Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קיה ריו 2005 עם 130K מטופלת כמו שצריך והרכב נוסע מצוין.לאחרונה היו רעשים שהתגברו מכיוון משאבת המים ולאחר בדיקה הוחלט להחליף אותה ועל הדרך גם הוחלפה רצועת טיימינג לחדשה. מאז יש לי רעש מסוים המנוע שאני לא מצליח לאתר את המקור שלו,במוסך בדקו את הטיימניג ובעל המוסך אומר שהרעש לא משם אלא מתוך המנוע.

יש לציין שהרכב מגיב ונוסע מצוין ללא שום דבר מיוחד למעט השריקה המרגיזה הזו.

בסרטון משום מה שומעים את זה ממש חזק אך במציאות השריקה הרבה יותר חלשה.

לינק לסרטון הממחיש את הבעיה.

תודה לעוזרים.

פורסם

אני חושב שעכשיו הסרטון ציבורי.

הרעש היה גם לפני אבל הייתי בטוח שזה קשור למשאבת מים שעמדה להחזיר את נשמתה לבורא.

ולגבי המותחנים,יש להחליף אותם ? (לדעתי זה יעלה לי בעוד פירוק של הטיימניג שזה בסביבות ה500 ש"ח)

עכשיו עם הסרטון אני מקווה שתוכלו לעזור לי יותר.

תודה.

פורסם

כן,גם לאחר שהמשאבה פורקה ראיתי אותה והיא הייתה במצב ממש גרוע. לאחר מכן הוחלפה משאבה וגם רצועה על הדרך (גם ככה הוא פירק את הקודמת בשביל הטיפול ואמר לי שפשוט אביא לו רצועה הוא ירכיב ללא הוספת עלות כי זה גם ככה על הדרך..)

יומיים לאחר מכן ראיתי שהרעש עדיין קיים וחזרתי אליו והוא אומר שזה מתוך המנוע.

איך אני יכול למתוח את המותחנים ואז לבדוק אם זאת הבעיה?

פורסם

את המותחן/מותחנים + מיסב מותח (ככל שכל החלקים הללו קיימים) מומלץ להחליף בטיפול טיימינג מלא,כדי שיהיה שקט וסוגרים עניין ל 4-5 שנים או ק"מ לפי הוראות היצרן.

הייתי פונה לאבחון חוזר ואם הרעש באמת מאחד מהרכיבים הללו,אין מנוס,אלא לפרק שוב את הטיימינג ולהחליף את החלק/ים הרועש/ים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...