Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הריו הוגדרה כסופר מיני בכל מקום שקראתי עליה עד היום.

קצת קשה לי להגיד כמה היא תתאים לכם כי לא ציינת הרבה מלבד קילומטראז' לשנה, אבל באופן כללי היא מאוד אמינה, מרווחת ביחס לרכבי סופר מיני אחרים ומומלצת בעיקר בגרסה הידנית שלה.

הכי חשוב- ללכת ולעשות נסיעת מבחן ולא לקנות על עיוור.

מה כתוב בכותרת?

פורסם
הריו הוגדרה כסופר מיני בכל מקום שקראתי עליה עד היום.

קצת קשה לי להגיד כמה היא תתאים לכם כי לא ציינת הרבה מלבד קילומטראז' לשנה, אבל באופן כללי היא מאוד אמינה, מרווחת ביחס לרכבי סופר מיני אחרים ומומלצת בעיקר בגרסה הידנית שלה.

הכי חשוב- ללכת ולעשות נסיעת מבחן ולא לקנות על עיוור.

הריו נשענת על בסיס הגלגלים של יונדאי i25 ולכן מוגדרת כתת משפחתית, בדומה לאחותה התאומה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הבלבול בנוגע לריו נובע כנראה מהמצאות גרסת סדאן והצ'בק.

מאחר וכמתחרות צויינו I20 יאריס וג'אז אז ההצ'בק היא כנראה הגרסה הרלוונטית.

פורסם
הריו והיונדאי דע עצלות והיום לדעתי יש מתחרות טובות יותר.

למשל הפיגו 208 עם מנוע זריז יותר,נוחות טובה.

הגאז מאוד מרווחת ופרקטית אך לא זריזה,לטובה אפשר לציין שמירת ערך טובה מהפיגו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מצטרף להמלצה על ה-208. הישיבה שם גבוהה יותר מרוב המתחרות שצינת (אולי פרט לג'אז) ומתאימה למבוגרים.

פורסם (נערך)

למה אתה מתעלם ממזדה 2 או דמיו? מנוע 1500 וגיר 6 הילוכים סהכ נוסחא שאמורה להיות די אמינה. נכון שהרכב מורכב בתיאלנד או משהו כזה ולא ביפן אבל עדיין בפנים הוא נראה נהדר יחסית לסופר מיני והדמיו גם ארוך יותר עם תא מטען מכובד. מאמין שימכר בלי קושי רב כמשומש עם קילומטראז נמוך יחסית. אני למשל הייתי פוסל את היאריס כי תא המטען שם ממש קטן והקרש לא יציב אם שמים אותו על הגלגל ספייר וגם הבלמים מאחור תופים ולא דיסק והגיר רציף. היונדאי רק 4 הילוכים ומנוע מיושן.הג'ז מרווחת אבל שוב חלשה יחסית וגיר רציף יש סקירת וידאו ב"יוטיוב" של בחירת רכב ליסנג, הרכב ממש מרעיש אם אתם לוחצים על הגז בתאוצה. ה 208 נחמדה מאוד אבל 3 צילנדרים לך תדע. מזדה 2 דגם ספורט מאובזר ויוקרתי מאוד. (דינמיק פחות). תשקיעו שבוע בבדיקות ותחליטו. שווה אפילו להשכיר את הרכבים ולבדוק כל יום דגם אחר.

טיפ - תבדקו אם יש ידיות אחיזה בפנים הרכב כי מבוגרים נעזרים מאוד בידיות לצאת ולהכנס.

ויש את היונדאי I20 קרוס יתכן שגבוהה מהשאר ובכלזאת קטנה אך יקרה.(4 הילוכים חלשה)

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

המזדה יקרה מדי ונוחה פחות מה 208 לדוגמה, אין שום סיבה להעדיף אותה, גם אם הנימוק המרכזי נגד ה 208 הוא "שלושה צילינדרים, לך תדע", שנשמע באמת מאוד רציני ותקף כנראה גם לב.מ.וו ופולקסוואגן שמרכיבים מנועים כאלו במכוניותיהם.

פורסם

מערכות הבטיחות לבדן הן סיבה מצוינת להעדיף את ה-2 על ה-208, בלי סיבות עקיפות או סובייקטיביות יותר כמו שמירת ערך ותדמית אמינות. ה-2 גם לא יקרה משמעותית מה-208, אם בכלל, בהשוואת מפרטים מקבילים. ה-208 היא מכונית טובה מאוד ומומלצת, אבל מכאן ועד ל"אין שום סיבה להעדיף 2" המרחק גדול.

פורסם

למבוגרים הייתי הולך יותר בכיוון של הרכבים שציינת אבל בגירסה המוגבהת ‚ קיה סול ‚ יש גם את הטיבולי ב-110K אם אני לא טועה ‚ יונדאי I20 קרוס וגם הסוזוקי ויטארה או הקרוס אובר ‚ הרבה יותר קל להם להכנס ולצאת ולטעמי זה מרכיב חשוב מאוד .

[h=2][/h]

:fadein:
  • תוכן חדש...