Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

אני מתלבט בין השניים ברעיון את האיקו אני מביא ב700 לזוג ו1300 לארבעה(מחיר באיזור שאני גר בו)

את הפרמיום ב850 לזוג ו1600 לארבעה.

עכשיו אני יודע שהאקו זה צמיג ירוק שמיועד חיסכון בדלק וכו' מה היתרון של הפרמיום על פניו?(אחיזה?)

השאלה היא אם שווה להשקיע את הסכום לצמיג טוב יותר?

למי ששואל, הקוד מהירות שרשום ברשיון הינו 91V וכמובן כמו שהרבה חושבים לדעתי דיי מוגזם(ראיתם מזדה 3 שנוסעת על 240?).

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

צריך קודם להבדיל בין הדגמים המדוייקים.

לאקו יש "דור" 3 ו-5.

לפרימיום "דור" 2 ו-5.

סדרת הפרימיום אמורה להציע אחיזה ונוחות משופרים לעומת הקונטקט. על חשבון אורך חיים.

אישית, בשביל הפרש של 75 ש"ח לצמיג הייתי לוקח את הפרימיום (בהנחה ומדובר בהשוואה בין הדורות החדשים). אבל כל איש ושיקוליו.

נסה לראות אם ניתן להתמקח על המחיר בהתחשב שהם נמכרים קצת יותר בזול במקומות אחרים (יש גם אתרי ממכר כמו אוטוטייר שבו הפרימיום יותר זול ואולי יש צמיגיה שעובדת איתם בסמוך אליך). ברר גם לגבי תאריכי יצור.

לענין קוד המהירות, זה לא משנה מה אנשים חושבים וזה לא משנה שהרכב לא מגיע למהירות שוות הערך של הקוד.

מהנדסי הרכב קבעו שזה הצורך לפי שיקוליהם. הקוד מגדיר עמידות של צמיג תקין מבחינת עומס מבני ופיזור חום במהירות המקסימלית לזמן מוגבל.

נאקאמיצ'י, יצא לך להתנסות בשניהם על אותו רכב (ואם כן אילו דורות)?

(יש מצב שכבר שאלתי אותך בעבר :oops::wink:)

פורסם

שניהם מדובר ב5, ממה שראיתי במלאי היו לו ממרץ 16, אם אני זוכר נכון היה רשום 1416, נברר בראשון מול אוטוטייר

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

טום, כן. דור 2-3 בהתאמה. על אודי a4.

לא הורגש הבדל. מאז רכשתי עוד 3 סטים של הקונטי אקו לרכבים אחרים, תמיד מרוצה ב100%.

שקטים, אוחזים, אורך חיים גבוה.

פורסם

טנקס, נקווה שעד הגשם הראשון הם כבר יגיעו למצב אופטימאלי, דבר נוסף יש מצב שהצמיגים פשוט בלעו את האנדג'ורנס, הוא נספג תוך רגעים והשאיר פחות אפקט ממה שהיה על הצמיגים הקודמים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מוזר, הצמיג עבר ריסוס קל של APC שלדעתי היה אמור להוריד את הגריז ששמים להגנה שישכב על המדף.

טוב בכל אופן, לא תפס אז לא תפס,אם הזמן יתפוס:lol:

פורסם

ארמגדון,

כמה עשית על האקו3?

וכן, מחיר יד 2 עושה את שלו אך הנסיעה שלי מטבריה עד לחיפה[דלק] הייתה מקצצת את ההפרש למזערי ולא שווה את זה[ההחלפה בוצעה במרחק של 3 ד' מהעבודה שלי אז היה מאוד נוח]

• תוכן חדש...