Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מנסה לברר אודות צו עיכוב יציאה מהארץ זה כמה ימים

במספרים של משטרת הגבולות אין מענה אנושי (אני עוקב אחרי הIVR לפי ההוראות ואז לבירור צווי יציאה מהארץ אני פשוט מגיע למן הסבר קצר אוטומטי ואין נציג שירות, התקשרתי בשעות הפעילות מן הסתם), ניסיתי *3450 וכמו כן גם במספר 02-5429392 וגם פה אין מענה.

אני תוהה לגבי האם יש לי צו עיכוב יציאה מהארץ לפני שאני מזמין כרטיס טיסה.

הייתי עריק חו"ל, חזרתי, ישבתי בכלא צבאי, השתחררתי מהצבא.

עצרו אותי בשדה תעופה, סימן שהיה רשום מן התראה/צו עיכוב מסויים במחשבים שלהם, השאלה האם מהרגע שעצרו אותי/יצאתי מהכלא/השתחררתי מהצבא, זה התעדכן כך שלא יהיו לי בעיה בטיסת חזור?

האם במידה ויהיו בעיות אך אני מגיע עם תעודת שחרור, זה יעזור לי לצאת מהארץ במידה ואכן יש לי עדיין צו עיכוב מצה"ל?

אשמח להכוונות,

תודה.

פורסם
אהלן,

ניסיתי *3450 וכמו כן גם במספר 02-5429392 וגם פה אין מענה.

האם במידה ויהיו בעיות אך אני מגיע עם תעודת שחרור, זה יעזור לי לצאת מהארץ במידה ואכן יש לי עדיין צו עיכוב מצה"ל?

תודה.

במקומך הייתי מנסה שוב עד שתגיע למענה אנושי

יש מענה אנושי , אל תתיאש

לגבי צו העיכוב , בשדה הם לא נכנסים לפרטים מי הוציא נגדך את הצו זה יכול להיות צה"ל , בנק , גרושתך וכו'

ואני לא חושב שיש להם את הסמכות לעקוף אותו

בהצלחה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אהלן, אני יודע שיש מענה

התקשרתי כמה פעמים בשנים האחרונות ותמיד ענו לי.

אם למישהו יש מספר תקין שמוביל למענה (אם כי אני כמעט משוכנע שתמיד התקשרתי דרך *3450)/דרך לברר לי (אספק את כל פרטי הזיהוי ההכרחיים), אשמח.

אבל עד יום רביעי הבא אין מענה אנושי כי זה מא'-ה' כך שערב חג לא כלול בזה כך שאאלץ לקחת סיכון מחושב כנראה כי לא בטוח עד כמה יכול להמתין.

פורסם

התקשרתי היום ואתמול דרך כוכבית 3450

מגיש 1 לשפה העברית ו4 לשלוחת "צווי עיכוב יציאה מהארץ"

ואז פשוט שומע הקלטה "לביצוע צווי עיכוב דחופים נא לגשת ל... לביטול צווי עיכוב שלא בפעילות המוקד.." עד שלבסוף זה אומר לחזרה לתפריט הראשי הקישו X לניתוק הקישו Y

לא מגיע לנציג/המתנה לנציג אפילו

ובכל אופן עד יום רביעי הבא אני בספק אם המוקד בכלל עדיין פעיל.

פורסם

אתה יכול לגשת פיזית למשטרת הגבולות בנתב"ג ולבדוק שם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה יכול לגשת פיזית למשטרת הגבולות בנתב"ג ולבדוק שם.

איפה בדיוק הם נמצאים? ידוע לך שעות פעילות? מה הסיכויים שהם יהיו פתוחים בערב חג?

• תוכן חדש...