Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כסף לחשבון בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה חשבון אתה רוצה להעביר כסך, ולאיז החשבון?

מה הסכום -מה חשוב לך? עלות? מהירות? ביטחון בסופיות הפעולה באופן מיידי?

מן הסתם בנקאי הפורום יגיע ויענה, אבל עד אז כדאי שתבדוק את המדדים השונים ותקבע מה חשוב לך. וכמובן - מה דרישות הצד המקבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכי זול- כרטיס אשראי, PAYPAL

עמלה בינונית - דרך הדואר

הכי יקר - דרך הבנק

לידיעתך הרבה, פייפאל התייקרו וכעט גובים קרוב ל 4 אחוזים מערך ההעברה. לא זול כלל וכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תבדוק covercy.com, הרבה משתמשים בחברה הזאת במסחר אלקטרוני, העברה עולה סביב ה 40 ש"ח.

עריכה: חברה ישראלית עם שירות לקוחות בעברית.

פורסם

חמותי רוצה להעביר לבת שלה בקנדה כסף מתנה ליום הולדת. 100-200 דולר להערכתי.

מעניין רק שיהיה בטוח ועמלה נמוכה, פחות מעניין הזמן והמהירות.

פורסם
הכי זול- כרטיס אשראי, PAYPAL

עמלה בינונית - דרך הדואר

הכי יקר - דרך הבנק

זה סופר תלוי בסכום!

מה שאמרת לסכומים גדולים לדוגמא זה פשוט לא נכון בשום דרך כלשהיא.

אני אפרט לפחות לגבי ארה״ב כי ״במקרה״ אני גר בארה״ב ויש לי חשבון בארץ ובארה״ב והעברתי סכומים החל ממאות דולרים למעל 20 אלף דולר כמה וכמה פעמים.

אם הסכום הוא צפונה ל1000 דולר - התשובה היא כנראה שעדיף לעשות העברה בנקאית (לרוב Swift - עולה עד 30 דולר בצד השולח וכ15-20 דולר בצד המקבל לWire transfer) וזו העברה כמעט מידית מהרגע שהפעולה מבוצעת - אבל בארץ הסניפים לא עושים אותה לרוב - אז שולחים פקס למחלקה שמטפלת בזה וזה מסורבל ומרגיז.

כלומר לסכום גדול - בנק הכי משתלם.

פייפאל מחשבון ישראלי לאמריקאי - כאמור יש עמלה - אבל על סכומים נמוכים זו אחלה דרך.

כל הדואר , ווסטרנ יוניון ושאר הדברים שמיועדים למזומן יותר יקרים בעמלות לפרוט למזומן (ומסורבלים קצת להפקדה בבנק) אבל העמלה לסכומי ביניים (500-1000 דולר) כנראה הכי משתלמת.

(ד״א - אם אני מוציא בשביל להשתמש פה בעצמי - כרטיס אשראי בכספומט זו כנראה הדרך הכי זולה , מהירה ומשתלמת עד 1000 דולר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
חמותי רוצה להעביר לבת שלה בקנדה כסף מתנה ליום הולדת. 100-200 דולר להערכתי.

מעניין רק שיהיה בטוח ועמלה נמוכה, פחות מעניין הזמן והמהירות.

פייר? הייתי מזמין לה הביתה גיפט קארד מאמזון נגיד של מה שבא לה לפי מה שהבת אוהבת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מה הם סכומים גבוהים? העברתי דרכם 2000 דולר והכל בסדר.

נגיד 2000 דולר, אתה שולח להם את הכסף, ללא כל ערבות או ביטחון. ואז הם מעבירים את זה לצד ג'. מה קורה אם הם לא מעבירים? אכלת אותה.

פורסם (נערך)

בסכומים כאלה כדאי לשקול שימוש ב฿ (BitCoin) לעומת שימוש בPayPal

אני מעביר ₪ מחשבון הבנק שלי, בלי עמלה(חשבון פטור מעמלות עו"ש)

לאתר זירת מסחר ה฿(BitCoin) הישראלית:

www.bit2c.co.il

שם אני ממיר ₪ ל฿, תמורת 0.6% עמלה.

את ה฿, ניתן להעביר לכול מקום בעולם תמורת עמלה של כמה עשרות אגורות(תלוי במהירות ההעברה, ניתן גם ב 0 עמלה, להעברה איטית, אך לא מומלץ).

אני מעביר € לחשבונות בנק באירופה בהעברה בנקאית מסוג SEPA, באמצעות האתר www.cashila.com, אשר גובה 1% עמלה, עם פטור על ה1000 € הראשונים.

אני מעביר לאתר הזה ฿, שמומר ל€ ומופקד לכול חשבון בנק שאני רוצה באירופה.

במקרה של קנדה, אם רוצים להפקיד $C, לחשבון בנק בקנדה,

אז ניתן להעביר את ה฿ לזירת המסחר רצוי לזאת עם נפח המסחר הגדול ביותר בקנדה, למשל: www.quadrigacx.com ושם להמיר אותו ל$C, תמורת 1% עמלה,

ואז ניתן למשוך משם את ה$C לכול חשבון בנק בקנדה, ללא עמלה.

אם אין צורך להמיר ל$C ומעוניינים להמיר ל$, אז יש המון זירות מסחר עם עמלות זולות הרבה יותר, של עד 0.25%.

בזמן הביצוע, יש כמובן לשים לב לגובה שערי הקניה ב₪ בזירת המסחר הישראלית+לשים לב לשערי המכירה ב$C/$ בזירת המסחר, האמריקאית/קנדית+כמובן העמלות, ביחס לשער היציג.

ולהשוות לעמלות באמצעות שימוש בPayPal, העברה כספים באמצעות PayPal כרוכה בעמלת העברה של 4%

+

עמלת המרת ₪ למט"ח 2.3%-3% לחברת האשראי או לPayPal.

=

ל 6.3%-7.0% מעל לשער היציג, תלוי בכרטיס האשראי.

בגלל שיש לי כרטיס אשראי זהב עסקי, בתנאים מועדפים של 0% עמלת המרת ₪ למט"ח, אז אני משלם רק 4% עמלת העברה לPayPal.

במקרה שלי אני, משתמש בהעברת כספים באמצעות ฿, אך ורק אם העמלות העברה והמרה+הפרשי השערים ₪ למטבע היעד, נמוכים מ4% הפרש מעל לשער היציג.

בהצלחה...

עריכה אחרונה על ידי vjoded
  • תוכן חדש...