Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת אופני פדלים לחשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נפלו עלי אופניים כאלה:

http://www.moto-ofan.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-137-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-KHS-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%95.aspx

כל האופניים החשמליים שראיתי עד כה היו כבדים מאוד. אלה יחסית ממש קלים ומתקפלים.

ניתן להסב אותם לאופניים חשמליים?

אין לי מושג ירוק בתחום ואשמח לעצה טובה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שלא תעיז לנסות אפילו.

אופניים חשמליות מראש מתוכננות לעמוד בעומסים גדולים יותר מאופניים רגילות.

הסבה לחשמליות עלול לגרום לקריסה של השלדה בזמן תנועה.

פורסם

נשמע הגיוני מה שאתה אומר...

ירדתי מזה.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

לפעמים התגובות כאן מפתיעות אותי בבורותן, אנשים אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים אל תכתבו כלום!

השלדה תקרוס ממהירות 25 קמש? הזוי ביותר ולא נכון!

זאת עובדה שכמעט כל האופניים החשמליים הנמכרים היום בארץ הם אופניים שעברו הסבה בעזרת קיט לחשמליים ולא באים כך במקור, בודדים שנמכרים הם כאלה שתוכננו להיות חשמליים מלכתחילה והמחיר בהתאם.

לגבי האופניים שהראת, כמעט כל זוג אופניים יכול להפוך להיות חשמלי בעזרת קיטים שנמכרים בנפרד, ממליץ להתייעץ עם אחד מטכנאי האופניים החשמליים הקרובים לביתך,במקרה הזה גוגל יהיה לך לחבר

מ.ש.ל

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אופניים רגילות יכולות להגיע למהירויות רציניות גם בלי מנוע חשמלי, גם אני לא מבין איך בדיוק השלדה תקרוס ממנוע חשמלי עם מומנט של מאורר כיס.

למיטב ידיעתי פעם היה גם קיט מנוע על גז/בנזין שמחברים לאופניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מתכוון למהירות אלא לתוספת משקל.

שלדה מתוכננת לעמוד בעומס( = משקל) X מסוים. אם תעמיס על השלדה משקל יותר גדול, מה יקרה בדיוק ?

יש חשש שהשלדה תקרוס.

אינני יודע לגבי האופניים החשמליות שמוכרים בארץ - האם הן באות ככה מהיצרן או עוברות הסבה.

במידה ועוברות הסבה, אני מקווה כי עשו בדיקה שהשלדה מיועדת למשקל שהוסיפו (למרות שלאור החפיפניות הישראלית, אני די מאמין שלא).

פורסם

איזה תוספת משקל? סוללה+מנוע? אתה רציני? זה אפילו לא שווה ערך למשקל הסל עם בצלים ועגבניות שתל-אביביות סוחבות על האופניים מהשוק בשישי בצהריים

מ.ש.ל

פורסם

אני רואה בתל אביב מידי יום זוגות אופניים שסוחבים יפה מאוד משקל כבד של הרוכב ולא נשברים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים גם רוכבים בזוגות על אופניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שלא שווה להרכיב קיט בגלל שבסופו של דבר אתה תגיע לא רחוק ממחיר של אופניים שתרכוש בחנות .והיום הם מתחילים בסביבות 2000. ויד שניה אתה יוכל למצוא ב 1200 שח ויש מציאות .אחותי יש לה אופניים חשמליים את האמת תענוג לבצע רכיבה בהם .אני קופץ ל G בכפר סבא ואין טיפת חניה לפעמים חצי שעה אני מחפש עם האופניים אני בשניה סוגר אותם והולך לעיסוקים .

• תוכן חדש...