Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שואל מהתעניינות בלבד

לצורך העניין , כשקניתי את האוטו הנוכחי שלי, באותה חברה הציעו לי פוקוס 2011 כמעט 12 במחיר של 38,000 עם התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון -

כשעל פי יד 2 מחיר מחירון לאחר שקלול

41,600 ₪

ועבר חצי שנה מאז אז אני מניח שהרכב היה שווה עוד כמה אלפים במחירון.

הרי אני יכול לקנות את הרכב, לבוא מחר ולהחזיר אותו תמורת הרכב שבאמת רציתי והופה הנחה לכאורה של 3,600 שקל.

מה האותיות הקטנות בהצעות של "טרייד אין במחיר מחירון"?

מעניין הדבר הזה .

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)

בדיוק, תמיד ימצאו על מה להוריד.

ומעבר לזה, אחרי שאתה מחזיר את הרכב שלך אתה צריך לקחת רכב אחר.

צפה לקבל חלק ניכר מהאלמנט שם כשיציעו לך לשם מחירון משוקלל+חודשי עליה לכביש על רכב שסביר להניח לא שווה את זה.

מעבר לזה, העיסקאות האלה תמיד מותנות בתקופת זמן, אתה לא יכול לבוא אחרי שבועיים ולקבל טרייד אין במחיר מחירון שלכאורה גבוה מהמחיר ששילמת בעצמך.

נקודה קטנה אחרונה, פוקוס, אלא אם מדובר באקובוסט או משהו מיוחד אחר, זה רכב שנמכר בדרך כלל במחיר שכל קשר בינו לבין המחירון מקרי.

בימים אלה אולי היא לא יוצאת דופן מהבחינה הזאת אבל היא אף פעם לא זכתה לביקוש מיוחד וסבלה מחברות הליסינג שהיו הצרכניות העיקריות שלה והציפו את שוק המשומשות בפוקוסים באופן קבוע. הגיר הרובוטי של הפוקוס האחרונה בטח לא תרם לעניין.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

מחיר מחירון = מחירון משוקלל.

הפחתות על בעלות ליסינג, קילומטראז' גבוה וכו...

וגם, כשתגיע באמת לקבל הצעה לטרייד אין, תמיד תהיה איזה שריטה בפגוש שיתמחרו אותה בכמה אלפים של ירידת ערך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בהנחה שהם ישרים ובאמת יתנו לך מחירון בלי משחקים, זה אפשרי. הסכום שהם כביכול מפסידים ירד מההנחה שיכולת לקבל על הרכב החדש.

אז בהנחה שהם ישרים, אין באמת קאץ', רק משחק של מספרים בשני צידי המשוואה.

פורסם

אצל רוב היבואנים המחיר שאתה משלם תלוי במידה מסוימת בכישורי ההתמקחות שלך, גם כשאין מבצעים.

כשאתה עושה טרייד אין במחיר מחירון, אתה גם קונה את הרכב החדש במחיר מחירון והכמה אחוזים האלה, בצירוף "הורדת הערך" בגין שריטות ואוושות מדומינות, הם המרווח של היבואן עבור העסקה.

פורסם

למשל סיאט איביזה נמכרת במחיר מבצע קבוע של 82,000

במקום 86,000.

מה הקץ' - ברגע שאתה מגיע לבצע טרייד אין, בוא נגיד על סיאט איביזה פרטית במצב מושלם, אתה תקבל מחירון אבל תשלם על החדשה מחיר ללא מבצע.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

משחק בסכום 0.

אם מקבלים "מחירון מלא" בטרייד אין, אז משלמים מחיר מלא עבור החדשה, וההיפך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
כשעל פי יד 2 מחיר מחירון לאחר שקלול

41,600 ₪

ומה המחיר בלוי יצחק? ליד2 אין שום רלוונטיות בעסקאות מול חברות מסוג זה, ולא אתפלא אם המחיר שהוצע לך לשלם (38 אלף) הוא בכלל מחירון לוי יצחק, אם לא מעל (למשל עם הפחתה חלקית בלבד של ק"מ או בעלות קודמת).

מלבד זאת, חוזי טרייד אין עתידי לרוב כוללים סעיף זמן - כלומר אחרי כמה חודשים החברה מוכנה לרכוש את הרכב, למשל 24 או 30 חודשים. מן הסתם המחיר של הרכב יורד בינתיים, מצבו מתערער וכד', כך שלקבל אותו מחיר ששילמת או יותר? תשכח מזה.

וספציפית לגבי הפוקוס - ביד2 מפורסמות פוקוס מהדור הנוכחי שנת 2011 במחיר נמוך מכפי שהוצע לך (הזול ביותר שראיתי היה פחות מ-35 אלף שקל). אם מחיר השוק שלהן כ"כ נמוך, כבר בפער המחיר הזה החברה מרוויחה עליך מספיק כדי לממן, ולו חלקית, טרייד אין עתידי - שלכשעצמו משאיר אותך כקונה שבוי שלה.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

לפני שבועיים ביצעתי עסקת טרייד אין עם יבואנית רכב, ללא הטרייד - היתה הנחה על הדגם שבחרתי בסך 4000 שח, וברגע שמבצעים עסקת טרייד אין, המחיר על רכב חדש הוא מחיר מלא ללא הנחות נוספות.

על הרכב שמכרתי הם נתנו לי מחיר "נקי" של לוי יצחק, המחיר לא היה משוכלל - כלומר לא עניין אותם מס. יד (למרות שהייתי יד ראשונה), לא עניין אותם ק"מ ברכב (שהיה נמוך ביחס לממוצע), ולא עניין אותם תוספות למינהם, כמו חישוקים קלים שע"פ לוי יצחק הם בתוספת של כמה אחוזים מערך הרכב - בקיצור לוקחים את המחיר הנמוך ביותר ואחרי הבדיקה מורידים לך כמה שאפשר מאותו מחיר נמוך, לי יצא שהורידו עוד 2000 שח מערך הרכב, הבנתי שיצאתי יחסית בזול וישנם מקומות שמורידים גם 8000 שח מהרכב.

תקבל הצעה, ותחליט אם שווה לך או לא, לי אחרי שראיתי את התמונה הכוללת - השתלם.

• תוכן חדש...