Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר זמן מה שנורית כרית האוויר ברכב (קורסה 95) דלוקה למרות שהאוטו לא עבר שום תאונה והכרית לא נפתחה. בירור העלה שחגורת הבטיחות בצד הנוסע נמתחה והשקע ״קפץ״ כמו במקרה של תאונה (שוב, לא ברור מתי ולמה זה קרה, בכל מקרה אני לא שמתי לב בזמן האירוע). לפי הבנתי יש להחליף את קדם המותחן של החגורה בצד הנוסע כדי שהנורית תכבה והחגורה תוכל להמתח שוב במקרה של תאונה.

את החלק עצמו לא קשה למצוא באיביי והוא גם לא יקר. הבעיה היא ההתקנה. ביררתי בשני מוסכים (שניהם מהמומלצים פה בפורום) אבל שניהם אמרו שהם לא יודעים איך להתקין חלק כזה.

אז כאן אני זקוק לעזרתכם. האם אתם מכירים מישהו שיכול לעשות את העבודה? כנראה שזה צריך להיות מישהו שמומחה לאופל ספציפית, כי כששאלתי במוסך שמתמחה בפולקסווגן שמאוד מומלץ פה בפורום, אמרו לי שאם זו היתה פולו הם היו עושים את זה אבל באופל הם לא יודעים איך. כלומר נראה שהעבודה דורשת איזושהיא התמחות מעבר למכונאות בסיסית.

תודה מראש, ושנה טובה!

פורסם

התיקון הזה עלול להיות יקר כמעט כמו שווי הרכב הריאלי.

כדאי להיכנס,למוסך שמתמחה ברכבי אופל (אם תכתוב מהיכן אתה זה יעזור) ןלבדוק הצעות מחיר/אפשרויות אחרות לפתרון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובה המהירה.

הערך ״הריאלי״ של הרכב לא כ״כ מעניין אותי, הרי אני משלם בכל שנה ביטוח + טסט בסדר גודל של הערך הזה. הרכב הנ״ל נמצא אצלי תקופה ארוכה ובזמן הזה אפשר לספור את מס׳ הפעמים שהיה במוסך - מלבד טיפול שנתי - על (חצי) כף יד. וכמעט תמיד היה מדובר בהחלפת מתכלים (דוד, קלאץ׳ וכו׳). הוא יחסית חסכוני, ממוזג ומביא אותי ממקום למקום. כרגע אני לא מעוניין להחליף אותו, גם אם זה אומר תיקון בעלות של כמה מאות שקלים (ואפילו קצת יותר).

וזה מביא אותי לנושא השני - מדוע לדעתך התיקון צריך להיות כ״כ יקר? בשיחת הטלפון עם המוסך המתמחה בפולקסווגן שהזכרתי בהודעה הראשונה, הם חשבו בהתחלה בטעות שמדובר בפולו (באותו שנתון) ואמרו לי בפירוש שמדובר בהוצאה סבירה מאוד, רק אחרי ששמעו שמדובר באופל קורסה אמרו שלא מכירים את הרכב. הליך ההחלפה אמור להיות די פשוט וקצר, יש אפילו חבר פורום שעשה את זה בעצמו ופרסם פוסט עם תמונות. עלי זה קצת גדול ולכן אני מחפש בעל מקצוע שיעשה זאת.

בכוונה אני לא פונה למוסך יבואן כי ברור לי ששם יתמחרו את זה כאילו מדובר בטיפול שוטף למעבורת חלל. אבל זה לא אומר שאני מחפש חאפר שיעשה את זה בזול. מחפש מישהו מקצועי שיעשה את זה במחיר הוגן, זה הכל.

אני ממוקם בירושלים, ומגיע פעם בשבוע למרכז (תל אביב). אבל תכלס מוכן לנסוע גם קצת יותר רחוק בשביל מישהו כנ״ל.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/698/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D

הוא מראשל"צ,לא מכיר אישית אבל קיבל בעבר המלצה בפורום- שווה ניסיון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...