Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהיסח הדעת, אישתי נכנסה בעדנית כזאת מברזל שהייתה על הכביש. אודה אם תוכלו להגיד לי בערך מה סדר גודל של עלות התיקון שאצטרך.

WhatsApp Image 2016-09-25 at 07.53.00.jpegWhatsApp Image 2016-09-25 at 07.53.15.jpeg

פורסם

איזה רכב ?

אני בדקתי לגולף שלי שיפוץ וצבע לטמבון קדמי , ביקשו ממני 1500 ש"ח כולל מע"מ, כולל פירוק והרכבה כמובן,

יש כאלה שעושים שהטמבון מורכב על הרכב וזה יותר זול.

לפי דעתי אצלך זה בין 1000 ל 1500 אצל מישהו רציני ועבודה טובה,

אני אישית לא הייתי מתקן כזה נזק, הכי טוב שתיגש לכמה פחחים ותשאל.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

איזה רכב ?

אני בדקתי לגולף שלי שיפוץ וצבע לטמבון קדמי , ביקשו ממני 1500 ש"ח כולל מע"מ, כולל פירוק והרכבה כמובן,

יש כאלה שעושים שהטמבון מורכב על הרכב וזה יותר זול.

לפי דעתי אצלך זה בין 1000 ל 1500 אצל מישהו רציני ועבודה טובה,

אני אישית לא הייתי מתקן כזה נזק, הכי טוב שתיגש לכמה פחחים ותשאל.

בהצלחה.

למה לא היית מתקן כזה נזק?

פורסם

כי זה כזה מזערי ובנקודה כזאת רגישה ופגיעה שמחר תתקן את זה ועוד כמה ימים אתה או אשתך תכנסו בטעות בעוד משהו,

אבל היי , זה אני, אם אתה לא בדעה כמו שלי וקשה לך לראות את זה אז תתקן,

כל אחד עם מה שהוא מרגיש לגבי הרכב שלו..

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני עם MX5.

במקסימום הייתי קונה בקבוקון עם צבע של הרכב לפי קוד ומטשטש מעט עם מכחול קטן.

זאת נקודה רגישה בקצה הפגוש והיא סופגת לפעמים שפשופים כאלה.

פורסם

החלק התחתון שספג את המכה החזקה נראה כמו שפם מולבש על המגן עצמו,בדוק באם ניתן לפירוק והחלפה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא מבין למה צריך לכתוב בכותרת או בכלל שהאשה עשתה את זה. מה זה קשור לשאלה.

ובכל אופן, אם מראה רכב שרוט עושה לך רע, פעם בתקופה כנס לפחח לצורך קוסמטיקה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
החלק התחתון שספג את המכה החזקה נראה כמו שפם מולבש על המגן עצמו,בדוק באם ניתן לפירוק והחלפה.

תומר

במידה וכן, מה יכולה להיות עלות החלק בהערכה? זה עסק יקר?

פורסם

לא הייתי משאיר מכה כזו. אבל לא הייתי מבצע צביעה על כל הטמבון, אלא רק צביעה מקומית (החלק הנפגע) בגלל שזה טמבון שחשוף לפגיעות. עלות של מאות בודדים.

פורסם (נערך)

פגיעה שטחית. הייתי עוזב, הפגוש הזה נמוך ויש לו נטיה להשתפשף במדרכות. בצד שמאל יש איזה פס פלסטיק צר שפשוט נופל מאיזה מכה.

ב-SX4 של בני יש כמה חבלות דומות וגם הגריל התחתון קצת שקוע - מה לעשות, כנראה שבעבודה של אשתי (שנהגה בה 3 שנים) חונים עד הבום.

תיקון - אולי במסגרת האיפור שלפני מכירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צביעה חלקית של פגוש היא רעיון גרוע. יהיו הבדלי צבעים ברורים מידי - לא עושים ככה.

דעתי - בסך הכל מדובר בחצאית שניתן להוריד בקלות ולתת לצביעה. לא מאמין שזה יעלה יותר מ-300-350 שח (ואולי גם הגזמתי).

• תוכן חדש...