Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם חולים. לא משהו היסטרי. שפעת/צינון.

יש לכם עבודה. לא פרוייקט שאם לא תגידו מחר החברה קורסת. עומס סטנדרטי.

הולכים? או יושבים בבית?

מצד אחד - אתה הולך חולה לעבודה - אתה משקיען/מחוייב - כל הכבוד לך.

מצד שני - יש סיכוי שתדביק חברים/לקוחות. שהתפוקה שלך תרד וכמובן - מה איתך? אתה מרגיש חרא.

אז מה אתם הייתם עושים?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שפעת עם חום - נשאר בבית. צינון ללא חום - הולך לעבודה ( אי אפשר לשבת שבועיים בבית בגלל הנזלת )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה שפעת, עדיף להשאר בבית.

אחרי זה שתדביק את כל העובדים - הנזק יהיה חמור יותר מאשר רק שאחד לא בא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יושב בבית.

הידעתם, שלפי החוק אסור להגיע לעבודה, כשאתם בחופש מחלה? הביטוח של מקום העבודה מניח שאתם נמצאים חולים בבית, ולא חל עליכם.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כעיקרון אני נגד לעבוד בזמן מחלה, המציאות כמובן לא תמיד מאפשרת וזה גם תלוי באיזה מחלה מדובר (סתם צינון לצורך העניין או שפעת עצבנית). פשוט הבריאות יותר חשובה וזה גם טוב להתחשב באחרים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הייתי מאוד מתעצבן אם עובד ליידי היה כל שניה מקנח ומשתעל, כאילו שיש לי זמן להיות חולה בגלל שהוא מתבייש להתקשר בבוקר למנהל ולאמר לו שהוא נשאר בבית או מתקמצן על ימי המחלה שלו בין אם הם בתשלום או לא

לא פעם הגעתי לפגישה וביטלתי אותה בעצבים כי זה שמולו הפגישה הגיע חולה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תלוי איך אתה מגדיר חולה.

אם זה פוגע בתפקוד או מסכן אחרים (למשל אם אתה עובד במשרד קטן וצפוף) אז נשארים בבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בהנחה וגיל התיכון/צבא עבר, אדם מרגיש מתי הוא כחוד מדי בכדי להוציא את עצמו מהבית, גם כשמועסק במקומות בהם התנהגות כזו "אינה מקובלת".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני היחיד שהיו לו בוסים שאם הייתי מתקשר להודיע שאני חולה היו מגיבים כאילו מינימום רצחתי את המשפחה שלהם?

כל מיני תגובות בסגנון ״לא מעניין אותי, אתה מגיע״ ואז דיון שהופך לריב שבסופו הוא נאלץ להשלים עם העובדה שאני לא מגיע.

V5

• תוכן חדש...