפכת להיות ממש משתלמת, השאלה היא מה הקאץ' שלה לאורך זמן? היו תקלות? בעיות בגיר? במנוע?

אשמח לעזרה

פורסם

המנוע די אמין, למיטב זכרוני שורשיו עוד נטועים בשנות התשעים עם פיתוח של ימאהה.

יש בעיות גיר (כמו לפוקוס) לגרסא מתוחת הפנים עם מנוע 1.6 ופאוארשיפט דו מצמדי, אולי זה מה שהעיב עליה, לא יודע.

מנסיעה קצרה שערכתי עליה היא הרגישה לי מעטמ חלשה מסופר-מיני ידניות אחרות כמו איביזה 1.4 או 208 ידנית, אבל מאוד לנהיגה (בירידות) אם זה מעניין אותך, שלדה מעולה והגה מעולה.

פורסם

אז אתה אומר שאם לוקחים ידני אין בעיה בגיר, לפי הכתבה הבאה היא גם לא מוזמנת לתיקון של הגיר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4742861,00.html

ביד 2 אפשר למצוא מציאות כמו 40k קילומטר סביב ה35 אלף ש"ח, זה ממש מציאה, מסוכנות ראיתי שמוכרים רכב 2014 תמורת אותו סכום.... גרושים ממש

פורסם

רשום רק על האוטומטית

בקריאת השירות והארכת האחריות מעורבות:

• כל גרסאות פורד פוקוס עם מצמד כפול, כ-31 אלף מכוניות
  • פורד פיאסטה עם מצמד כפול שיוצרה החל מיוני 2012, כ-2,600 מכוניות

הגרסא האוטומטית מתוחת הפנים בעייתית, לידנית אין בעיות למיטב ידיעתי, רק כמו תמיד בדוק אם היילוכים משתלבים בקלות ואם הקלאץ' אינו מחליק, אם כן דאג שזה יתבטא במחיר.

פורסם

הפיאסטה דורשת מעט סבלנות ביד 2 מכיוון שלא המון יחידות ידניות שלה עלו לכביש.

בככל אופן, אני חיכיתי לשלי כחודשיים וחצי, ממש לא הייתי בלחץ להחליף רכב.

לבסוף רכשתי פיאסטה ינואר 2014 ממישהי שרכשה אותה במסכרת ליסינג 0 קמ.

רכב במצב טוב עם קצת פחות מ50 אלף קמ על המחוג - נקנתה ב36 וחצי אלף שח.

בכללי מדי פעם עולים רכבים כאלה מתחילת 14 באיזור 40-41.

פורסם

אגב עוד אופציה מעולה ממש היא הספלאש הידנית.

אני ירדתי ממנה בגלל העיצוב המעט משונה אך מדובר ברכב חסכוני, מרווח ואמין שגם יש לו די הרבה היצע ביד 2.

פורסם
מהו תוואי הנסיעה שלך? מהו סגנון הנהיגה שלך? עם מי אתה נוסע ברכב (לרוב לבד או עם 4 נפשות+כלב+שטויות בתא המטען)?

כמו שכתבתי בתחילת התרד, תוואי הנסיעה שלי כהלן:

נסיעות לעבודה - עד 45 ק"מ ביום (מעגל למעלה), קריות - יקנעם שחצי מהדרך יהיה פקוק בזמני הנסיעה וכל השאר יהיה פנוי לנסיעה מהירה.

בין היתר יהיו נסיעות בינעירוניות מידי פעם ונסיעות בעיר כמה פעמים בשבוע.

סה"כ אני מעריך שבממוצע אני אגיע ל1.5k בחודש בממוצע

כנראה אסע לבד רוב הזמן לעבודה וחזרה אולי יצטרף טרמפיסט מידי פעם...

• תוכן חדש...