Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בגלל שהוא ליסינג.

כל רכב חדש לא מבצע מבחן רישוי ב3 השנים הראשונות (אבל כן משלם אגרות כמו גדול...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תקבל רשיון חדש שרשום עליו "רכב חדש פטור ממבחן רישוי". משלם את האגרה וממשיך לנהוג כרגיל

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הרכב רשום על שם חברת ליסינג?

זה מעניין, כיוון שפורסם בעבר שרק רכב בבעלות פרטית יעשה טסט ראשון אחרי 3 שנים.

רכב בבעלות ציי רכב ומסחרי, יעשה אחרי שנתיים.

כנראה שפירסומים לא היו מדוייקים.

לגבי רכב מסחרי זה נכון, לגבי רכב בבעלות ציים אני רואה שלא.

פורסם

כן רשום כליסינג

בגלל זה שאלתי , גם אני זכרתי שאי להם פטור מטסט ל 3 שנים

הרכב רשום על שם חברת ליסינג?

זה מעניין, כיוון שפורסם בעבר שרק רכב בבעלות פרטית יעשה טסט ראשון אחרי 3 שנים.

רכב בבעלות ציי רכב ומסחרי, יעשה אחרי שנתיים.

כנראה שפירסומים לא היו מדוייקים.

לגבי רכב מסחרי זה נכון, לגבי רכב בבעלות ציים אני רואה שלא.

פורסם

לדעתי מדובר בטעות. ממילא המדבקה אינה מייצגת דבר. סביר להניח שבעוד שנתיים המחשב ישלח רישיון המחייב טסט, שכן עפ"י חוק רכב בבעלות חברת ליסינג מבצע טסט אחרי שנתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברשותכם אני אצטרף לשאלה.

רכב אספנות במצב תקין שיובא לארץ צריך טסט לפני התקינה שלו או לא? יש כאלה שאומרים שבשנה הראשונה לא ויש כאלה שאומרים שזה לא משנה שהוא יובא מחו"ל והוא צריך טסט בכל מקרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

טסט לרכב אספנות מיובא מבוצע כחלק מהליך התקינה - אחרי שאתה ניגש לעמדה 1 עם המסמכים הרלוונטיים, הם שולחים אותך למכון רישוי כדי להטביע מס' מנוע ושלדה (אם יש צורך), ובכל מקרה לצורך ביצוע טסט. המבחן מבוצע באופן רגיל (כולל הצורך להציג אישור מוסך), עם תוצאותיו אתה חוזר לעמדה 1 כדי להשלים את רישום הרכב.

• תוכן חדש...